Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Fabaa Louhelassa (ja Isojärvellä)

edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Nyt kun oikea kesäleiri jäi välistä eikä siihen massiiviseen "Vanhan Maailman armeijat kohtaavat"-matsiin ehdi valmistautua voisi ensi viikon leireillä pelata Fabaa pienimuotoisemmin. Voisin ottaa 3000 pistettä viheriäisiä mukaan ja matsata pariakin 1500 pisteen normikokoista armeijaa vastaan. Katson jos saan tuosta modulaarisen (1500/1500 tai 1000 pisteen palikat) niinvoisi pelata 1-on-1-matsejakin.

Comments

  • Mä pakkaan kaikki petomiehet isoon laatikkoon. Jos kaikki lasketaan yhteen niitä on jotain 2500 pointtia. Valmiit armeijalistat löytyy muistaakseni 1500, 1750 ja 2000 pisteelle.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion