Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 11.-13.05.2018

Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 11.-13.05.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Mukaan tulee paranoian Yellow Clearance black box blues track 1.
 • edited May 2018
  Tulossa leirille jossain välissä, hyvällä tuurilla koko leirille. Tarkka aikataulu selviää varmaan joskus torstain maissa.

  edit: tulossa vasta lauantaina
 • Olen tulossa todennäköisesti vasta lauantaina. Pelipuoli vielä mietinnässä.
 • edited May 2018
  Mukaan tulee seuraava peli:

  ELEMENTAL EVIL
  Yleisön pyynnöstä seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksoilla nimeltä Foulness Beneath Mulmaster sekä Cloaks and Shadows. D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.

 • Mukaan tulee vielä yksi jokeripeli:

  THE MISSING PRINCESS OF THORNFALL
  Hahmot kuuluvat seikkailijoiden kiltaan, joka on saanut tehtäväkseen etsiä Thornfallin kadonnutta prinsessaa. Erikoiseksi seikkailijoiden killan tekee sen, että sen kaikki jäsenet ovat bardeja! Tai ainakin tehtävään lähteneet ovat. Itse seikkailu on tässä sivuseikka, pääasiana on muoti, viihde, esitykset, roolipelaaminen ja hauskanpito. Tavoitteena on, että minä syön sipsejä ja juon limua ja ihmettelen kun pelaajat tekevät mitä kummallisempia asioita. Alla olevasta kuvasta voitte saada hieman inspiraatiota peliin. D&D 5th Edition, kaikki pelaajat tekevät hahmot, joiden hahmoluokkana on bardi. 4-6 pelaajaa.

 • Mutta vähän vakavammin, oletko ajatellut pelauttavasi myös modulin kannessa mainittua D1: "Descent into the Groovea" ja jos, niin milloin?
 • Rami_L said:  Mutta vähän vakavammin, oletko ajatellut pelauttavasi myös modulin kannessa mainittua D1: "Descent into the Groovea" ja jos, niin milloin?
  Pitäisi ensin kirjoittaa kyseinen moduli, joten voi jäädä vain haaveeksi.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!