Pikkujoululeirin korvikkeeksi on tarjolla etäleiri!

Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta. Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kurry-paita

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Olen tässä miettinyt jonkin aikaa, että olisi hienoa jos olisi olemassa Kurry-paita. Nimenomaan t-paita. Olisiko sellaiseen kiinnostusta väellä? Eli otettaisiin sitovat tilaukset heiltä jotka paidat haluavat ja painatettaisiin paidat vain tilaajille. Pitäisi tietenkin saada logo hyvällä resolla ja muutenkin suunnitella mitä paitaan tulee, missä painatetaan, jne. Onko kiinnostusta?
«1

Comments

 • Kiinnostais kyllä paita, mutta toki vähän riippuu millanen siitä paidasta sit tulee.
 • Tästä on keskusteltu leireillä vähintään kerran vuodessa, mutta toistaiseksi se on jäänyt puheen asteelle koska kukaan ei ole ottanut hommaa omalle vastuulleen.

  Jos asiaa haluaa ajaa eteenpäin kannattaa samantien ottaa härkää sarvista, eli lyödä tarkka suunnitelma esille ja kysyä ketkä haluavat mukaan.
 • Tässähän sitä voidaan miettiä minkälaista paitaa kehitellään. Onko valkoinen t-paita mustalla printillä vain musta paita valkoisella printillä (ehkä tää musta pohja, valkoinen teksti olisi hienompi)? Printiksi esim. tuo Kurryn logo isolla keskelle rintaa ja alle teksti Keski-Uudenmaan roolipelaajat ry tai logo rinnan kohdalle pienempänä ja teksti ympärille (ja tuleeko selkäpuolelle mitään). Ideoikaa, voin hoitaa käytännön tilaukset sun muut sitten. Ja jos tiedätte hyviä paikkoja missä printata paidat, aina parempi. Itse joudun ihan googlaamaan ja etsimään sitä kautta painomestoja.
 • Musta paita - valkoinen printti.
 • Tosin sit toi logo pitäs olla negatiivina, tai sillä olla valkoset kehykset. Hmmm...
 • Eikö toi logo ole ihan ok? Valkoinen salmiakintapainen missä pari mustaa nastaa ja musta K. Onkohan tuota logoa missään paremmalla resolla?
 • Vallilassa oli yksi painatuspaikka ja tietty sitten kraykray:ltä saanee halvalla paidat / hupparit.
  Paita 8 euroa kipale ja huppari 17-20 euroa. Ei pahoja mielestäni. Minimi vieläpä noin 10 (ei ole ihan tarkkaa) ja saa kaikkia kokoja.

  http://kraykray.com/

 • on 1313334679:


  Eikö toi logo ole ihan ok? Valkoinen salmiakintapainen missä pari mustaa nastaa ja musta K. Onkohan tuota logoa missään paremmalla resolla?

  Ohuen valkoisen reunuksen se vaatii, mutta mulla on isomman reson sellainen versio olemassa.

 • on 1313334679:


  Eikö toi logo ole ihan ok?


  Ei ole ok jos mustalle paidalle ollaan valkoisella painamassa, ja on ok, jos ollaan painamassa mustalla valkoiselle paidalle. Mustallekin paidalle onnistuu jos painetaan logo negatiivina, tai jos tolle logolle tehdään jonkunlainen valkoinen tausta.

 • on 1313338734:

  Ohuen valkoisen reunuksen se vaatii, mutta mulla on isomman reson sellainen versio olemassa.


  Jes.

 • on 1313331228:


  Tässähän sitä voidaan miettiä minkälaista paitaa kehitellään. Onko valkoinen t-paita mustalla printillä vain musta paita valkoisella printillä (ehkä tää musta pohja, valkoinen teksti olisi hienompi)? Printiksi esim. tuo Kurryn logo isolla keskelle rintaa ja alle teksti Keski-Uudenmaan roolipelaajat ry tai logo rinnan kohdalle pienempänä ja teksti ympärille (ja tuleeko selkäpuolelle mitään).

  Itseäni voisi kiinnostaa musta t-paita, jossa vasemman rinnan päällä pelkkä logo ilman tekstiä.

 • on 1313338876:


  on 1313331228:


  Tässähän sitä voidaan miettiä minkälaista paitaa kehitellään. Onko valkoinen t-paita mustalla printillä vain musta paita valkoisella printillä (ehkä tää musta pohja, valkoinen teksti olisi hienompi)? Printiksi esim. tuo Kurryn logo isolla keskelle rintaa ja alle teksti Keski-Uudenmaan roolipelaajat ry tai logo rinnan kohdalle pienempänä ja teksti ympärille (ja tuleeko selkäpuolelle mitään).

  Itseäni voisi kiinnostaa musta t-paita, jossa vasemman rinnan päällä pelkkä logo ilman tekstiä.


  Tällainen, tai sitten pelkkä logo vähän isompana keskellä rintaa.
 • Pystyisiköhän niitä tekemään muutamia versioita, eli voisi valita parista vaihtoehdosta? Tyyliin pieni logo rinnan päällä tai iso logo keskellä rintaa.
 • Nykyään tekniikka on niin ihmeellistä, että voidaan vaikka kaikki tehdä erilaiset...

 • on 1313341468:


  Nykyään tekniikka on niin ihmeellistä, että voidaan vaikka kaikki tehdä erilaiset...


  Lähinnä se, että ennen piti tehdä X-määrä paitoja että sai suht hyvään hintaan. Ilmeisesti nykyään saa pienempiäkin eriä suht edukkaasti.

  Mites jos mustalle paidalle tulee nyt toi logo niin saako sen muutettua negatiiviksi?
 • Luulis, että halvemmaksi tulis tehdä kaikki samalla sapluunalla (ainakin jos tarpeeksi jengiä olis tollasen tilaamassa), ja itte diggaisin siitä, että se olis kaikilla samanlainen. Jos haluun yksilöllisen kurry-paidan, voin tehdä sellaisen vaikka itte.
 • Toi Kray vaikuttaa aika hyvältä. Jos otetaan vain yhtä mallia, mun mielestä paras olisi tuo Fruit of the Loomin Value Weight O-aukkoinen. Saisi sekä miesten että naisten versiot hankittua.
 • Joo, FotL on hyvä.

 • on 1313343306:


  itte diggaisin siitä, että se olis kaikilla samanlainen. Jos haluun yksilöllisen kurry-paidan, voin tehdä sellaisen vaikka itte.

  Eipä tässäkään ketjussa mitään ideaa olisi jos kaikilla olisi erilainen, en siis sitä tarkoittanut :)
 • Laitetaanko me paitaan pelkkä logo vai pistetäänkö myös teksti mukaan?
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!