Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Korttia kesäleirillä?

edited January 1970 in Muut pelit
Olisiko kiinnostusta kesäleirillä pelata Kurryn pokeriturnaus? Uhkapelihän on kiellettyä, joten en tietenkään aio ehdottaa mitään niin lapsellista että kerättäisiin vaikka 10 euroa osallistujilta buy-ininä ja sitten voittaja veisi potin, ja kaikille muille vakuuteltaisiin että huvikseen tässä pelataan näillä chipeillä.

Eli, Texas Hold'em no limit freezeout 10 buy in olisi ehdotukseni, jos porukkaa piisaa niin shootouttina normaalisti. Toinen vaihtoehto voisi olla limited rebuy, vaikka ekalle putoajalle tai ensimmäisen kolmen kierroksen aikana, mutta tätä en oikein kannata. Järkevät normaalisäännöt eli choppi sallitaan, 1 minute clock from call ja kiertävä dealer.

Comments

  • Pelihän se on tuo pokerikin. Tietystikään emme uhkapelejä harrasta, joten mitään tuollaisa rahan sijoituksia ei voida hyväksyä.

    Toisaalta pokeriin kyllä kuuluisi viskin killittäminen ja paksut savupilvet jatkuvasta sikarien pössyttelystä, joita ei leirillä ikävä kyllä voi toistaa.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion