Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Cyberpunk today

pppppp
edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Paljonkohan oli humanity loss?

normal_578761706.jpg
«13

Comments • 1d6/3?

  Jotain vastaavaa veikkaan. Kummiskin aika kyberpunk-juttu!
 • Bodymods for cows!

  cow_wtf.jpg
 • Huh että nauratti toi...
 • Bluetooth Laser Virtual Keyboard:

  virtual_keyboard.jpg

  2119599.jpg

  "Remember when you were promised all those amazing future tech innovations? Just around the corner was supposed to be a shining technology utopia with flying cars, personal space travel to distant galaxies, and bio-implantable cell phones. It's almost disappointing enough to make you sit at home and watch old episodes of "Space 1999".

  Don't lose hope! An amazing glimpse of this promised future has just arrived at ThinkGeek in the form of the Bluetooth Laser Virtual Keyboard. This tiny device laser-projects a keyboard on any flat surface... you can then type away accompanied by simulated key click sounds. It really is true future magic at its best. You'll be turning heads the moment you pull this baby from your pocket and use it to compose an e-mail on your bluetooth enabled PDA or Cell Phone. With 63 keys and and full size QWERTY layout the Laser Virtual Keyboard can approach typing speeds of a standard keyboard... in a size a little larger than a matchbook."

  http://www.thinkgeek.com/gadgets/cellphone/8193/
 • Tuo laser näppäimistö on wanhaa, mutta cool kuitenkin.


 • Tuo laser näppäimistö on wanhaa, mutta cool kuitenkin.

  Tjooh, oli tosta juttua MikroBitissä jokunen vuosi sitten. Ero tuossa on se, että toimii Bluetoothin kautta. Se mikä oli Verkkokaupassakin myynnissä, oli USB-liitäntäinen ja ei ollenkaan noin näppärä vekotin. Saisikohan ton Noksun E71:een? Ei lukenut tuettujen laitteiden joukossa mitä noilta sivuilta katsoin.
 • Tässä kuitenkin oikeasti tyylikkäämpi ja halvempi (alle 150e kotiin)

  http://www.thinkgeek.com/computing/input/a85c/

  Video:
  http://www.youtube.com/watch?v=uBBfmb6Dsh8

  Taidan pistää tilaukseen...


 • Ero tuossa on se, että toimii Bluetoothin kautta. Se mikä oli Verkkokaupassakin myynnissä, oli USB-liitäntäinen ja ei ollenkaan noin näppärä vekotin. Saisikohan ton Noksun E71:een? Ei lukenut tuettujen laitteiden joukossa mitä noilta sivuilta katsoin.

  Olis kyl ei ainoastaan makee vaan oikeesti käytännöllistä saada tekstiviestien yms. kirjoittamiseen kännykällä tollanen virtual keyboard avuksi. Tai jos aina pitäs joka tekstarin kanssa sählätä jonkun bluetooth etsi laite haluatko ottaa yhteyttä tähän laitteeseen lähtä pin-koodi juttujen kanssa niin ei varmaan olis niin käytännöllinen, mut elän toivossa et joku päivä tollaset viruaali-näppikset yms. ovat ihan arkipäivää. Meinaan vähän vitun kätevän kuuloinen (ja saatanan c00l) keksintö.


 • Tai jos aina pitäs joka tekstarin kanssa sählätä jonkun bluetooth etsi laite haluatko ottaa yhteyttä tähän laitteeseen lähtä pin-koodi juttujen kanssa niin ei varmaan olis niin käytännöllinen, mut elän toivossa et joku päivä tollaset viruaali-näppikset yms. ovat ihan arkipäivää. Meinaan vähän vitun kätevän kuuloinen (ja saatanan c00l) keksintö.

  Eihän tuo Bluetoothin kanssa pelleily ole mikään ongelma. Sehän riittää kun kerran parittaa laitteet keskenään, ne tunnistaa toisensa sen jälkeen automatik. Esim. kun pistin Bluetoothin kännykästä päälle ja astuin ensimmäistä kertaa autoon ja pistin virrat päälle, kännykkä kertoi löytäneensä SEAT_UHV:n ja kysyi halutaanko yhdistää tähän. Sitten vain että joo ja hetken päästä se oli hänessä. Nyt sitten aina kun lähden autolla liikkeelle ja kännykässä on Bluetooth päällä, auto löytää kännykän ja handsfree toimii.
 • Sormenpään kokoisesta projektorista 60 tuuman kuva
  (Taloussanomat, 7.1. klo 13:59)

  Kaksi yritystä ovat julkistaneet miniprojektorit, jotka sopisivat esimerkiksi matkapuhelimiin tai muihin pieniin elektroniikkalaitteisiin.

  Sekä korealainen MDS Technology että yhdysvaltalainen SCRAM Technologies ovat julkistaneet sormenpään kokoiset projektorit, ja valmistajat lupaavat niiden kykenevän heijastamaan jopa 60 tuumaista kuvaa seinälle tai valkokankaalle.

  mds-mobile-projector.jpg

  Uutisen alkulähde:
  http://www.unwiredview.com/2009/01/06/tiny-mobile-projector-developed-by-mds-and-scram/
 • Vetänee kännykän akun loppuun n. minuutissa?
 • Ja mitenköhän pimeää täytyy olla huoneessa että näkyy? Noissa pikkuprojektoreissa on se ongelma, ettei lampun valaisinvoima oikein riitä kuin tosi tummaan huoneeseen.
 • Jätkät on hirveen negatiivisia!


 • Jätkät on hirveen negatiivisia!

  Noh noh, olemme vain realisteja.
 • Ongelma noissa on, että vaikka kuva olisi 60", niin resoluutio on paskaa.
  Nuo uudet tupakka-askin kokoiset projektorit pystyy sentään "tv-kuva"
  tasoiseen kuvaan ja ledillä ovat tehokkaita ja äänettömiä.
 • Hauska sivuhuomio on toi armory linkki tossa.
Sign In or Register to comment.