Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 14.09.-16.09.2018

edited September 2018 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 14.09.-16.09.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00. 

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!
Tagged:

Comments

 • edited September 2018
  Olen tulossa leirille. Mukaan tulevien pelien tarkka laatu ja määrä selvinnee ensi viikonloppuna, kun ehtii vähän katsomaan mitä olisi valmiina ja mikä vaatii vielä työtä. Nämä nyt ainakin:
  • Southern Reach: Sarja kampanjan omaisesti toisiinsa liittyviä seikkailuita. Pääsääntöisesti jokaiseen "Partioon" tehdään uudet hahmot. 
  • One step away from the Deep (Mechwarrior): Uusi kampanja, josta vasta intro pelattu.


 • Näyttää siltä etten pääse leirille, ainakaan koko ajaksi. Etukäteen sovittu lauantain pelisessio vois onnistua, mutta en pelauta mitään tällä leirillä.
 • Werewolf said:
  Näyttää siltä etten pääse leirille, ainakaan koko ajaksi. Etukäteen sovittu lauantain pelisessio vois onnistua, mutta en pelauta mitään tällä leirillä.
  Saiskohan se viime leirillä aloitetun Kultin kasaan vielä kun olisi tuoreessa muistissa?
 • Leirille tulossa mukaan uusi peli, jota on tarkoitus jatkaa kampanjana.

  Ken venettämme keikuttaa

  Yhdysvaltain itärannikon alueella on eletty meren ehdoilla vuosisatoja. 1960-luvun lopulla meri on kuitenkin kääntänyt selkänsä kaikille paikallisille, eikä saaliista ole tietoa. Kuolevaisten ratkaisuna on ollut muuttaa tai palkkautua valtamerilaivoille, mutta changelingeille lähtö turvapaikan ja yhteisön luota tarkoittaisi kylmän, taikuudettoman maailman armoille heittäytymistä. Paikallinen changeling-yhteisö on kerääntynyt turvasatamaansa puimaan ongelmaa ja äänestämään sopivasta ratkaisusta. Onko edessä suojelijan kosiskelu harvoissa lähialueiden hoveissa, vai löytääkö yhteisö muita tapoja voittaa hankaluudet?

  Taustatietoa:

  Changeling the Dreaming 20th anniversary editionin säännöillä pelautettavan kampanjan aloitus. Hahmot tasapainottelevat kahden maailman välillä: sielultaan he ovat uudelleensyntyneitä taruolentoja, jotka joutuvat elämään ihmiskehoissa piilossa nykymaailman ankeutta ja raadollisuutta.

  Lisätietoa pelistä, hahmovaihtoehdoista ja ennakkokeskustelua:

  https://www.kurry.fi/voorumi/discussion/2336/keskusteluketju-changeling-kampanjaan-ken-venettaemme-keikuttaa/p1?new=1

  Katsotaan leirillä senhetkisen tilanteen mukaan, millä porukalla peli lähtee käyntiin. Tarkoitus on tulla paikalle jo perjantaina.
 • Changeling kiinnostelee, edellinen peli oli hellyyttävä!
 • Periaatteessa Changeling vois kiinnostaa minuakin.
 • Jos tää on semmoinen peli jota pelataan lauantaina niin tulisin mielelläni mukaan.
 • Mulmaster-kampanja on kääntynyt jo loppusuoraa kohti, enää viisi jaksoa jäljellä! Mukaan tulee siis:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksoilla nimeltä Mayhem in the Earthspur Mines ja Eye of the Tempest (8 tunnin skena mikä pelataan lauantaina vain jos perjantaina pelataan Earthspur Mines) . D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.

  Ja joitakin one-shotteja, ehkä.
 • uuh, vähän onkin dd-hammasta kolottanut kun kesäleiri jäi välistä
 • polaria said:
  Periaatteessa Changeling vois kiinnostaa minuakin.
  .fi?
 • depili said:
  uuh, vähän onkin dd-hammasta kolottanut kun kesäleiri jäi välistä
  Jo huomenna on mahdollisuudet saada kolotukseen balsamia!
 • edited September 2018
  Perjantaina Southern Reach Partio #2 ihmetteli surisevaa taloa ja selviytyi tapiirien rynnäköstä. Area X Authority on tyytyväinen siihen, että koko partio saatiin elossa takaisin ja näytemateriaalia alueesta on kertynyt lisää.

  Lauantaina Biminin saaren pieni keijuyhteisö päätti aloittaa vanhan majakan kunnostusprojektin. Ensimmäisenä matkustimme Haitiin keräämään vanhaa velkaa paikallisesta keijuhovista. Velka todettiin kuitatuksi ja keijut aloittivat matkan kohti kotisaarta, suurten hippijuhlien järjestämistä varten.

  Kiitokset pelaajille ja pelinjohtajille!
 • Mullmasterin lähistöltä käytiin sekä keräämässä meduusalta pää talteen että sulkemassa ilman elementtitasolle johtanut repeämä todellisuudessa.
 • Kiitos omastakin puolestani pelaajille, oli ilo käynnistää keijukampanja kanssanne! Alustavasti jo tsekkasin, että lokakuusta voisi löytyä pari lauantaita ennen leiriä, jolloin peliä voisi jatkaa.
 • Kiitokset Tanjalle, Kentille ja kanssapelaajille peleistä. Hauskaa oli.
 • Oli hyvä leiri. Tästähän voisi tulla vaikka tapa :)

 • anry1600 said:
  Oli hyvä leiri. Tästähän voisi tulla vaikka tapa :)

  Se on paras tapa. =D

  Mutta täytyy kyllä sanoa, että eldritch knight polearm master on aika tehokas combo.

  Siitä puheen ollen, kiitos pelaajille, jotka jaksoivat kultisteja kurmoottaa. Enää kolme jaksoa jäljellä, joista yksi taas kahdeksan tunnin pitkä versio. Ensi leirillä on mahdollista samaan tahtiin, eli perjantaina lyhyempi setti ja lauantaina pitempi. Sitten onkin enää yksi rykäisy jäljellä, jonka jälkeen alkaa sikailut Hillsfarissa uusilla hahmoilla.
Sign In or Register to comment.