Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Ei Märkiön leiriä kesällä 2006

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Elikkä nyt kun Märkiön leiriä ei saatu, olisiko ideoita muita leirikeskuksia varten? Ensiksi tulee mieleen Metsäpirtti ja Vanhankylänniemi. Olisiko muita vaihtoehtoja mistä kysellä?

Comments

  • Oliko jo täyteen varattu vai miksi ei saatu, jos sopii kysyä?
  • Kuten Kurrylistalla kirjoitinkin, täyttä oli marraskuuhun asti. Tänä vuonna menivät näköjään sitten leiriajat paremmin kaupaksi kuin viime vuonna. Leirit pitää näköjään aina varata heti marraskuussa kun seuraavan kesän ajat tulevat varaukseen.
  • No heti kun tulee marraskuu niin puhelin soimaan ja varaamaan leiriä ens vuodelle.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!