Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kurry discord

Toimiiko muilla Discord normaalisti?

Itse yritin lähettää puhelinsovelluksella viestin, joka epäonnistui. Yritin samaa selainsovelluksella pöytäkoneella ja sama homma. Tämän jälkeen kun menin mille Discord kanavalle vaan Discord ei lataa mitään alueilla olevia viestejä vaan ilmoittaa "Viestin Lataus Epäonnistui". Lisäksi osa kanavien ikoneista on kadonnut. Kokeilin logata itseni ulos selainsovelluksesta sekä poistin ja uudelleenasensin puhellinsovelluksen, ja nyt ei päästä kummallakaan enää ollenkaan sisään. Selainsovellus ei ilmoita mitään sen kummempaa virheilmoitusta, mitään ei vaan tapahdu kun laittaa sähköpostin ja salasanan, puhelinsovellus näyttää virheilmoituksen "CloudFlare-palvelussa on saattanut esiintyä lyhy katkos. Yritä uudelleen."

Alkaa meillä osaaminen loppua tämän ongelman kanssa nyt kesken.

Comments

  • Jaahas: "Myös pikaviestisovellus Discord kertoo ongelmista palvelussaan Twitterissä."

    Joku venäläinen palvelunestohyökkäys menossa?
  • No nyt toimii selaimella mutta puhelinsovelluksen IP on blokattu.
  • Ja nyt toimii puhelimellakin. RIP venäläinen palvelunestohyökkäys.
  • Discord nyt kyykkää aina kerran parissa kuukaudessa ihan ilman Venäläisiäkin.
  • Kohfel said:
    Discord nyt kyykkää aina kerran parissa kuukaudessa ihan ilman Venäläisiäkin.
    No nyt sattui kyykkäämään taianomaisesti Spotifyn kanssa samaan aikaan muutama päivä sen jälkeen, kun Spotify ilmoitti alkavansa rajoittaa venäläissisältöä.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion