Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Viimeksi ostamasi pelituote

pppppp
edited January 1970 in Muut pelit
Dark Heresy

Fluffin takia lähinnä.

Comments

 • Jaa onkin tovi, jos roolipeleistä vain puhutaan. WFRPn joku, varmaan tome of salvation. Jos pikku-ukot lasketaan niin viimeksi tuli hankittua WFBn island of blood boksi ( kiinnostaako skavenit ketään?), ja läjä kaaos ököjä. Hirveesti ei kyllä tule roolipelejä nykyään ostettua.
 • Nyt kun on tutustunut paremmin Deathwatch: Rites of Battleen, se on yksi parhaista lisäosista mitä olen nähnyt KOSKAAN.
 • Ihan viimeisin ostamani pelituote taisi olla Over the Edge, viime vuoden puolella.
 • Warhammer: Orcs and Goblins
  ja figujakin
  Sneaky stabbas
  Arachnarok
 • Vanha 40k tokan edikan Codex Imperialis (loistavasti fluffia)
  Ja viimeisin 40k Codex Chaos Daemons
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!