Bad Moon Company (MechWarrior)

From KarrivikiKesäkuun toinen päivä, vuonna 3018. Pudotusalukset Marauder I ja Marauder II ovat juuri poistuneet hyppyalus Rapierin lähivalvonnan piiristä. Evards' Sacrifice on pelkkä ComStarin majakan radiosignaali pimessä, usean päivän polton päässä jopa nyt kun pudotusalusten kiihdytys on 1.2 G:tä. Kun saavumme perille, meitä odottaa armoton taistelu pahamaineisten, kunniattomien piraattien kanssa. Komppanian jokainen soturi makaa punkassaan silmät auki, tietoisena kiihdytyksen voimasta ja siitä, että olemme menossa kirjaimellisesti asuttamattomaan avaruuteen, jäätävälle kivelle, jota vai piraattien kaltaiset hylkiöt voisivat pitää kotinaan. Planeetalla ei käytännössä ole asutusta, eikä ainakaan mitään tai ketään joka pystyisi kiipeämään painovoimakuilusta ylös. Ne harvat ihmiset, joita kivellä väitetään asuvan eivät todennäköisesti ole koskaan edes kuvitelleet pääsevänsä avaruuteen. Täällä ei ole turvaa. Tältä taistelukentältä ei voi kävellä kotiin. Välillä mietimme mitä järkeä on rynnistää murskaavalla poltolla kohti tuollaista paikkaa. Eikö kadotukseen olisi hitaampaa reittiä?

Operations

Henkilöstö

Mechsoturit

Juniper "Bad Moon" aka "Black Moon" Dusk

Juniper Dusk.jpg

Komppanian perusti ja sitä johtaa Juniper ”Black Moon” Dusk, joka varasti virallisen tarinan mukaan aikanaan erään syvän periferian planeetalta kaksi mechiä. Oman kertomansa mukaan hän varasti kaksi Locustia Marina "Mad" Maxonilta silloin, kun tämä oli aloittamassa omaa palkkasoturin uraansa. Epäilemättä varastanut jotakin. Passin perusteella Magistracyn of Canopuksen alueella asunut poliittinen pakolainen jostain. Tiedettävästi tuntee sekä Triple Deuce, että Fox Queen Revenants piraattikomppanioiden päälliköt pidemmän ajan takaa. Hänellä on lisäksi kontakteja sekä kaivostoiminnan, että Capellan Konfederaation järjestäytyneen rikollisuuden parissa. On toiminut Vindicator -taistelumechin pilottina ja piraattina niin pitkään, että käytännössä hänet tunnetaan ja tunnistetaan mechistään. Etsintäkuulutettu erinäisistä syistä useissa maailmoissa.Vernon "Bard" Autran

Nuori, lahjakas mechpilotti Magistracy of Canopuksesta. Taustat hyvin epäselvät, mutta pärjää mechin ohjaamossa.

Samantha "Danger" Doyle

Samantha Doyle.jpg

Davionin alueelta kotoisin oleva nuori mechwarrior. Koulutettu ja työskennellyt Corean Enterprises testialueella. Vaihtanut työnantajaa mecheineen epäselvissä olosuhteissa, kun testialueen johtajan talouspetoksen sisäinen tutkinta muuttui yhtiön sisäiseksi "puhdistukseksi". Onnistui viemään testialueelta mukanaan Valkyrie -mechin jonka kunnossapito on osoittautunut haasteelliseksi. Tästä huolimatta "Danger" tuntuu olevan erittäin kiintynyt mechiinsä ja pitää huolta siitä, että mechin pinta ja maalaukset ovat jatkuvasti uudenveroiset.


Maximillian "Graf" Von Schmidt auf Altensadt

MechwarriorGraf.jpg

Vapaaherra ja paroni laajasta aatelissuvusta Steinerin alueelta. Käynyt paikallisen akatemian ja nimittänyt itse itsensä oman paronikuntansa prinssi-amiraaliksi. Omistaa virallisesti oman FS9-H Firestarter mechinsä. "Graf" menetti paronikuntansa ja pakeni mecheineen Lyran Commonwealthin alueelta epäselvissä olosuhteissa. Muodollisen koulutuksensa ansiosta pystyy toimimaan komppanian edustajana aatelisten ja rikkaiden parissa, jossa diplomatia ja taito syödä äyriäisiä oikealla haarukalla on tarpeen.Wei Pia "Hotshot" G

Wei Pia Grbic on Capellan sota-akatemiassa koulutuksensa saanut entinen ihmelapsi. Hänen perheensä oli avaruuskauppiaita ja hän on syntynyt kauppa-aluksella. Hän oli valmistavan koulun aikana kiinnostuneempi mechisimulaattoreista kuin opiskelusta ja onnistui luontaisen lahjakkuutensa ansiosta pääsemään akatemiaan. Lukupäätä hänellä ei kuitenkaan ollut, joten valmistuttuaan huonoilla arvosanoilla hän päätyi reservipataljoonaan. Palveltuaan kaksi kautta 5th Confederation Reserve Cavalry:ssä Larshassa hänen komppaniansa tuhoutui taistelussa Steinerin kokeneempaa yksikköä vastaan. Paetakseen komppanianpäällikkönsä raivoa hän vei vahingoittuneen mechinsä ja liittyi seikkailijajoukkoon joka oli matkalla Periferiaan etsimään muinaista Tähtiliiton tukikohtaa. Valitettavasti muutaman hypyn päässä kohdejärjestelmästä Scout-luokan hyppyaluksen navigaattori teki virheen ja alus hyppäsi syvälle Periferiaan. Sen paluu Perseus-Cepheruksen pilvikompleksista kesti neljä vuotta. Koska paluuta Capellaan ei enää ollut, Wei Pia teki epämääräisiä tehtäviä Periferian alueella pitääkseen mechinsä kunnossa. Sieltä hän epätoivoissaan värväytyi Mad Maxxonin palkkasotilaskomppaniaan. Lähes kolmekymppinen.

Wei Pia G kuvagalleria

Yaqub "Limit" Batayev

Limit.jpg

Magistracy of Canopuksen alueelta kotoisin oleva entinen ComStarin adepti. Tsetseenitaustainen piraatti, joka on saanut koulutuksen Mechwarrioriksi Triple Deuce piraattikomppanian mukana Portlandissa. Vaihtoi työnantajaa, koska ei saanut Triple Deucen mukana tarpeeksi ohjaamoaikaa ja saalista.Mason "Mosquito" Kawasaki

Taurian Concordantin alueelta kotoisin oleva nuori mechwarrior. Länsiafrikkalaiset piirteet. Saanut koulutuksen MechWarrioriksi Taurian École Militairessa osana Periferian Taurialle lojaalien kapinallisjoukkojen koulutusohjelmaa. Loikannut yksityiselle sektorille töihin vapaaehtoisjoukkojen jouduttua ongelmiin Tauriassa.

Hao "Viper" Fen

Hao Fen.jpg

Irtolainen ja itseoppinut mechwarrior Capellan Confederationin alueelta. Syntynyt ja kasvanut palkkasoturien parissa. Siirtyi Maxon's Mad Maraudersiin entisen yksikkönsä tuhouduttua. Ohjannut CDA-2A Cicada mechiä.Tiedustelijat

Jo Mizukami

Jo Mizukami.jpg

Nuori Tivertonilainen Yakuzan kuromaki (fikseri), jonka suhteiden avulla on järjestelty kaikenlaista varaosista tarkka-ampujiin ja radiotiedustelulaitteisiin. Katutaustansa lisäksi Jo on myöskin panssarijoukoissa koulutettu tiedustelija. Jo on teknikko Rick Mizukamin isosisko ja veljensä tavoin innostunut mecheistä tai ainakin mechkuskeista. Oikeastaan Jo on sen verran fanaattinen mechsoturien fanityttö, että se saattaa olla olosuhteista riippuen jopa hiukan kiusallista.


Teknikot ja mekaanikot

Rick Mizukami

Rick Mizukami.jpg

Nuori Tivertonilainen panssarivaunumekaanikko. Jo Mizukamin pikkuveli. Rick on vannoutunut mechien fanipoika, joka on valmis tekemään pitkään päivää pelkästään siitä ilosta, että pääsee touhuamaan mechien kanssa. Omistaa valtavan työkalukokoelman lisäksi myomeeri-teollisuuskuoren.

Avaruusmiehet

Jimmy "Slowhands" De Leon

Spacer Slowhands.png

Vanha ja kokenut Tivertonilainen mies. Pudotusaluksen kapteeni, joka on tehnyt kaiken, nähnyt kaiken ja lentänyt kaikella mikä maan pinnasta ylös nousee. Luonteeltaan äärimmäisen rauhallinen ja joskus jopa hitaasti käynnistyvän oloinen, mutta omaa partaveitsenterävän älyn ja lähes käsittämättömän kyvyn tehdä monimutkaisia ratalaskelmia päässään. Omantakeisesta eettisestä koodistaan johtuen ei varsinaisesti haluttu kapteeni yritysten palvelukseen, mutta piraattina Jimmyn kyvyt eivät mene hukkaan.
Zinaida "Looper" Kuznetsova

Spacer Looper.jpg

Kolmekymppinen Capellalainen nainen. Miehistön ensimmäinen perämies ja kapteenin sijainen. Toiminut aikaisemmin muun muassa F-10 Cheetah pilottina Capellan Navyssa. Luonteeltaan kapteenin lähes täydellinen vastakohta, jolla ei tunnetusti ole huumorintajua, kärsivällisyyttä minkäänlaiseen länkyttämiseen tai kykyä sietää huolimatonta toimintaa. Tunnetaan virallisen kutsunsa "Looper" lisäksi myös epävirallisella nimellä "Coldbird". Toisin ei koskaan päin naamaa.Daniella "Fasthands" Ramirez

Spacer Fasthands.jpg

Nuori Tivertonilainen nainen. Toimii miehistön toisena perämiehenä ja aseteknikkona. On myös ilmeisesti kapteeni Jimmyn avovaimo, tyttöystävä tai jotain. Poikkeuksena muihin miehistön jäseniin, Daniella ei ole avaruussataman tai pudotusalusten kasvatti, vaan alunperin hyppyalukselta kotoisin ja hänellä on taustastaan johtuen koko joukko omituisia tapoja ja uskomuksia. Yksi näistä on muun muassa se, että hän puhuttelee tuttuja ihmisiä aina joko koko etunimellä tai etunimi-kutsulla. Vastaavasti olettaa, että häntä itseään puhutellaan joko nimellä "Daniella" tai "Daniellafasthands", eikä todellakaan pidä mistään lempinimitouhuista. Vetää kotelosta ja ampuu äänilamauttimella alle 0.3 sekunnin, mikä on syytä huomioida, jos aikoo puhutella häntä esimeriksi "Daniksi".

Tabasa "Little Maiko" Rajo

Spacer Maiko.jpg

Puosu ja rahtimestari. Hyvin nuoren näköinen nainen Kuritan alueelta. Ilmeisesti Wild Maikon kapteenina toimivan Mizuki ”White Moon” Rajon pikkusisko ja nuoresta olemuksestaan huolimatta selvästi kokenut avaruusaluksen miehistön jäsen.

Kalusto

Mechejä

Coventry Metal Works FS9-H Firestarter

Maximilian "Graf" Von Schmidtin perintömechi. Valmistettu ns. "vanhoina hyvinä aikoina" vuonna 2764 Coventryn tehtaalla ja kulkenut suvussa siitä lähtien. Jossain vaiheessa suvun historiaa kaikki alkuperäisen mechimallin aseet on vaihdettu ja runkoon on tehty uudet sovitukset kyseisille asemalleille. Aseina kaksi Defiance Industries Martel Mk 5 medium laseria, neljä Defiance Industries Zippo liekinheitintä ja kaksi Cyclops Incorporated Kicker konekivääriä. Erityistä:

 • Coventry Metal Works Cyclops 14 kommunikaatiojärjestelmässä on jälkiasennettu salaus
 • Vasen jalka ja käsi on jälkikäteen korjattu Diplass Technologiesin FS9-H Firestarterista otetuilla varaosilla ja reagoivat aavistuksen jäykästi ohjaukseenHartfordCo Industries (Bryant) CDA-2A Cicada

Hao "Viper" Fenin palkkasoturiajoilta peräisin oleva mechi. Valmistettu 2774 Amariksen Imperiumin asevoimien tarpeisiin. Aseistuksen kaksi Magna medium laseria ja yksi Magna 200 small laser. Alkuperäinen Pitban 320 fuusiovoimala on Stormwanger Assemblies Unlimitedin mallia ja valmistettu STC-2C Striker mechin valmistuslinjastollla, joka tuhoutui vuonna 2867. Iästään huolimatta fuusiovoimala ei ole osoittanut vanhenemisen merkkejä. Erityistä:

 • Alkuperäisen CDA-2A:n tyyppivika on HartfordCo jäähdytysjärjestelmä, jonka tasaaminen vaatii jatkuvaa huomiota pilotilta.
 • Nykyisistä malleista poiketen käyttää alkuperäisiä Hartford J15 B kommunikaatiojärjestelmää ja Hartford S1000 maalinhakujärjestelmää.
 • Ohjaustietokoneissa muinaiset Rim Worlds Republicin hai-tunnukset ja Amariksen aikaiset kommunikaatioprotokollat.Defiance Industries (Bergan Industries mod.) LCT-1E Locust

Wei Pia "Hotshot" G:n mukana 5th Confederation Reserve Cavalrysta tullut mechi. Alunperin tullut Capellan Bergan Industriesien tehtaalle sotasaaliina Federated Commonwealthilta LCT-1V mallisena ja osittain uudelleenrakennettu Areksen tehtaalla Capellan suunnitelemaan LCT-1E malliin. Aseina kaksi Martell medium laseria ja kaksi Magnan small laseria käsien tilalle rakennetuissa ympärikääntyvissä "tykkitorneissa". Erityistä:

 • Kaikki LCT rungot tunnetaan tilavasta ja suhteellisen mukavasta ohjaamostaan ja helposti saatavilla olevista ja vaihdettavista varaosistaan
 • Kiinankielinen käyttöjärjestelmä, mutta koreankieliset ohjaamomerkinnät
 • Garret T10B kommunikaatiojärjestelmässä on vaihtoehtoisina Federated Commonwealthin ja Capellan Confederationin asetukset
 • Taurus Territorial Industries LCT-1V:stä otetut jalat.Bergan Industries / Majesty Metals LCT-1E-mod Locust

Bad Moon Companyn alkuperäisten piraattien kalustoa. Aloittanut elämänsä SLDF:n "Royal" mallin Vb Locustina, johon on tosin aikojen kuluessa vaihdettu kaikki muut osat ohjaamoa lukuunottamatta. Suurin osa mechistä on nykyisin Majesty Metals and Manufacturingin osia, joista on alkuperäisen ohjaamon ympärille koottu paikallinen E-modifikaatio. Aseina kaksi Martell Mk 5 medium laseria ja kaksi Magnan small laseria käsien tilalle rakennetuissa ympärikääntyvissä "tykkitorneissa". Erityistä:

 • Kaikki LCT rungot tunnetaan tilavasta ja suhteellisen mukavasta ohjaamostaan ja helposti saatavilla olevista ja vaihdettavista varaosistaan
 • SLDF:n jäähdytysliivi pysyvästi kiinnitettynä ohjaamoon pitkien letkujen varassa
 • Erillinen kytkin, jolla ohjaustietokoneet saa buutattua McEvans' Sacrificelle lokalisoituihin asetuksiin
 • SLDF reconnaisance & geointel asetukset sensori- ja maalinhakujärjestelmissäCorean Enterprises VLK-QA Valkyrie

Samantha "Danger" Doylen mukana tullut mechi. Valmistettu New Avalonissa vuonna 3015 ja "kadonnut" kesken testiajon. Aseistuksena Devastator Series-07 LRM 10 ja Sutel IX medium laser. Erityistä:

 • Norse Industries 3S hyppymoottorit, Omni 150 reaktori ja Devastator 07 ohjuslaukaisimen varaosia valmistetaan vain yksittäisissä tehtaissa Federated Commonwealthin alueella.
 • Corean Transband-J9 kommunikaattorissa ja Coran B-Tech maalinosoituslaitteistoon on ladattu ainoastaan rajoitetun lisenssin ohjelmisto ja suurin osa ominaisuuksista puuttuu.Taurus Territorial Industries LCT-1V Locust

Maxon's Mad Maraudersin McEvans' Sacrificen kentälle jättämä mechi, jota Mason "Mosquito" Kawasaki ohjasi. Rakennettu vuoden 2900-kieppeillä Tauruksessa. Aseina Achernar Battlemechsin ChisComp 39 medium laser ja kaksi Cal-Boeing of Dorwinion MainFire MiniGun konekivääriä. Erityistä:

 • Kaikki LCT rungot tunnetaan tilavasta ja suhteellisen mukavasta ohjaamostaan ja helposti saatavilla olevista ja vaihdettavista varaosistaan
 • Alunperin hävittäjiin suunnitellut MainFire konekiväärit on liitetty ammunnanhallintaan ulkoisilla johdoilla, joiden suojana erilliset metallikotelot. Jälkiasennuksen hankaluuksien vuoksi konekiväärien lataamista varten ammunnanhallinnan johdotus täytyy purkaa.Resurssit

Tilanne 5.12.3018 Peratalladalla

Kassa

Rahaa

 • 210 000 C-Bill käteisenäArvometallit

 • 2 000 C-Bill iridiumia
 • 4 000 C-Bill cesiumiaLuotto ja velat

Ylläpito ja huolto maksettu etukäteen

100 vurokaudeksi; eli 1.2.3019 saakka

Kuljetus maksettu etukäteen

1.2.3019 kuljetus Wild Maiko pudotusaluksella ja Leaper hyppyaluksella Peratallada - Tiverton välille

Ylläpitokustannukset

39 648 C-Bill / kuukausi

Henkilöstö: 17 760 C-Bill / kuukausi

 • Mechwarrior: 8 (1500 C-Bill / kuukausi)
 • Scout: 1 (960 C-Bill / kuukausi)
 • Tech: 1 (800 C-Bill / kuukausi)
 • Dropship Crew: 4 (1000 C-Bill / kuukausi)


Mechit: 21 000 C-Bill / kuukausi

 • Toimivia mechejä (tonnia): 210 (100 C-Bill / ton / kuukausi)


Ajoneuvot: 888 C-Bill / kuukausi

 • Panssariajoneuvoja (tonnia): 10 (80 C-Bill / kuukausi)
 • Siviiliajoneuvoja (tonnia): 11 (8 C-Bill / kuukausi)Kalusto

Mechit

Toimintakunnossa:

 • VND-1X Vindicator (45 tons)
 • CDA-2A Cicada (40 tons)
 • FS9-H Firestarter (35 tons) oikea torso, vasen jalka ja tulenjohtoelektroniikkaa puuttuu
 • VLK-QA Valkyrie (30 tons)
 • LCT-1E Locust (20 tons)
 • LCT-1V Locust (20 tons)
 • LCT-1E Locust (20 tons)

Varaosina:

 • FS9-H Firestarter (35 tons), Reaktorikilpi pettänyt ja keittänyt koko Mechin, lisäksi vasen jalka ja käsi otettu varaosiksi
 • LCT-1V Locust (20 tons) Vasen käsi ja molemmat jalat puuttuvat
 • VOX 280 fuusireaktoriAjoneuvot

Toimintakunnossa:

 • Wheeled APC (MG) (10 tons)
 • Wheeled Jeep (5 tons)
 • Wheeled Car (3 tons)
 • Wheeled Car (3 tons)Aseet

 • Tiverton Assault Arms Mk 8 rynnäkkökivääreitä (10 kpl)
 • Tiverton Assault Arms "Mulekick" NLP-2c äänilamauttimia (10 kpl)
 • Konepistooleja (8 kpl)
 • Ein Ku "Rocketman" IIIe kartiokivääri (2 kpl)
 • Vandegard Arms SRM-2 laukaisin (1 kpl)
 • Anti-mech miinoja (10 kpl)
 • Sirpalekranaatteja (16 kpl)
 • Savukranaatteja (8 kpl)
 • Kyynelkaasukranaatteja (8 kpl)
Muu varustus

 • Raskaita suojaliivejä (8 kpl)
 • Kypäriä (8 kpl)
 • Kaasunaamareita (8 kpl)
 • Yönäkölaseja (8 kpl)
 • Sensoriverkko (10 kpl)