Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Neuvoja roolipelaamisesta kiinnostuneelle?

11v. poika olisi kiinnostunut roolipelaamisesta ja DND:sta, mutta ei oikein tiedä mistä aloittaa ja miten pääsisi roolipelimaailmaan mukaan. Olisko vinkkejä?

Comments

  • 11 vuotias saattaa olla hieman nuori liittymään meidän porukkaamme, vaikka Dragotor onkin omille ja tuttujensa lapsille pelejä silloin tällöin leireillä järjestänyt.
  • Ainakin tulevalle leirille olisi tuossa DnD seikkailu, jota vetää Leevi 12v. Porukkaan mahtuu ja tarvittaessa kyytikin järjestyy Keravalta. Mielellään oma makuupussi, saunakamppeet ja hampaanpesuvermeet mukana reissulla, mikäli juniori yöpyy leirillä. 
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!