Pikkujoululeirin korvikkeeksi on tarjolla etäleiri!

Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta. Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Peruutetulle kesäleiriviikolle vaihtoehtoja

edited July 2011 in Yhdistysasiat
Kurryn hallitus on suuressa viisaudessaan heti Märkiön leirin jälkeen kartoittanut lähialueiden leirivaraustilanteita koskien viikkoa 32, eli elokuun toista viikkoa milloin meillä piti olla viikon mittainen kesäleiri Kesärinteellä. Koska tätä leiriä éi òlé, olemme yrittäneet katsoa voisiko jotakin järjestää tuolle viikolle.

Aivan ensimmäiseksi täytyy sanoa, että tuolle viikolle (tai muillekaan viikoille elokuussa) ei löydy vapaita viikonloppuja, joten jos pidämme ylimääräisen leirin elokuussa, silloin se tapahtuu viikolla.

Meillä on käytännössä kaksi vaihtoehtoa joista kahden vuorokauden leirillä kaikki olisivat leirimaksullisia. Hintaa ei vielä osata sanoa, muttei kovin paljon sen enempää kuin Märkiö viikko sitten.

Huom! mikään näistä paikoista ei ole sen pitemmällä kuin Märkiökään ja kumpaankin paikkaan kuuluu sauna hintaan.

Louhelan leirikeskus 8.-10.8. eli ma-ke, 2 vrk. Aika iso paikka.
http://www.setlementtilouhela.fi/Keravanjarven_Louhelan_Leirikeskus.asp

Isojärven leirimaja 9.-13.8. eli ti-pe 4 vrk. Tästä voisi katsoa mitkä kaksi päivää voisi leireillä. Varauksia voi tehdä vasta ma 1.8., joten ei voi varmuudella tietää onko siellä vapaata vaikka netissä oleva varauskirja siltä näyttääkin. Pienempi kuin Louhelan leirikeskus.
http://www.pornainen.fi/vapaa-aikatoimi/isojarven-leirimaja/

Lisäksi jokerina pohjalla, saan ensi viikon alussa tietää onko aikavälillä 10.-12.08. (ke-pe) Märkiössä vapaata. Tämä lienee se mukavin vaihtoehto jos tosiaan vapaata tuolloin löytyy. Muuten Märkiö onkin varattu syyskuulle asti.

Nyt jäsenistöltä kommentteja. Onko kiinnostusta muutaman päivän lievästi maksulliseen leiriin arkipäivänä? Itse olen tuolloin lomalla kuten moni muukin kurryläinen, joten henk. koht. olisin hyvinkin halukas leirillä olemaan edes sen pari päivää.

Muitakin aktiviteetteja on suunniteltu etenkin kyseisen viikon viikonlopulle, mutta käsitellään sitä asiaa toisaalla.

Kommentteja kiitos.

Comments

 • Muiden leirikeskusten testaaminen olisi varmasti joka tapauksessa hyvä idea siltä varalta, että Kesärinteen käyttömahdollisuudet ovat tulevaisuudessa aikaisempaa rajallisemmat. Ainakin itseäni jonkinlainen leiri tuolloin kiinnostaisi. Paikkaan en osaa sen ihmeemmin ottaa kantaa, kun kumpikaan uusista vaihtoehdoista ei ole itsellenikään ennestään tuttu. Eiköhän pelaaminen onnistu kuitenkin kummassa tahansa.
 • Olen vähän jäävi ottamaan kantaa, koska en pysty hc-leireilemään kuitenkaan kun ei ole lomaa, mutta ajattelin että voisihan sitä ninjata ehkä leiriltä töihin tjsp... Louhela vaikuttaa ihan ok:lta, mutta esittelytekstissä on mainittu pelkät ulkovessat, toivottavasti sisävessat löytyy myös, vaikka ne tekstistä puuttuukin. :) Isojärvi näyttäisi modernimmalta, mutta on ehkä hiukan pieni, itse äänestäisin kuitenkin silti sitä ja uskon että mikäli leiri järjestetään, niin tulen osaksi aikaa paikalle duunin sallimissa rajoissa.
 • Sain juuri tietää, että jokeripokeri Märkiö on varattu koko elokuun, joten se ei ole optio. Kaksi paikkaa siis, Louhelan leirikeskus ja Isojärven leirimaja.
 • Meikäläisellä on tosiaan koko viikko lomaa, eli tällaiset ekstraleiritykset onnistuu kyllä.
 • Joo meikälle kävis pikku leiritykset kyl kans vallan mainiosti, kumpikaan paikka ei ole tuttu. Jännitystä ilmassa!
 • Viikonloppuna olisin voinut tulla leirillä (mikäli sellainen järjestetään) piipahtamaan, mutta viikolla ei onnistu.

 • on 1310752391:


  Viikonloppuna olisin voinut tulla leirillä (mikäli sellainen järjestetään) piipahtamaan, mutta viikolla ei onnistu.


  Viikonloppu oltaisiin otettu jos olisi ollut yhtään vapaana, mutta kuten Halim sanoo: "ei ólè".

  Jos joku löytää leirikeskuksen mikä on suht lähellä ja vapaana tuona vkonloppuna, kertokaa toki.
 • Varaan tuon Louhelan leirikeskuksen, koska sen saaminen on varmempaa kuin Isojärven leirikeskuksen. Plus Louhela on isompi ja ainakin kuvien perusteella Isojärvellä ei ole kovin kummoiset kylmäkoneet. Isojärveen voi tehdä varauksia vastan 2 viikon päästä eikä ole varmuutta että sen saa. Nyt maanantaina soitan Setlementti Louhelan toimistoon ja varaan Isojärven ajalle 8.-10.8. ellei joku ole löytänyt parempaa paikkaa tai aikaa.

  Louhelan leirikeskukseen on Keravan keskustasta matkaa 45 km ja siitäkin suurin osa moottoritietä, joten ei paha.
 • Vaikuttaa miellyttävältä paikalta. Tosiaan hyvä käydä koeajamassa muitakin paikkoja.
Sign In or Register to comment.