Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Hallitus. HUOMIO!!

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Keskisellä Uudellamaalla kartoitetaan kesän ja syksyn 2005 aikana järjestöjen tarjoamia paikallisia ja alueelisia palveluja. kyselyn toteuttaa humanistisen ammattikorkeakoulun Nurmijärven yksikkö.
Kysely tehdään Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella sekä Espoon ja Vantaan maaseutumaisilla alueilla.
Selvitystyön tavoitteena on antaa edellytyksiä ja virikkeitä järjestöjen palvelutoiminnan edistämiselle ja kehittämiselle. Selvityksestä hyötyvät alueiden asukkaat, kunnat ja järjestöt.
Humakin Nurmijärven yksikkö toteuttaa kyselyn yhteistyössä Keskisen Uudenmaan kehittämisyhdistyksen kanssa. Hanketta rahoittaa myös Uudenmaan työvoima ja elinkeinokeskus sekä EU-rahasto EMOTR.
Ohessa on latimamme kyselylomake. Pyydämme teitä varaamaan hetken aikaa lomakkeen täyttämiseen. Lomake sisältää avoimia kysymyksiä ja ympyröitäviä vastausvaihtoehtoja. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.
Vastaamalla kyselyyn saatte: mahdollisuuden tiedottaa ilmaiseksi palveluistanne syksyllä 2005 internetissä avattavassa tietopankissa, tietoja ja virikkeitä toimintanne kehittämiseen, mahdollisuuden yhteistyöverkostojenne laajentamiseen, kutsun Järjestöt palvelevat keskisellä Uudellamaalla -hankkeen päätösseminaariin 22.marraskuuta 2005 Kiljavan opistolla Nurmijärvellä.
Vastaukset 1.7.2005 mennessä.

Tuommoisella preivillä lähestyivät. Miten on, vastataanko vai ei. Jos vastataan niin kokkoontuminen olisi paikallaan, sillä yksin en kaikkiin kyllä vastaile. Kysymyksiä on 12 sivua.

T: Bonk

Comments

  • Vastataan ihmeessä, tosin meikä on Kuusamossa vielä ensi kuun alussa, joten jos ette tule Kuusamoon pitämään kokousta, niin meikä ei pääse paikalle.
  • vastataan vaan. Olen tässä juhannuksen töissä yövuoroissa, joten päivisin mulla ois aikaa tuota täytellä
  • Toki vastataan. Missäs kokoonnutaan ja millon? Arkisin sopii mulle parhaiten.
  • No miten tän kanssa kävi?


  • No miten tän kanssa kävi?

    Huonosti. Sunnuntaina vielä ajattelin että viikollahan on aikaa vastata. Ja paskat. Jäi sitten vastaamantta. :evil:
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!