Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Citadel Finecast

pppppp
edited January 1970 in Figupelit
No niin, nyt sit siirtyi GW Citadel Finecast-rangensa myötä ainakin osittain valkometallista resiiniin, ja samalla nostivat jälleen kerran kaikkien figujen hintoja (now there's a big fucking surprise). Lisäksi ovat kiristäneet jälleenmyyjiensä, esim. Maelstromin myyntiehtoja, eli enää eivät jälleenmyyjät saa myydä Euroopan ulkopuolelle.

Oon aika tyytyväinen, et tuli kerättyä toi BA Codex lähestulkoon kokonaan just ennen tätä hinnannousua.  :-\

Comments

  • Joskin sen mitä oon nähnyt niin noi Finecastit on yksityiskohtien puolesta helvetin paljon paremman näköisiä, kuin metalliset figut. Mikä ei tietysti yllätä, resiini nyt vaan tuottaa tarkempia yksityiskohtia.
  • Mitä olen nähnyt, niin noi Finecastit ovat ainakin 40k puolella (muutamaa uutuutta lukuunottamatta?) täsmälleen samoja vanhoja metallifiguja mutta vaan resiinistä tehtynä. Eli samaan vanhaan mouldiin kaadettu valkometallin sijaan resiiniä. Ja noi moulditkin kuluu...
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion