Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

PIKKUJOULULEIRI 2006

edited January 1970 in Yhdistysasiat
ILMOITUS

Ensi viikonloppuna, 8-10.12, Kurry järjestää jälleen kerran perinteisen pikkujoululeirin Kesärinteen leirikeskuksessa. Tarkka aika joulutarjoilulle on lauantai 9.12 klo. 18:00. Tarjolla on jouluruokaa, kuten kinkkua (saunassakin) sekä hienoa ja fiiniä seuraa. Luvassa myös perinteistä mantelinmetsästystä ja tietenkin älyttömän mahtavat palkinnot mantelin löytäjille!

Täytyy myös muistaa, että tilaisuus on arvokas ja miltei virallinen, joten Kurryn tyyliin asu on tällöin vapaa. Olisi suotavaa jos mitalin itsellensä ansainneet niitä myös juhlatilaisuudessa käyttäisivät. Loppu.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!