Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kurryn keskustelupalstan parannusehdotukset

pppppp
edited January 1970 in Yhdistysasiat
Onks tää paikka, minne voi laittaa rutinat foorumin ominaisuuksista, jotka eivät toimi/miellytä? Vai onko sille joku oma topikki?

Meinaan ainakin ton, että foorumi varoittelee, jos meinaa vastatata vanhaan ketjuun ("oletko varma että haluat postata, ketjuun ei ole postattu X-päivään mitään"), voisi poistaa. Ihan turha feature.
«13

Comments

 • Siirsin tämän omaksi ketjukseen - eli tähän voi itkeä ja pillittää huonoista ominaisuuksista, kerjätä uusia ominaisuuksia ja ylipäätänsäkin arvostella kaikkea foorumiin liittyvää.
 • Ja kokeilun vuoksi lisäsin vielä äänestyksenkin...
 • Seuraava varmasti täysin makuasia, mutta sanonpahan silti:

  Mun mielestä olis fiksumpi niin päin, että valkoinen kurrylogo = ei uusia lukemattomia viestejä alueella & musta kurrylogo = löytyy lukemattomia viestejä. Tämä siksi, että foorumin ulkoasu on muutenkin vaalea, eli ihan perusvärioppia: vaalea vaalealla = ei kontrastia, ei herätä huomiota & tumma vaalealla = iso kontrasti, herättää huomiota. Toinen vaihtoehto olis tietty pistää koko muu boardin ulkoasu tummaksi, jolloin vaalea tummalla = huomio huomio ja tumma tummalla = nothing to see here. Mut luulis, et ensimmäinen vaihtoehto on "hieman" helpompi toteuttaa?

  Muutenkin ulkoasu on joiltain osin vielä hivenen sekava, mutta kunhan tähän tottuu, niin pohdin tarkemmin, mitkä elementit tuon hienoisen visuaalisen sekavuuden aiheuttavat ja nillitän sitten niistä.

  Niin ja mistä muuten noi hymiöt on repäisty? Onko softassa joku hymiöpankki, josta noita voi valita? Jos on, niin meikä ihan mielellään raakkaisi sieltä käyttökelpoisimmat esiin, nämä nykyiset eivät oikein vakuuta.  :-X :-\ :'(
 • Tästä teemasta yleisesti... en käyttänyt hirvesti aikaa ja vaivaa teeman valitsemiseen, otin tämän käyttöön pääasiassa kahdesta syystä; minun silmääni selkeä, siistin näköinen, ja väriskaalaltaan ei yleisimpiä. Sinisävyisiä teemoja välttelin ihan pelkästään sen takia, että baziljoonan foorumisoftan perusteema on sinisävyinen = kaikki näyttää samalta.

  Onko tämä teema lopullinen? Voi olla, voi olla että ei. Juuri nyt en jaksa alkaa työstämään uutta teemaa puhtaalta pöydältä, ja valmiissa teemoissa on vain rajattu määrä toimivia vaihtoehtoja. Koska foorumi saa jonkun verran kustomointia sisäänsä, en aio avata teemoja niin että jokainen saisi valita mieleisensä.

  Mutta ehdotuksia toki otetaan vastaan, ja tuollaiset (esim nuo kuvien värien kääntäminen) pienet muutokset on helppo tehdä, ja varmasti pientä sääntöä tälle teenkin kunhan nyt saadaan homma muuten taas pyörimään normaalisti.

  Kokeilen tässä toista valmista hymiösettiä, ehkä hieman "pehmennettyä" sellaista. Hymiösettejä on netti pullollaan, jos löytyy hyviä niin linkkejä vaan tänne päin.
 • Neuvokaa miten saan avatarini isommaksi? Ei voi olla yksinkertainen asia näin vaikeeta... Ennen olen osannut muokata sitä kokoa, mutta nyt se ei edes kysy mitään määrityksiä...

 • on 1292432421:


  Ennen olen osannut muokata sitä kokoa, mutta nyt se ei edes kysy mitään määrityksiä...

  Maksimikoko profiiliin ladattavalle avatarille on 100x100. Sivusto automaattisesti pienentää kuvan tuohon kokoon kuvasuhteen säilyttäen jos ladattava kuva on suurempi kuin sallittu koko.

 • on 1292443385:


  kuvasuhteen säilyttäen


  Tämä on se pääasiallinen syyllinen jos, kuva näyttää oudon pieneltä. Leikkaa neliömäiseksi ja johan skulaa.
 • Ok, kiitoksia tuostahan se varmaan johtuukin. Ja työkoneen ruudulla :) näyttäisikin olevan ihan hyvän kokoinen, täytyy vielä tsekata kotikoneella miltä näyttää.
 • Haussa joku mättää...tai sitten en osaa vaan käyttää. Liittyiskö noiden vanhojen viestien importtaamiseen? Monen kohdalla näyttää "ei otsikkoa" enkä myöskään löytänyt yhtä topikkia otsikon perusteella. Myöskään toi haku ei anna mahdollisuutta paljoa hakukriteereitä seuloa (tai sitten en vaan taas osaa).
 • Löytyykö softasta optiota, että ketjun nimeä klikkaamalla se osaisi siirtää suoraan käyttäjän viimeisimpään lukemattomaan viestiin? Nythän ketjun nimeä klikkaamalla päätyy ketjun ensimmäiselle sivulle. Viimeisen sivun valitseminen toki toimii hyvin, kunhan kaikki ketjun uudet viestit ovat sillä viimeisellä sivulla. Aina näin ei kuitenkaan ole.
 • Eikös tuossa oikeassa reunassa ole suora linkki viimeisimpään viestiin? Siinä "viimeisin viesti" laatikon oikealla puolella.

 • on 1292581136:


  Eikös tuossa oikeassa reunassa ole suora linkki viimeisimpään viestiin? Siinä "viimeisin viesti" laatikon oikealla puolella.


  On joo, mutta ainakin nimen perusteella se ohjaa uusimpaan viestiin eikä uusimpaan lukemattomaan viestiin. En pysty testaamaan suoraan, koska minulla ei ole tällä hetkellä yhtään ketjua, jossa olisi reilummin lukemattomia viestejä.

 • on 1292575045:


  Löytyykö softasta optiota, että ketjun nimeä klikkaamalla se osaisi siirtää suoraan käyttäjän viimeisimpään lukemattomaan viestiin? Nythän ketjun nimeä klikkaamalla päätyy ketjun ensimmäiselle sivulle. Viimeisen sivun valitseminen toki toimii hyvin, kunhan kaikki ketjun uudet viestit ovat sillä viimeisellä sivulla. Aina näin ei kuitenkaan ole.

  Jos ymmärsin kysymyksesi oikein, kokeileppa klikata uuden viestin perässä olevaa new.gif-kuvaa, sen pitäisi ohjata käyttäjä ketjun ensimmäiseen lukemattomaan viestiin.
 • Toi Frankin idea siitä, että lukemattomat viestit on mustia ja luetut valkosia on hyvä, voitte toteuttaa.
 • Onko tämä parempi (lukemattomat - kulta, luetut - valkoinen) kuin tuoń negatiivin käyttäminen?
 • Kyllä. Tämä oli vallan mainio. Pistää silmään heti.

 • Joo. Tää on hyvä.

 • on 1292743632:


  Onko tämä parempi (lukemattomat - kulta, luetut - valkoinen) kuin tuoń negatiivin käyttäminen?


  Nyt on pähee!
 • Oisko mahdollista saada noi:

  « Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 1970, 02:00:00 kirjoittanut ppp »

  ...kokonaan pois? Oon aina ollut sitä mieltä, ettei niistä ole kuin haittaa (ärsyttävät), kun se editointi mitä jengi viesteilleen tälläkin foorumilla tekee, on lähinnä kirjoitusvirheiden korjailua ja linkkien lisäämistä yms. Sitten jos joku alkaa hupailemaan ja pahantahtoisesti editoimaan viestiensä sisältöjä, niin vois harkita ton featuren palauttamista, mutta IMHO turha, ärsyttävä ja ainoastaan huono feature.

 • on 1292618488:


  Jos ymmärsin kysymyksesi oikein, kokeileppa klikata uuden viestin perässä olevaa new.gif-kuvaa, sen pitäisi ohjata käyttäjä ketjun ensimmäiseen lukemattomaan viestiin.

  Joo, juuri tuota hain takaa. Hyvä, että ominaisuus löytyy.

 • on 1292743632:


  Onko tämä parempi (lukemattomat - kulta, luetut - valkoinen) kuin tuoń negatiivin käyttäminen?


  Mulla on tässä jotain feelua. Keskustelun etusivu näyttää valkoista, vaikka alueilla onkin lukemattomia viestejä.
 • Nähtävästi softa toimii niin, että nuo etusivun alueiden värikytkimet kertovat vain onko viime käynnin jälkeen tullut uusia viestejä. Eli kun saavut sivulle tuo "uusien viestin" ilmaisu nollaantuu - sitä ei ole kytketty siihen onko sinulla jollain alueella lukemattomia viestejä - se "new"-tagi kertoo alueen sisällä sen onko jokin viesti lukematta.

  Pengon tätä hieman kun palaan metsäkeikalta.
 • Tykkäsin edellisellä forumilla kun oli Basic, Expert, Master. Immortal jne. käyttäjiä riippuen viestien määrästä. Nyt on vain tyyliin Aktiivikäyttäjä, Noviisi tms. Eikö tännekin saisi mielikuvituksellisemmat statukset?
 • Kunhan ei vielä sen lisäksi kuvia venyttämään entisestäänkin näitä yhden rivin vastausbokseja.
 • Hetkonen!

  Jos joku on lainannut toisen viestiä omassa viestissään, ja sitten tätä viestiä, jossa on lainaus lainauksen sisällä lainataan, boardi ei ota siihen tekstikenttään lainkaan sitä alkuperäistä lainausta.

  Eli wtf? Toi nyt on aika paska juttu, jolle varmaan pitäs tehdä jotain...

 • on 1295428433:


  Hetkonen!

  Jos joku on lainannut toisen viestiä omassa viestissään, ja sitten tätä viestiä, jossa on lainaus lainauksen sisällä lainataan, boardi ei ota siihen tekstikenttään lainkaan sitä alkuperäistä lainausta.

  Eli wtf? Toi nyt on aika paska juttu, jolle varmaan pitäs tehdä jotain...


  Eli nyt toi lainaus on tossa.

 • on 1295428446:


  Eli nyt toi lainaus on tossa.


  Mutta tässä viestissä se on jo kadonnut!

 • on 1295428460:


  on 1295428446:


  Eli nyt toi lainaus on tossa.

  Mutta tässä viestissä se on jo kadonnut!


  Ja nyt kävin laittamassa rastin pois kohdasta "poista sisäkkäiset lainaukset" (forumin asetukset / viestien ulkoasu).
 • Asiasta toiseen:

  Onko jonkun mielestä tarpeellinen tämä ominaisuus, jonka mukaan "edellinen" ja "seuraava" painikkeilla siirrytään edelliseen tai seuraavaan viestiketjuun, eikä suinkaan kyseisen viestiketjun edelliselle tai seuraavalle sivulle?

  Pitkiä viestiketjuja lukiessa olisi nimittäin ihan kiva jos seuraavalle sivulle pääsisi koukkaamatta lähtöruudun (eli sen foorumin, jossa viestiketju on) kautta...
 • ^ Oho, enpä ollu huomannu tollasta. Tietty pitäs olla et samassa topikissa siirrytään sivulta toiselle.
Sign In or Register to comment.