Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pikkujoululeiri, Kesärinne 14.12.-16.12.2018

edited December 2018 in Yhdistysasiat
The user and all related content has been deleted.
Tagged:

Comments

  • Meikäläisen osalta tämä leiri on hiukan hiljaisempaa. Perjantain ilta on vahva ehkä ja lauantaina pääsen paikalle vasta myöhään illalla jos laisinkaan.
  • Hähää, voitin järjestelmän ja pääsen leirille. Tosin ehkä vasta lauantaina, ilmaisen pikkujoulu viinan houkutus on vielä harkinnassa.
  • Tällä kertaa onnistuin junailemaan aikatauluni paremmin, eli tulossa leirille.
  • Liikaa hässäkkää nyt, pitää jättää tänä vuonna väliin.

    Keep the 'deck running smoothly and by the numbers!
  • Mukaan tulee uusi D&D-kampanja, johon tehdään uudet hahmot.

    RAGE OF DEMONS
    Jos luulitte, että Mulmaster on nihkeä ja xenofobinen kaupunkivaltio, olitte väärässä. Hillsfar pelaa tällä saralla ihan eri liigassa. Kampanja lähtee liikkeelle viidellä n. tunnin mittaisella minijaksolla, joiden yhteisnimi on Harried in Hillsfar. 3-8 pelaajaa, kaikille tehdään uudet 1. tason hahmot.
  • Odottelen vielä kyytiä, jos ehdittel leirille ennen allekirjoittanutta niin soittakaa ja saatte ovikoodin.
  • The user and all related content has been deleted.
  • Kiitos leiristä. Ensi vuonna yritän päästä muutamallekin...
Sign In or Register to comment.