Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

WoW

edited January 1970 in Muut pelit
Päätinpä sitten ostaa viimein kyseisen pelin, kun sitä kaupasta taas sai. Pelaamaan ajattelin alkaa tänään illalla, mutta minne serverille hahmo kannattaisi tehdä ja millä niistä muut kurrylaiset vaikuttavat?

Comments

 • Itselläni on lvl 10 undead warlock Aszune serverillä, mutta olen vielä valmis vaihtamaan jos jossain muualla on hyvää porukkaa.

  Esim Ihra ja Kauhanen?
 • Ja pitää sanoa: good stuff, ei se Kauhanen valehdellut siitä kun kulkee niistä porteista...
 • Ajattelin itse, että voisi olla järkevää tehdä hahmo jollekin noista uusista servereistä, jotka on vasta avattu. Siellä ei olisi sitten niin älyttömästi korkean tason hahmoja hillumassa, mutta toisaalta olisi tietty hauska pelata samalla serverillä tuttujen kanssa.
 • No nyt pitäs jotenkin päättää kaikille sama servu... GO!
 • Tein eilen ihan kokeilumielessä hahmon tuonne Aszune-serverille ja pelasin sen seiskalevelille. Tuo servuhan on kuitenkin PvE ja Kauhanen tuolla listalla sanoi niitä tylsiksi pidemmän päälle.

  Valitaanko joku noista uusista PvP-servuista, jäädäänkö Aszunelle vai mennäänkö vaikka tuonne Skullcrusher servulle, missä Kauhanenkin sanoi pelaavansa, mutta jossa on sitten tietty taas liikenteessä paljon niitä älyttömän korkean levelin hahmoja jo valmiiksi?
 • Meillä on PvP-servuista käytössä Zenedar. Aika paljon kaveripiiristä porukkaa (killan verran). Pelasin just eilen Tauren Druidin tonne 10 leveliin. Eli Hordea pelataan, kun PvE servulla oli viimeksi Alliance. Mutta muutama himopelaaja on siis jossain 36 tasolla joten niiden kanssa ei partytä, raideja joskus. Ja aika aktiivinen on raidi-meininki molemmilla puolilla :)
 • Minulle kävisi kyllä tuo Ihran mainitsema Zenedarkin. Mitä mieltä Joni on?
 • No minä jätän ainakin tuon yhden hahmon nyt sinne Aszune serverille kun se sielä jo on.

  Ihran Zenedar on "medium" ja Kauhasen Skullcrusher on "high" noin niinkun populaation suhteen. Kait se nyt on on ihan ok se medium joten mennään sinne? Ja Horde?

  Kauhaselle postia jos se ei lue tätä, että tulee kans.
 • Ok, Zenedar ja horde. Pitänee tehdä tänään hahmo sitten sinne.
 • Nyt minulla on sitten tuolla Zenedarissa Gharish niminen 9 levelin troll mage.
 • Niin ja pelihahmo on "Ukki" (yllättävää), kilta Freebooter Corps, joten pistäkää viestiä / lisätkää kaverilistalle. Itsekin vasta lvl 12 kun on siistiä kun pitkästä aikaa on uusia tehtäviä. Tauren Druid tällä kertaa.
 • Tuunpa nyt itsekin sinne Zenedarille sitten. Taureeni tulee ja shamaani varmaan (hunteria harkitsen vielä). Nimestä tähän sitten kun tiedän.

  Muut hahmot on:
  Skullcrusher - night elf druidi Kiril (lvl 30)
  Agamaggan - undead warlock Dekay (lvl 20)
  Sunstrider - örkkiwarrior Xruul (lvl 10)
 • Ja nyt siis kaikki samassa killassakin. Voi kinuta apua ja tavaroita / yrttejä / malmia tms. Apua myös ryhmien muodostamiseen, vaikkakin pahimmat pelaajat on jo päälle 40 levelillä.
 • SHIT! KONE KAATU!


 • SHIT! KONE KAATU!

  Ei se mitään, kone takaisin päälle ja takaisin radalle!
 • Ei olisi pitänyt käydä vappuna kaverilla katsomassa WOWia. Alkoi himottamaan aika pahasti.

  Erityisen vaikutuksen tekivät lentäminen, reaaliaikaisuus, ylipäätään niin maan helvetin hieno visuaalinen design, kaikki söpöt elukat ja animointi.
 • Tee se! Me molemmat tiedämme että haluat kuitenkin!
 • Nooooo! Don't do it! You still got a life!
 • Come to the Darkside...


 • Nooooo! Don't do it! You still got a life!

  Mutku... mutku... se on just tehty niin ettei tartte kykkiä kaikkea aikaa koneella ja voi silti olla mielekästä etenemistä...

  Vaimo innostui enemmän kuin minä, joten ei siinä nyt ihan kaikkea aikaa menisi.

  Tosin nyt tekisi mieli ostaa ensin Mac Mini ja pyörittää sitä WOWia siinä. Kun PC on lähellä pelin minimivaatimuksia.


 • Tosin nyt tekisi mieli ostaa ensin Mac Mini ja pyörittää sitä WOWia siinä. Kun PC on lähellä pelin minimivaatimuksia.

  Noh, en suosittele. Mac mini on todella lähellä minimivaatimuksia näytönohjaimen takia. Ja muistia saat ottaa sen gigatavun vähintään (siihen ei saa kuin yhden palikan, joten 1 giga muistia maksaa ostaessa 330 euroa (!!!!)). Riiskapuucee on parempi tai emac tai vast on samaan hintaan.

  Mutta on mac mini silti siisti ei voi auttaa :)

  Duunikoneen Radeon 9100 pyörittää peliä kivasti kun muistia on alla vähän enemmän.

  Mutta kaikilla meillähän on 10 päivän testitunnarit joita voi antaa... eka kerta on aina ilmainen !


 • Noh, en suosittele. Mac mini on todella lähellä minimivaatimuksia näytönohjaimen takia.

  Kiitos tiedosta, en noista Macien eroista tiedä juuri mitään. Eipä tule haikailtua vääriä asioita.
 • NOOO! I CAN'T CONNECT!
 • Tänään on kyllä jumitellu ja bugitellu enemmän kun laki sallii...
 • Tässä on erittäin hauska videopätkä WoW:ista

  WOW
 • Joni et kumppanit (Freebooter Corps on siis meikän kaveripiiristä koottu kilta WoWin Zenedar servulla. Mukana niin ex- kuin nykyisiäkin kurryläisiä vino pino (joku 15+ meitä taitaa olla?)):

  http://www.nominaali.com/~tlaz/fbc/

  Eli kiinnostusta Role Playing servulle tehdyistä alteista kartoitellaan?
  Pelissä voipi muhun (Ukki) tai Doomhorniin ottaa yhteyttä (lähinnä se servu pitää päättää).

  RP servut ovat sitten täynnä VIELÄ hivenen erilaista jengiä kuin PvP ja PvE servut :) Sen takia olisi hauska vilkaista minkälaista meininki tuolla aidan takana onkaan.
 • Joo. Minua ainakin kiinnostaisi, kun olen muutenkin miettinyt altin tekemistä. Pelkästään magen pelaaminen on vähän alkanut kyllästyttämään.
 • RP servuilla vaan voi tulla tylsyys kun se meinasi PvE:ssäkin tulla. Seikkailut on tuohon noin 35 tasoon paukutettu molemmilla puolilla useasti. Pelaaja vs pelaaja ei siis onnistu RP servulla paitsi jos molemmat siihen suostuu (toisinsanoen on erikseen kirjoitettu /pvp). Mutta varmasti pääsee notkauttelemaan niskojaan ja voihkaisemaan Ansa Ikos-tyyliin.
 • Eli RP on myös PvE? Se olis oikeestaan ihan hyvä koska välillä tuolla PvP:ssä on mahdoton olla. Sitten kun olis hahmo sekä PvE:ssä ja PvP:ssä niin vois aina pelaa ainakin toista, oli minkälaista gankkiä liikenteessä tahansa...
  Kuulostaa siis hyvältä.
 • PS Minä kannatan allua.
 • Ööh... Missä Zenedar on?
 • Kah, oli jostain kympistä eteenpäin alhaalla. Rollaus -20 minuuttia hahmoille kuulemma (aamulla jengi oli päässyt sisään).
 • Taas, mikä nyt vaivaa noita realmeja?
 • no pitääkös tähän nyt sitten viimein jotain kommentoida, kun näytän olevan niitä harvoja jotka tuolla RP serverillä pyörii (Argent Dawn).

  Mie jaksa, en niinkään välitä PvP:stä, tuskin koskaan tulen yhdellekään PvP serverille vaihtamaan, edes sille uudelle minkä pitäisi ilmestyä lähiaikoina, saan paljone enemmän irti roolipelaamisesta kavereiden kanssa kun vastapuolen mätkimisestä.

  Paha mennä tosiaan vertaamaan kun en ole PvP:tä kokeillut, mutta kuuleman perusteella pidän enemmän siitä että voin keskittyä omaan peliini ilman että tarvii koko ajan varoa ettei tule joku ja lahtaa, mie kun tykkään soolota ja harvemmin miulla on henkivartiota mukana (mikä vissiin on aika ehdoton PvP:ssä, korjatkaa jos olen väärässä)

  Ja valoitettakoon sen verran että olen itseni sinne 60 pelannut tuossa kesäkuun alussa ja yhäkin vietän suurimman osan ajastani samalla hahmolla pelaten, vaikkakin alttejakin löytyy jos tylsyys sattuu iskemään.

  Suurimpia Argent Dawnin engelmia tosiaan on se että se on täynnä, pahimmillaan joutuu odottelemaan puolesta tunnista tuntiin että pääsee illalla sisälle, mutta eipä tuo ole suuremmin haitannut, miuta ainakaan kun yleensä loggaan sisään jo aikaisin ja ulos myöhään, ainoastaan jos serveri kenkkuilee ja potkii ulos kesken instanssin se pistää jurppimaan.

  Mutta jos nyt satutte piipahtamaan (en tiedä onko earthern ring parempi) niin alliancen puolella 60 lvl hunter Jocasna ja horden puolella toistaiseksi 34 lvl warrior Tirhan, saa tulla sanomaan hei

  -Shira
 • Ainakin Argent Dawn ilmoitti menevässä offline siksi aikaa että ne korjaa jotain ongelmia, mikä kestää pitkään tai sitten ei... vituttaa kun on kerrankin aikaa pelata niin tottahan toki serveri on alhaalla *sigh* ei oo reilua.

  Ja Argent Dawnista viellä, suurin osa pelaajista on pohjoismaista, valtaosa niistä suomalaisia ja ruotsalaisia, muutamia puolalaisia yhteisöjä olen tavannut ja belgialaisia, suhteelisen kirjavaa vaikka ruotsalaiset onkin AD:n pitkälti vallanneet.

  -shira
 • Kuulin huhua, että ne pvp-roolipeliserverit oltaisiin avaamassa ihan näinä päivinä. Osaako joku vahvistaa tuota asiaa, kun en ole itse vähään aikaan jaksanut wow:n parissa viettää aikaa? Nyt tosin voisi taas tehdä uuden hahmon, mikäli tuo pitää paikkansa.
 • Kyllä se pitää, en ole ihan varma että millon ne on tulossa mutta kyllä ne jossain vaiheessa (piakkoin?).


 • Kyllä se pitää, en ole ihan varma että millon ne on tulossa mutta kyllä ne jossain vaiheessa (piakkoin?).

  Lueskelin wowin foorumeita ja ilmeisesti serverit aukeavat huomenna. Onko porukka tekemässä hahmoja noille servuille? Voisi taas yrittää saada kurryläisiä samaan paikkaan/puolelle.
 • Huomasin kun kattelin servereiden statuksia, että nyt on muuten sitten ainakin kaks rppvp servua (+ulkomaankieliset). Tosin ne on nyt alhaalla. Muut ei näytä olevan mutta en silti pääse sisään... Mut eipä ole mitenkään uutta.
 • Nyt pitää tunnustaa, että noi serveriongelmat viime aikoina ovat ruvenneet rasittamaan vähän liikaa. Ei ole vähään aikaan ollut toivoakaan siitä että olisi päässyt hyvin sisään.
 • Ainakin Defias Brotherhood toimii nykyään (jo jonkin aikaa) ja pelailen siellä tauren druidia nimeltä Jingish. Ilmeisesti myös Venture co. toimii, en vain ole käynyt kokeilemassa kun alkaa aika loppua kaikkien näiden hahmojen ja duunin takia... jostain pitää luopua ja neljä aktiivista hahmoa saa riittää *sigh*

  Zul'Gurub sucks ja huntterien uudet talentit rocks!

  Enkä sitten tiedä noista serveri onkelmista, ei miulla niitä ainakaan ole ollut, paitsi tässä yhtenä päivänä milloin ei kukaan päässyt loggaamaan sisään, mutta sekin on ilmeisesti hoidetu onkelma jo.
 • Meikäläisen druidi on hiljaiselossa oikean elämän kiireiden takia. Toinen syy on törkeän hidas levelöinti tuossa 50+ tasojen jälkeen. Vasta 3 hahmoa mennyt killasta ohi tuossa.
 • Kertokaa jos Kurryläisiä alkaa jonnekin serverille pakkautumaan taas enemmän. Zenedarillahan meitä on jo jonkin verran ainakin sillon tällöin.
 • Saa tähän vieläkin kulutettua aikaa ihan tarpeeksi. Alan lähestymään kuuttakymppiä juuri sopivasti, katsotaan mites sitten jaksetaan, alkaa olemaan suuri osa paikoista koluttuna läpi.
  Tosin eiks se expansio ole tulossa kohtapuolin ja levelcappikin nousee.
 • Taas loppui aika. Piru kun se menee niin huomaamattomasti, ei mitään varotuksia tai mitään. Nyt en voinut tänään pelata.
 • Tule tule online. Kipeitä kiltarunneja ollut ja eilen meni UBRS vieläpä 10 immeisen voimin. Hyvin tullut populaa kiltaan ja nyt viikon sisään tullut joka päivä vedettyä jotain instanssia.

  Ja warrioreja kaivataan :) Eilenkin jäi vihoviimeisen pääbossin tiputus siihen että yksi warrior + druidi ei saanut kolmea loppubossia pidettyä kurissa.

  BRD olisi kanssa juuri 52-58 tasoinen ja sinnekin olisi hinkua.
 • Meitsi on paikalla. Uutukainen kortti kiiltelee tuossa pöydällä. Ottakaa vaan mut vielä joskus mukaankin.
 • Ja nytkö on homma alhaalla taas? Ei pääse account manage sivulle että vois soveltaa ton kortin taikavoimat peliin.
 • Vittu mitä kärvistelyä. Hirveetä vauhtia himaan ja serverit on maassa! SHIT! No sitten venataan että ne nousee! JES NE TOIMII! Mut akkon managerointi sivut ei toimi, eli en saa lisättyä peliaikaa vaikka sitä on ja realmit on pystyssä... Huoh.


 • Vittu mitä kärvistelyä. Hirveetä vauhtia himaan ja serverit on maassa! SHIT! No sitten venataan että ne nousee! JES NE TOIMII! Mut akkon managerointi sivut ei toimi, eli en saa lisättyä peliaikaa vaikka sitä on ja realmit on pystyssä... Huoh.

  Oikeesti aika siistii kattoo ku jengi kärvistelee wowin kimpussa fanaattisesti :D
  Toisaalta... ite en vois vaikka haluisinkin. Kone kaatuu jos pelaan jotain.
  Ilmeisesti muistista kiinni. Mut silti. Jäbät on koukussa. Hooked on a game.
  Mut ei siinä mitään, pitäkää hauskaa elämänne (=wowin) kanssa.
 • Kyllä se on sen arvosta.


 • Kyllä se on sen arvosta.

  Jokainen antaa elämänsä jollekin minkä näkee sen arvoiseksi... I ain't no better ;)
 • Niin ja .nominaalihan supplyy taas kiltasivutkin:

  http://www.nominaali.com/~freebooters/

  Notta silleen... hauskaa on ollut ja kohtahan tässä on vuosi täysi.
 • DING! 60!
 • Mutha! Tänään olisi taas Zul Gurub runni joten mukaan vaan :) 18:00 server time (19:00 fin).

  Jengiä on tosiaan rekrytty huolella lisää muutenkin (reilut 50+ accoa tällä hetkellä) ja yritetty silti pitää loistava taso.

  ZG:ssä on kyllä loistavia "paskat housuun" säikäytyksiä ja taktiikoita.
 • Teillä vaan on noi instat ihan vääriin aikoihin, miten mun on tarkotus päästä keskellä työpäivää mukaan? Mulla on melkein aina iltavuoro.
 • pakko kai se on myöntää olevansa addikti. kolmas hahmo sivuaa jo 60, pelattuja tunteja on kertynyt 130päivää... ja silti jaksaa.
 • Vieläkö tätä on olemassa?
 • Viimeksi eilen :)

  Ja tietty... Turalyonilla ihmis pappi taso 60 ja Zenellä tauren druid tasolla 60.

  Jengi vaan pelaa kohtuu hc meiningillä nykyisin, itse en ole siihen jaksanut vaan olen kikkaillut omiani parin muun kanssa (mm. kalastanut helvetisti :)).
 • No nyt lähti homma taas uuteen nousuun. Pari kaveria sai taas suostuteltua joten ois taas 60 päivää aikaa paukuttaa ja kattoa, että vieläkö sitä innostuisi. Hyvältä näyttää toistaseksi.

  Ainut takaisku on, että taas pitäs tehä uus äijä kun ne on kaikki eri servuilla.
 • Joo, ittekin pelaan pääosin ihmispapilla Turalyonilla (kun tehtävät on hivenen eri allyillä niin sai sopivasti vaihtelua). Hahmo on tehty samana päivänä kuin Wowin julkinen osuus avautui (sitä ennen pelasin Betassa) joten hahmo on jo joku 19 kuukautta vanha tms.
 • Mites muuten FBC:lle kävi? Sehän tais levitä käsiin sillon kun mä lopetin?
 • Edelleen pystyssä toki, samoin kiltasivut sun muut. Casual porukka (lue: ei 3-6 raidia viikossa) pelailee just Turalla ja just fbc:n alla.

  Zenedarilla taas porukkaa on Lucidissa, Dark Side of the Moonissa ja Deliriumissa sun muissa.
 • Tiukkaa toimintaa, lvl 21 rogue tällä hetkellä työn alla. Oisko rogulle jotain hyvää vinkkiä, ei ole aikasemmin sellasiin tullu tutustuttua. Talentteja tai muuta?
 • SOUTH PARK WOW-JAKSO:

  http://www.dailymotion.com/visited/search/Make%20Love,%20no/video/xgrrk_sp-1008-make-love-not-warcraft

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :lol:" alt=":lol:" height="20" />
 • Oli kyllä aika omglollero tuo jakso.
 • Vähän huolestuttavaa, että kaikki jutut tossa jaksossa avautu ihan kokonaan. Esim kun kohta missä pelaaja hämmentää jonkun puhumalla pelistä ja lyhenteet jne... Eipä hämmentänyt, I WANT MORE LIFE, FUCKER!

  Aika hauskaa myös että ovat saaneet Blizzardin suostumaan tohon. En tiedä kyllä miten ne yleensä suhtautuvat vastaaviin ideoihin.
 • Vaikken WoWia oo pelannutkaan niin oli kyllä hauska.
 • Sitä rupesin miettimään että kukakohan ton on käsikirjottanu ja tehny noi kaikki peliin liittyvät dialogit jne? Käsittääkseni Parker ja Stone on kyllä videopelien hyviä ystäviä, että olisivatkohan ihan itse osanneet? Koska tossa kuitenkin oli aika oikein kaikki ne jutut. Vai onkohan sitten esim Blizzard kirjottanu ne noille?
 • Oikeesti hei... Ihra? Löytyiskö mitään vinkkiä kunnolliseen rogu buildiin? Oon ihan hukassa ton kanssa? Ei tosta oikein ota selkoa, ei ole oikein selkeää linjausta minkään suositusten kanssa tai mitään, kaikki menee ihan ristiin...
 • En itse ole jaksanut pelata rogulla mutta kaikilla muilla on tuntunut olevan "easymode altti" :) Joten en osaa sanoa, itsellä kun ei ole YHTÄÄN sivuhahmoa ollut (ainoastaan kahdella eri servulla eri päähahmot).
 • No mites tää 2.0?
 • Kauhiaa keskustelua on ollut tuolla FBC:n kilta-alueilla :) Itselläni on WoW-tili jäissä kunnes The Burning Crusade tulee. Pelailen Guild Warsia ennemmin.
  Kaikki addonit menivät uusiksi kaikilta kuitenkin ja interface-modit kanssa (niissä oli kyllä tyylikkäitä).
 • Joo, ja sitten niiden hankkiminen uudestaan ei onnannu, kun kaikki 6 miljoonaa tyyppiä koettaa hakea niitä samaan aikaan, niin kaikki sivut jumittaa...
 • Toi Blizzard Background Downloader on muuten paska!
 • Ja World of Warcraft: The Burning Crusade -jatko-osa on siis ulkona tänään.

  Grind grind lvl 70 etc.


 • Ja World of Warcraft: The Burning Crusade -jatko-osa on siis ulkona tänään.

  Joo, huomasin. Riitti kun käveli Hesassa juna-asemalta asematunnelin läpi Stockan eteen, niin matkalla Anttila, Tilt ja Stockmann kirkuivat Burning Crusade -mainoksia.


 • Toi Blizzard Background Downloader on muuten paska!

  Ja samoin jos haluaa isompaa päivitystä suosittelen ftp-protokollaa:
  http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/wor ... ches/enGB/

  Tuolta on aina löytynyt uusimmat isotkin paketit, sain tuollaista 300 kiloa sekunti ulos tuolta (blizun downloaderi antaa just-just 100 kiloa ja lähtee saman verran ulos liikennettä=ei hyvä).

  Burning Crusade tuli hommattua ja eka instakin eilen juostua Outlandseillä. Kiltana FBC edelleen ja samat naamat pyörimässä. Hauskaa oli... serverinä tälläkin kertaa Zenedar.
 • Ite olin saanu soiton tässä päivänä eräänä, ois täällä TBC, voit hakee... No en voi! Yllättävän vähän vitutti mut nyt kun on himassa niin vähän tuntuu että saatana, onks huomenna kaupat auki vaik on sunnuntai?
 • Ei oo pelikaupat...

  Eikö teillä ole iltalomia keskiviikkoisin? Tarttee tulla kasarmille vasta 24.00? Kyllä pelikaupat on auki 20-21:een ainakin.
Sign In or Register to comment.