Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Etäleiri, 11.-13.2.2022

edited February 2022 in Yhdistysasiat
Yhdistyksen pelileiri järjestetään 11.-13.2.2022 etäyhteyksillä. Leiri alkaa perjantaina ensimmäiset etäpelin alkaessa ja päättyy lauantaina tai sunnuntaina viimeisen etäpelin päätyttyä. 

Pelinjohtajat ilmoittavat tarjolla olevista peleistä ja käytettävistä etävälineistä tässä ketjussa.

Yhdistyksen hallitus on päättänyt noudattaa terveysviranomaisten suosituksia yksityistilaisuuksien järjestämiseen liittyen, eli leirikeskuksessä järjestettävä helmikuun 2022 leiri on peruttu. Tulevien leirien osalta koronatilannetta seurataan ja tilanteesta tiedotetaan erikseen. 
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!