Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Omega Point [Mage The Ascension]

edited January 1970 in Roolipelit
Monsters lurk in the night.

Countless vampires prey on the innocent, primitive shapeshifters indulge freely in their rage and dark  spirits possess and control the living from beyond the grave. No human is entirely safe from these Horrors.

Some creatures are even more dangerous - they drastically alter reality itself to fulfil their own desires. They do not share the reality of the Masses, but instead place themselves above and beyond it, pursuing their own dangerous dreams. Through their power, any madness can be made manifest. Any dream, any nightmare, any lust or desire can be realised. Any base urge can be fulfilled through sheer force of will.

Call the Reality Deviants whatever you like — willworkers, magi, mystics, shamans - but know that they are the Ultimate Enemy. Divided, they isolate themselves from humanity, working secretly within their Chantries and sanctums as reality unravels. While forces of order work to restore the world, a thousand dangerous magical visions tear it apart.

The force of chaos is strong, but there has to be some force of order to oppose it. If the world cannot protect itself, someone must bring order to the world. Humans can uphold their own mundane laws, but a few heroic souls must fight the evils that average society can't detect or recognise. Someone must work to drive back the darkness. Of all the hidden societies in this dark, forbidding world, only one upholds order and reason and hope.

We call it the Technocracy.
«134567

Comments

 • http://www.kurry.fi/viki/index.php?title=Omega_Point_%28Mage_the_Ascension%29

  Uusi kampanja on käynnistymässä leireillä. Kurryvikissä on kampanjalle oma sivu, johon kerään kampanjan kannalta olennaista materiaalia.

  Kampanjan kuvaus lyhyesti; hahmot kuuluvat erikoisosastoon (Amalgam 127-21), joka tutkii ja neutralisoi "todellisuuspoikkeamia" Yhdysvaltain länsiosissa. Kampanjan tunnelmaan on tarkoitus tuoda runsaasti vaikutteita X-files/Delta Green-tyylisestä tutkimustoiminnasta, mutta tällä kertaa hahmot ovat niitä jotka käskevät Miehiä Mustissa hävittämään todistusaineiston joka ei tähän maailmaan kuulu...

  Hahmoperusteista yms kampanjan lähtöasetelmistä lisää kun saan materiaalia kirjoitettua.
 • Hep! Kiinnostaa...
 • Kiinnostelee kyllä vahvahkosti.
 • Asiaa! MIB for the win.
 • Mustat miehissä... vaikuttaa aika siistiltä setiltä.

 • on 1317394691:


  Kampanjan tunnelmaan on tarkoitus tuoda runsaasti vaikutteita X-files/Delta Green-tyylisestä tutkimustoiminnasta, mutta tällä kertaa hahmot ovat niitä jotka käskevät Miehiä Mustissa hävittämään todistusaineiston joka ei tähän maailmaan kuulu...


  Ovatko pelaajahahmot suorittavan portaan sijasta siis keskijohtoa? La Femme Nikitan* sanoin Madeline ja Operations, Josephinen ja Jacquesin sijasta?


  *) Elokuviin temaattisesti pohjautuva Joel Surnowin TV-sarja, mistä Guide to the Technocracy on ammentanut suuren osan vaikutteistaan
 • Pelaajahahmot ovat suorittavaa keskijohtoa :)

  Ihan suoraa vertausta ei voi Nikitaan vetää johtuen World of Darknessin mukanaan tuomista komplikaatioista.

  Hahmoilla on käytössään resursseja, mm. henkilöstöä (MiB, salamyhkäiset sotilasosastot, jne), joita hahmot voivat käyttää tehtävien vaatimissa puitteissa. Tosin siinä vaiheessa kun hahmojen muodostamalle amalgamille annetaan operaatio tehtäväksi, homma on yleensä luonteeltaan sellainen, että "unenlightened tactical personnel" ei pysty hommaa hoitamaan, ainakaan kokonaan - silloin hahmot muuttuvat suorittavaksi portaaksi. Tai Victoriksi  ;D

  Teknokratian mittarilla hahmot - jotka kuitenkin kuuluvat "enlightened personnel"-ryhmään - ovat selvästikin keskijohtoa. Se ei tarkoita että kauluspaita pysyisi puhtaana...

 • on 1317582713:


  Teknokratian mittarilla hahmot - jotka kuitenkin kuuluvat "enlightened personnel"-ryhmään - ovat selvästikin keskijohtoa. Se ei tarkoita että kauluspaita pysyisi puhtaana...


  Ongelma: Reality Deviant on roiskinut verta kauluspaidalle.

  Ratkaisuvaihtoehdot:

  New World Order - Lika ei tartu meihin. Jos joku kuvittelee muuta, kyseessä on vain harha-aistimus, josta hänet on vapautettava.

  Syndicate - Soitan lähettipalvelun viemään paidan kuivapesuun ja ostan väliaikaiseen käyttöön uuden lähimmästä kaupasta... samalla kun soitan räätälilleni Intiaan ja tilaan tällä kertaa puoli tusinaa uutta.

  Iteration X - Plasmakanuunani tuottama hukkalämpö on polttanut joka tapauksessa kaikki vaatteet tuhkaksi ja lihakuoressakin on pienempiä ja suurempia vaurioita, joten kutsun huoltoauton paikalle.

  Promethean - Veri on kloonini kauluspaidalla. Kyseessä on puhtaasti alemman tason operaattoreiden ongelma.

  Void Engineer - Koska olen käsitellyt kaikki vaatteeni itsepuhdistavalla, likaa, myrkkyjä ja pieneliöitä hajottavalla nanorobottikerroksella lian arvioitu hajoamisaika paidaltani on noin 0,83 sekuntia.
 • Teknokratia on aina kiinnostanut konseptina, mukana jos mahtuu.
 • Omega point-kampanja on tarkoitus käynnistää marraskuun leirillä. Tavoitteena on tehdä tästä kampanjasta seuraava "pääkampanja" meikäläisen pelivalikoimissa (eli sellainen jota pyrin pelauttamaan yhden setin joka leirillä).
 • ITX cyborg (cybernetic special operations officer) vois kyllä kiinnostella!
 • Pelin aikana ja jälkeen mietittyjä iskulauseita konventioista:

  Iteration-X: "Värinäytöt vähentävät tehokkuutta"
  NWO: "NWO ei valehtele"
  Progenitors: "Työntekijät ovat tärkein voimavaramme"
  Void Engineers: "Palaamme vielä kerran avaruuteen"

  Sitä Syndicaten pätkää en muista. Pol, Taxall, tuleeko mieleen?
 • Se alkoi oikeastaan siitä, kun mietittiin, että NWO:n ja Syndikaatin ero on siinä, että "NWO never lies" ja "Syndicate always lies, but it never sticks". Nyt en kyllä muista mihin muotoon se lopulta väännettiin.

 • on 1321204812:


  NWO: "Me puhumme aina totta"


  Eri ei ole suuren suuri, mutta muuttaisin muotoon NWO ei valehtele. Paitsi tietty UFOista, mutta hei, kamaan.
 • Tavoitteena saada yksi kierros OmegaPoint-kampanjaa pelattua leirillä, mahdollisesti perjantaina jos pelaajista suurin osa on saatavilla.

 • on 1323280764:


  Tavoitteena saada yksi kierros OmegaPoint-kampanjaa pelattua leirillä, mahdollisesti perjantaina jos pelaajista suurin osa on saatavilla.


  Olen varannut osan käytössäni olevista kuljetusresursseista Void Engineerin tuomiseksi leirille ja saavumme heti kun se saa kamppeensa kasaan.
 • Otin Polariasta mallia ja julkaisin hahmon flavor textin wikissä.

  Robert Jones. Teksti lienee ote jostakin briefingistä. Briefingin tarkoitus, pitäjä tai saaja eivät ole tiedossa.

  The Bobs. Lyhyt tarina Bobeista, mutta heidäthän olemmekin jo tavanneet.
 • Vahvaa kamaa. Mun täytyy varmaan tässä joku päivä laittaa tonne Wikiin kuvaukset Ms. Hadleyn "henkilöstöresursseista"...
 • Pohjustimpa aihetta hieman katsomalla BBC:n dokumentin "The Hunt for AI" varsin hyvää tavaraa.
Sign In or Register to comment.