Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pimeyden sydän

edited January 1970 in Roolipelit
Kaivelin papereitani ja tajusin, että Pimeyden sydäntä on pelattu viimeksi lokakuussa 2005. Joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja päättää, että kuudes osa (Der Letzte Flug / Heldentodt) pelataan nyt kun syksy pimenee ja sää kylmenee.

Ehdottaisin jo seuraavaa Kurryn leiriä, mutta Peisa ei taida päästä paikalle? Takaraja olisi lokakuun leiri (12-14.10.2007). Siinä välissä on muutama perjantaipäivä, jolloin peliä voisi myös järjestää.

berlin.jpg
08g.jpg
untergang_kuva01.jpg
«1

Comments

Sign In or Register to comment.