Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Entinen jäsen vailla yhdistystä.

edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Hei,

Olen vanha kurryläinen jokusen vuoden takaa ja tänään Keravan pelikaupassa törmäsin pariin kurrylaiseen jotka väittivät kivenkovaa että yhdistys elää ja on voimissaan. Ajattelin että kyseisen väitteet todellisuuden voisi tarkistaa ja mahdollisesti olisi kiinnostusta liittyä takaisin yhteisöön iloiseen. Mikä olisi paras tapa toteuttaa nämä haaveet?

Terveisin: Janne "Kohfel" Koskinen

Comments

 • Olet saanut varsin oikeanlaista informaatiota, Kurry elää ja voi hyvin.

  Jäseneksi palaaminen on helppoa, maksat liittymismaksun 10 EUR Kurryn tilille (tiedot täällä), tilisiirron viestiksi oma nimi ja täällä käyttämäsi käyttäjätunnus.

  Kun rahastonhoitaja kuittaa maksun suoritetuksi hallitus hyväksyy suoraan sinut jäseneksi, ja saat pääsyn näiden sivujen jäsenosioihin.

  "Yhdistys"-palstaa lukemalla olet perillä yhdistyksen yleisistä virallisista asioista ja viimeaikaisista muutoksista leiriaikatauluihin. Leirien ajankohdat  löytyvät omalta sivultaan.

  --
  Tatu Salonen
  hallituksen PJ / Kurry ry
 • Oikein mielellään leireillä näkee jälleen vanhoja naamoja vuosien takaa, ja ihan kiitettävästi porukka onkin comebackejä tehnyt.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion