Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kirjoja yms.

edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Jim Butcher - The Aeronaut's windlass:

Ilmalaivoja, eetterivirtauksia, voimakristalleja, laivastosodankäyntiä sekä politikointia, vaikuttaa ihan lupaavalta. Neljä ensimmäistä lukua luettavissa täältä: http://www.jim-butcher.com/books/cinder-spires/the-aeronauts-windlass-1

Comments

  • Kun ei olis köyhä niin olis rikas, eikun. Joku molopää oli nakannut  AD&D kakkos edikan paperinkeräykseen. Oli kirja poikineen.
    En valitettavasti ollut löytäjä. Oli vienyt löytönsä divariin ja satuin paikalle kun myyjä hinnoitteli opuksia. Nyt olisi Lukulaari nimisessä
    divarissa tampesterissa edukkaasti deddua. Pikasesti laskin lähemmäs sata opusta. Mieli teki "sioittaa" euroja, mutta oli onneksi
    jo repullinen muita "sioituksia" odottamassa maksamista.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion