Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kurryn keskustelupalstan uudistuminen ja ohjeet

edited December 2010 in Hallitus tiedottaa
Erinäisistä syistä johtuen Kurryn sivut ovat jälleen kokeneet uudistumisen, ja tällä kertaa foorumin käytettävyys oli #1 asia tähtäimessä. Toivottamasti tämä kestää käyttöä taas pitkälle tulevaisuuteen.

Kuten huomaatte, alkuperäisen nominaali-kurry-palstan viestit ovat siirretty tälle foorumille. Konversio on ollut suhteellisen toimiva, mutta vanhoissa viesteissä on paljon muotoiluja, linkkejä, kuvia, yms mitä eivät välttämättä toimi oikein. Näistä vanhojen viestien virheistä ei tarvitse ilmoittaa ylläpidolle, se on pelastettu tähän muotoon mikä on.

Kuvagalleria otetaan käyttöön myöhemmin.

Vanha foorumi arkistoidaan ja jää nykyoikeudet omaaville selailtavaksi. Arkisto löytyy osoitteesta http://www.kurry.fi/arkisto/

Käyttäjätiedot perustuvat nominaali-foorumiin, tosin tietoja on manuaalisesti päivitetty jäsenrekisterin ja edellisen foorumin käyttäjärekisterin avustuksella. Vanhasta foorumista tosin tuhottiin kaikki käyttäjät (spambottien määrän takia), joilla oli 0 viestiä, joten jos et viestejä kirjoitellut, on tunnuksesti tuhoutunut.

HUOM!

Jos salasanasi (mikä oli vanhalla nominaali-foorumilla) ei toimi, käytä salasanan palautus-ominaisuutta 
--> http://www.kurry.fi/index.php?action=reminder

Jos tuon avullakaan et saa tunnustasi aktivoitua, niin luo tunnus uudestaan tai ota yhteyttä ylläpitoon (taxall@iki.fi)
«1

Comments

 • Simple Machines Forumin yleiset käyttöohjeet löytyy täältä:

  http://docs.simplemachines.org/index.php?board=5.0;sort=subject
 • Ominaisuuksia; videoiden upottaminen

  kirjoittamalla esim. youtube-osoitteen ilman mitään tagejä:
  http://www.youtube.com/watch?v=FH63u2HNADI
  
  sivusto hakee suoraan kyseisen videon ja upottaa sen viestiin.

  Eli tämän rivin alle kirjoitin tuon ylläolevan linkin
  Ninja Hill Show
  ! Videon alla olevasta pienestä tekstistä linkin saa avattua uuteen ikkunaan, kopioitua jne.

  Jos haluat linkin ilman upotusta, riittää että linkki on lauseessa (=linkin edessä on mitä tahansa merkkejä).
  Esim. Ninja Hill Show. Ohjelma edelleen luo suoran aktiivisen linkin kyseiselle objektille, mutta ilman että upottaa itse objektia tähän.

  Ohjelmisto ymmärtää youtuben lisäksi mm. googlemapsin.
  http://maps.google.fi/?ie=UTF8&ll=60.533939,24.689069&spn=0.016002,0.034847&t=h&z=15
  "Märkiöstä terveisiä."

  Tarkkaillaan miten sivusto toimii sen jälkeen kun ketjuissa on baziljoona youtube-upotusta - jos ominaisuus alkaa häiritä käyttöä voidaan se ottaa pois toiminnasta.
 • Niin ja siis LOISTOHOMMA että saatiin uusi foorumi!

  Mut viilataan tää vielä tosi trimmiin kuntoon, niin saadaan paras foorumi.
 • Spoiler-tagin käyttö

  asettamalla tekstiin spoiler-tagit, saa aikaiseksi seuraavanlaisen tuloksen:

  Tässä on spoileri. Luit tämän juuri omalla vastuullasi!

  Tässä on spoileri. Luit tämän juuri omalla vastuullasi!
  

  Tagin saa napattua editorin ikonirivistä kuvalla spoiler.gif
 • Noi etusivun tekstit pitäisi varmaan muokata uudempaan uskoon. "1989 perustettu yhdistys joka juuri täytti 20 vuotta" :)
 • Palveluntarjoaja ilmoitteli että sivut siirtyvät toiselle hypervisorille ja ip-osoite vaihtuu myös. Mukavasti 1.8 ja illalla. Yritän hoitaa dns ohjaukset illalla kuntoon.
 • Nyt näyttäisi kaikki ip-osoitteen siirrot menneen läpi.

 • on 1470211998:


  Nyt näyttäisi kaikki ip-osoitteen siirrot menneen läpi.


  \o/
 • Webmail kurryn posteissa toimii normisti, imappia käytettäessä osoite on mail22 . hostingpalvelu . fi, portti 143 (salattu 993).
 • Osaako ihra tai joku neuvoa kun kurryn forumilta puuttuu iconeita esim näkyy vain (puuttuva iconi) [ei uusia viestejä] viestien edessä ja kun tänne vastaa johonkin viestiin niin koko ikkuna on venytetty että joutuu rullaamaan oikealle että löytää Lähetä / Esikatsele napit yms.

  Käytän Google Chromea ja uusimmat päivitykset on ladattu.
 • Mulla ei toimi nämä sivut ollenkaan jos käytän himan kiinteää yhteyttä, mutta toimii kun vaihdan 4G:hen. Omituista ja ärsyttävää.
 • Mozilla Firefoxilla viestiin vastatessa teksti-ikkuna ei kunnioita ruudun rajoja vaan venähtää moninkertaisena oikealta ulos. Tämän takia myös "Lähetä" ja "Esikatsele" napit katoavat ruudulta.

 • on 1490113198:


  Mozilla Firefoxilla viestiin vastatessa teksti-ikkuna ei kunnioita ruudun rajoja vaan venähtää moninkertaisena oikealta ulos. Tämän takia myös "Lähetä" ja "Esikatsele" napit katoavat ruudulta.


  Sama juttu Firefoxilla. Tosin tekee saman myös Androidin Dolphinilla. "Lähetä" ja "Esikatsele" -napit löytyvät kyllä kun rullaa tarpeeksi oikealle.
 • Necroan tämän, koska en jaksa aloittaa uutta ketjua foorumin toimivuuteen liittyen.

  Jostain syystä en pysty kirjautumaan etusivun kautta sisään. Kun kirjoitan käyttäjätunnuksen ja salasanan, saan seuraavan ilmoituksen: "Istuntosi vanheni ja lomakkeen tarkistus epäonnistui. Ole hyvä ja yritä uudelleen."

  Valitsemalla "Kirjaudu" välilehti (tai mikä onkaan) yläpalkista, pääsen kirjautumaan ihan normaalisesti. Olenko yksin ongelmani kanssa, vai onko kyseessä foorumin ominaisuus? Selaimena Firefoxin uusin versio.

 • on 1501001804:


  Necroan tämän, koska en jaksa aloittaa uutta ketjua foorumin toimivuuteen liittyen.

  Jostain syystä en pysty kirjautumaan etusivun kautta sisään. Kun kirjoitan käyttäjätunnuksen ja salasanan, saan seuraavan ilmoituksen: "Istuntosi vanheni ja lomakkeen tarkistus epäonnistui. Ole hyvä ja yritä uudelleen."

  Valitsemalla "Kirjaudu" välilehti (tai mikä onkaan) yläpalkista, pääsen kirjautumaan ihan normaalisesti. Olenko yksin ongelmani kanssa, vai onko kyseessä foorumin ominaisuus? Selaimena Firefoxin uusin versio.


  Olen havainnut samaa sekä Firefoxilla Windows alustalta, että Safarilla iPhonelta.
 • Rikki mikä rikki eikä sitä näköjään saada korjattua.
 • Yhdistyksemme on perinteisesti hankkinut parasta laatua mitä ilmaiseksi on saatu... Kurryn sivut ovat odottaneet SMF 2.1 julkaisua, jonka saapuminen on kestänyt jo vuosia. Ehkä pitäisi virittää sen beta-versio ja toivoa että se olisi vähemmän rikki.

  Edellä kuvaillut ongelmat taitavat liittyä nykyisten selaimien tapaan hallinnoida evästeitä. Nyt kun vaan muistaisi miten itse ohitin kyseisen ongelman...

 • on 1501001804:


  Valitsemalla "Kirjaudu" välilehti (tai mikä onkaan) yläpalkista, pääsen kirjautumaan ihan normaalisesti. Olenko yksin ongelmani kanssa, vai onko kyseessä foorumin ominaisuus? Selaimena Firefoxin uusin versio.

  Viallinen kirjautumisruutu on korjattu poistamalla se käytöstä...

  Tämän reikäisen romppeen korjaaminen on kuin kaataisi katiskaan löysää betonia. No, muutama kuutio taas kaadettu, jospa jokin ominaisuus toimisi taas hetken.
 • Nyt toimii pöytäkoneella Edgellä kuten pitääkin ja kännykällä Dolphinilla. Muilla selaimilla ongelmia eikä cachen tyhjentäminenkään tuonut asiaan ratkaisua. Onneksi toimii nyt joillakin selaimilla ja foorumia voi käyttää. Toimiiko muilla ja millä selaimilla ja millä laitteilla?
 • Toimii Macilla ihan hyvin (tosin niin myös edellinen) ja iPhonella ihan huonosti (tosin niin myös edellinen). Eli ei vaikutusta, mutta toimii kuitenkin.
Sign In or Register to comment.