Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pikkujoululeiri, Kesärinne, 09.-11.12.2016

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 09.12. - 11.12.2016 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo. 17:00 ja loppuu sunnuntaina klo. 20:00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa (varsinaiset jäsenet) tai 5 euroa (nuorisojäsenet).

Leiriohjeet

Leirillä myös jouluruoka.
«1

Comments

 • Leirille tulee mukaan Tyranny of Dragonsin kolmanneksi viimeisin jakso, Riders of the Twilight Marsh, joka on huomattavasti lyhyempi kuin viime leirillä pelattu jakso.
 • Tällä kertaa pääsen leirille.
 • Mukaan tulevat:
  Traveller: Bootstrap
  Jotain muuta Travelleria (?)
  World of Dungeons: Vaarojen Saari
 • Tulossa leirille ja mukana ovat Sininen, Yön Sisaret ja Kapeanmeren Kevät.

 • 1. "Silence!  Man the Starboard (or Port) guns!"
  2. "Cast Loose and Provide!"
  3. "Sponge Your Guns!"
  4. "Load Cartridge!"
  5. "Ram Cartridge!"
  6. "Load Round!"
  7. "Ram Round!"
  8. "Run Out!"
  9. "Fire As Your Guns Bear!"

  You know the drill! Gun deck - it's not just a job, it a way of life!


  4563032166_b457253915.jpg
 • Tulossa leirille, tarjolla kahvia ja pullaa.
 • Jos joku tulee Helsingistä autolla ja siinä on tilaa, niin voisin hypätä kyytiin. Ilmaannun Helsingin rajojen sisällä sovittuun paikkaan sovittuna aikana jne.
 • Olen tulossa Helsingistä perjantaina, vaihtoehtoisina lähtöpaikkoina Lintulahti tai Munkkiniemi.

 • on 1481119183:


  Olen tulossa Helsingistä perjantaina, vaihtoehtoisina lähtöpaikkoina Lintulahti tai Munkkiniemi.


  Lintulahti on Sörkässä vissiin? Sinne pääsen nopeammin.  Käy kyllä Munkkiniemikin. Voisin hypätä kyytiin, ilmoita monelta haluat minut ja minne!
 • Otan leirille mukaan ainakin At The Gates Of The Past -kamppiksen, eli Great Smoky Mountainsin kansallispuiston park rangereiden seikkailuja on mahdollista jatkaa, mikäli vanhoja pelaajia on saatavilla.

  Uutena pelinä tulee mahdollisesti mukaan Stalker: Project Erebus. Nykyaikaan sijoittuvaa science fictionia / kauhua, joka on saanut vaikutteita niin alkuperäisestä kirjasta, elokuvasta kuin myös Burger Gamesin julkaisemasta roolipelistä. Järjestelmänä ORE niin kuin peleissäni yleensä. Hahmot kansainvälisen sotilas- ja turvallisuusalan yrityksen palveluksessa työskenteleviä palkkasotilaita, jotka joutuvat yllättäen tehtävälle Vyöhykkeen raja-alueelle.

  Pikkujoululeiri on perinteisesti ollut vähän huono uusien pelien aloittamiselle, joten jälkimmäisen mukaantulo vielä tälle leirille pienellä varauksella.
 • Fuuuuuuuu, yllättäen ja pyytämättä Nurgle pisti eilen aika hyvän flunssan päälle (parhaimmillaan ollu 38,2C kuumetta), pakko jäädä kotiin lepuuttamaan tällä kertaa.

 • on 1481207255:


  Fuuuuuuuu, yllättäen ja pyytämättä Nurgle pisti eilen aika hyvän flunssan päälle (parhaimmillaan ollu 38,2C kuumetta), pakko jäädä kotiin lepuuttamaan tällä kertaa.


  Jos olo on lauantaina parempi, tule joulujuhlaan.

 • on 1481207255:


  Fuuuuuuuu, yllättäen ja pyytämättä Nurgle pisti eilen aika hyvän flunssan päälle (parhaimmillaan ollu 38,2C kuumetta), pakko jäädä kotiin lepuuttamaan tällä kertaa.


  Voi hitsi! Menen gun deckille paikkaamaan, vaikka ilman kersantti Moffia voi olla vähemmän särmää.
 • Onko joku lähdössä autolla joulujuhlan jälkeen Helsinkiin? Voisin kaivata kyytiä.

 • on 1481228818:


  Onko joku lähdössä autolla joulujuhlan jälkeen Helsinkiin? Voisin kaivata kyytiä.


  Riippuen pelitilanteesta autoilen kyllä joko suuren sikataistelun jälkeen tai myöhemmin illalla reitillä tuusulantie-kehä1-leppävaara-viherlaakso, ja tarvittaessa kohtuulliset koukkaukset ovat mahdollisia.
 • Onko osoite sama kuin viimeksi? Menen siis saunan jälkeen Vaaralaan joten kyyti onnistuu.
 • Kiitoksia leiristä ja leirikyydeistä! Oli hauskaa pienen tauon jälkeen.

 • on 1481456582:


  Kiitoksia leiristä ja leirikyydeistä! Oli hauskaa pienen tauon jälkeen.


  Oli mukavaa nähdä sinua pitkästä aikaa leirillä! Ensi vuonna lisää!
 • Broken Arrow, calling all air support, the pig has us surrounded, there is no hope left!
 • Perjantaina "hyvien kultti" jatkoi ihmiskunnan suojelemista luonnonpuistossa väijyviltä vaaroilta. Kokeiltiin muun muassa aiheuttaako satyyrien touhuihin sotkeentuminen tälläkin kertaa pakoon juoksemista, haavoittuneiden evakuointia ja villiä tulitaistelua satyyriheimon kanssa...

  Lauantaina Itä-Uudenmaan Poliisi avasi Case Valiumin ja sai vihdoin käyttöönsä oikeita pakkokeinoja. Ihmishenkiä pelastettiin, asematunnelissa painittiin, outoja valoimiöitä nähtiin ja jopa hiukan sinerryksen vaivaamat veteraanitkin totesivat että jotkut jutut ovat vain "aivan liian sinisiä".

  Kiitoksia osallisille, epäillyille ja syyllisille.
Sign In or Register to comment.