Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kuvat

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Mites minä saisin naamiaisleirin kuvat ladattua galleriaan?

Comments

  • Teikäläiselle on laitettu oikat uuteen galleriaan. Voit käyttää java-applettia (pientä tai isoa) jolla voi pistää ison paketin kerralla, siirtää kuvat yksitellen (jos intoa riittää) tai pistää ne johonkin nettiin ja pyytää galleriaa poimimaan ne. Kandee siirtää ja sitten nimetä / pistää kuvaukset kerralla.
  • Siellä on!

    Valitettavasti parturikuvia ei löytynyt kamerasta, minne lie kadonneet.
  • Onks kummitus spesiaali kuva?
  • ON! PARASTA!
  • Olisi pitänyt vielä olla Tatu pesemässä vessaa / saunaa letkulla :)
    "Ei hätää, lähin väestösuoja on Hyrylässä"
  • Missäs viime leirin kuvat?
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!