Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Dokumenttia keskiaikaisista aseista

edited January 1970 in Muut pelit
Laatudokumenttia tarjolla Jim TV:ltä, nettilinkki
http://www.jimtv.fi/nettitv/default.asp ... liftType=0

Tätä on kaiketi useampiakin osia tulossa, tässä keskittyivät aamutähteen ja sotavasaraan.

Comments  • Laatudokumenttia tarjolla Jim TV:ltä, nettilinkki

    Tätä on kaiketi useampiakin osia tulossa, tässä keskittyivät aamutähteen ja sotavasaraan.

    Toi oli ihan hauska vaikka ehkä vähän liikaa "Jim"-fiilistelyä. Siinä ei sentään ollut se perus Jim-dokkarinarraattori, joka oli siinä Temppeliritaridokkarissa.
  • Joo aika viihdyttävä kyllä. Noi juontajat ei ole ihan yhtä hauskoja kuin siinä toisessa dokkari sarjassa, koska se on kokoajan ihan käsittämättömän mehuissa.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!