Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leirillä 17-19.10.2008

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Nyt leiri on naamiaisleiri teemalla D&D. Toisaalta Halloween on tulossa, joten sitäkin voisi jotenkin edustaa, esim. pelaamalla kauhupelejä?

Comments • Nyt leiri on naamiaisleiri teemalla D&D.

  Vai niin. Kai tästä jäsenkirjeessä joskus aikanaan jotain oli?


 • Vai niin. Kai tästä jäsenkirjeessä joskus aikanaan jotain oli?

  Oh yes.
 • Vai niin. Kai tästä jäsenkirjeessä joskus aikanaan jotain oli?

  Oh yes.

  Eli ei mitään muistikuvaa. Vaikkei Pentaa olekaan niin oisko joku säännöllinen newsletter kuitenkin poikaa, ei meinaan mitään hajuakaan enää mitä kaikkea siinävuoden alussa tulleessa oli (tai joku hallituksen jäsen vois vaikka täällä boardilla sekä postilistalla aina huudella vaikka kuukausi ennen turnajaista/naamiaista yms.).
 • Ei se mitään. En minäkään muistanut koko naamiaista, mutta pitäisi varmaan infota muutenkin kuin kirjeessä.


 • Ei se mitään. En minäkään muistanut koko naamiaista, mutta pitäisi varmaan infota muutenkin kuin kirjeessä.

  FUCK YOU.!!! MOKASITTE!


 • FUCK YOU.!!! MOKASITTE!

  Yes we did. =D
 • FUCK YOU.!!! MOKASITTE!

  Yes we did. =D

  HAH!
 • Toisaalta, viimeksi viime leirillä näistä naamiaisista muistuttelin...


 • Toisaalta, viimeksi viime leirillä näistä naamiaisista muistuttelin...

  F.U. JEW!
 • Nämähän oli jymymenestys. Lisäksi nämä leiritiedotteet kannattaisi varmaan heittää tonne kurry-osioon.
 • Oli kyllä aika failure.
 • Olihan niitä ktulhupelä ainakin, vaikka naamiasiet jäikin pieniksi.
 • Tiedotuksen määrä oli samanlainen kuin aikaisempina vuosina, tänä vuonna ei sitten väkeä näemmä kiinnostanut pukeutua.
 • Mutta organisointi leirillä oli myös olematonta.


 • Tiedotuksen määrä oli samanlainen kuin aikaisempina vuosina, tänä vuonna ei sitten väkeä näemmä kiinnostanut pukeutua.

  Bullshit. Aiemmin tiedoitus on tapahtunut Pentassa, s-postilistalla ja tällä boardilla, nyt vuoden alussa tullut yksi kirje (jonka tiedot eivät esim. VTES-liigan suhteen ole edes pitäneet paikkaansa), sekä yksi viesti boardilla väärällä alueella alle viikkoa ennen tapahtumaa. Ihan vitun surkea yritys väittää että tiedoitus oli samanlaista kuin aina ennenkin ja tässä nyt oli kyse vaan siitä että jengiä ei napannut.
 • "Paras teemaan liittyvä puku palkitaan, parhaan puvun valinta suoritetaan 18.10. klo 18:00."

  Vai niin. Itte olin tuohon aikaan pääsalissa pelaamassa Arkahm Horroria ainoiden naamiaisia varten pukeutuneiden kanssa, mutta ainoa edes puolivirallinen kiinnostuksen osoitus koko naamiaisia kohtaan hallituksen taholta vaikutti olevan se, kun joskus yöllä Kari kävi heittämässä Kenkkilälle OotS:in Ramin Aliens-peliin. Myönnetään, tulin paikalle perjantaina vasta joskus kahdeksan aikaan, joten oletan, että leirisaarnassa oli nämä viralliset naamiasia ja VTES-liigaa koskevat muutokset ja muut tiedot sitten tiedoitettu, ja ne eivät vain olleet kantautuneet korviini.
 • Huomauttaisin myös, että jäsenkirjeessä lukee:

  "14. - 16.11.2008 Leiri, Kesärinne

  Warhammer 40k-turnaus. Turnauksen yksityiskohdista tiedoitetaan Kurryn kotisivuilla ennen marraskuun leiriä."

  Toivottavasti tälläkertaa hivenen aikaisemmin kuin alle viikkoa ennen leiriä. Aikaa tuohon ajankohtaan tätä kirjoittaessa alle kuukausi.
 • :lol:" alt=":lol:" height="20" />

  Toivottavasti tämä linja jatkuu vielä seuraavassa vuosikokouksessa :D
 • sanon että bullshit takaisin, aikaisempina vuosina tiedotus on ollut samantasoista. Ja mitäpä sitä mitään juhlatilaisuutta pitämään, koska pukeutuneita oli tosiaan kaksi ihmistä.

  Jos sua nyt se että penta lopetettiin nyt vieläkin niin tolkuttomasti kaivelee, hanki materiaalia, hanki rahat ja laita pyörimään. Viime vuonna pentoja ei pahemmin näkynyt,vaikka se vielä virallisesti olikin olemassa, eli tiedonlähteenä se oli varsin heikko, eikä aikaisempien vuosienkaan 4krt vuodessa tahti varsinaisesti minkään hyvän tiedonvälityksen kriteerejä täytä.

  Olin ilmeisesti pahasti väärässä olettaessani että se että muistutin ihmisille lokakuun naamiasileiristä kesäleirillä ja syyskuun leirillä riittäisi tiedonvälityksenä, mutta eipä näköjään.

  VTES hommat kaatuivat Tuukan kiireisiin vaalien ja Prahan turnauksen takia, eikä hallituksen tiedossa ollut toista henkilöä joka sen tahtoisi organisoida. Ensi leirin Warhammer 40k turnaus on tarkoitus järjestää, tässäkin on ongelmana se että ainoa henkilö joka ilmaisi jotenkin halukkuutensa osallistua tämän järjestämiseen oli Tuukka. Kyllä, on surullista että näitä hommia järjestämään löytyy tasan yksi halukas. Onneksi yhdistyksen piiristä tällainen henkilö kumminkin löytyy, koska itse ainakaan en ole niin paljoa VTESsiä tai WH40k pelannut että viitsisin moiseern ryhtyä.

  Muistaakseni viime vuonna sinua pyydettiin hallitukseen, mutta kieltäydyit ottamasta osaa äänestykseen. Ehkäpä haluaisit ensi vuonna asettua käytettäväksi hallituksen jäsenenä jotta pääset näyttämään kuinka tätä hommaa pitäisi pyörittää.
 • Osui ja upposi?


 • Osui ja upposi?

  you sank my battleship.

  Oishan tän naamiaiskuvion voinut paremminkin hoitaa tiedottamisen kannalta, mutta täytyy myöntää että rehellisesti luulin että puskaradio toimii tässä samaan tapaan kuin aikaisempinakin vuosina.

  Toivottavasti tuo warhammer turnaus nyt saadaan toimimaan, aika vähän on halukkaita senkään järkkäämiseen ollut tyrkyllä.
 • Naamiaisskabassa ei valittamista minun osalta, tiedottaminenkin sujui about samaan malliin kuin aikaisemminkin. Olihan tapahtuma epämuodollinen ja osanottajia vähän, mutta he olivat sitäkin mallikkaampia ja etenkin voittanut barbaarihaltia(?) oli mahtava. Kenkkis is the man, itselläni ei olisi ollut munaa pukeutua vastaavaan garderoobiin!

  What is best in life? To crush your enemies, see them driven before you and to hear the lamentations of their women!
 • Eiköhän tuo naamiaishässäkkä ollut ihan rehellinen munaus. Ei sen kummempaa.


 • Eiköhän tuo naamiaishässäkkä ollut ihan rehellinen munaus. Ei sen kummempaa.

  Kiitos ja Kumarrus.
  nyt eteenpäin uusin voimin ja kohti parhautta. ei jäädä tuleen makaamaan.
Sign In or Register to comment.