Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

[Princes of the Apocalypse] Elemental Evil

edited May 2016 in Roolipelit
Ensimmäisellä pelikerralla matkustettiin Punamännyn kylään ja törmättiin gnolleihin.

Toisella pelikerralla jahdattiin Keihäskiven Hullua Nekromanteria ja ammuskeltiin wand of magic missilesillä louhokselle. Tietenkin kaljaruukkuja ja tietenkin kännissä.

Kolmannella pelikerralla väijytettiin maantierosvot, joilta saaliksi jäi vaunulastillinen suolattua lohta ja Luskanilainen tanssiva karhu. Lisäksi paljastettiin kylän alla sijaitseva muinainen luolasto ja kyläläisten parissa vaikutanut Kultti.

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion