Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 15.-17.2.2019

edited February 2019 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 15.-17.2.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00. 

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä. Leirivastaavana toimii Petteri Haapamäki

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!
Tagged:

Comments

 • Tuon mukanani seuraavan osan tammikuussa alkaneeseen Planescape -kampanjaan, 3-6(ish) pelaajaa, uusia hahmoja tehdään tarvittaessa, d&d 5e
 • depili said:
  Tuon mukanani seuraavan osan tammikuussa alkaneeseen Planescape -kampanjaan, 3-6(ish) pelaajaa, uusia hahmoja tehdään tarvittaessa, d&d 5e
  Kiinnostelee, edellinen setti oli mainio!
 • Jos tulen leirille ja saan printterini toimimaan niin saatan ehkä vetää itse kehittämälläni systeemillä pienen testipelin. Suht monta skenuakin enemmän tai vähemmän valmiina, vetänen ekaksi 1500-luvulle sijoittuvan noidanmetsästyspelin nimeltä Hammer Time, joka kuten (monimerkityksellisestä) nimestä voinee päätellä, on enemmän B-elokuvien hengessä kuin mitään kovin realistista.
 • DrLove said:
  Jos tulen leirille ja saan printterini toimimaan niin saatan ehkä vetää itse kehittämälläni systeemillä pienen testipelin. Suht monta skenuakin enemmän tai vähemmän valmiina, vetänen ekaksi 1500-luvulle sijoittuvan noidanmetsästyspelin nimeltä Hammer Time, joka kuten (monimerkityksellisestä) nimestä voinee päätellä, on enemmän B-elokuvien hengessä kuin mitään kovin realistista.
  Nice!
 • Tulossa leirille perjantaista alkaen ja mukaan tulee näillä näkymin ainakin Mechwarrior One Step Away from the Deep.
 • depili said:
  Tuon mukanani seuraavan osan tammikuussa alkaneeseen Planescape -kampanjaan, 3-6(ish) pelaajaa, uusia hahmoja tehdään tarvittaessa, d&d 5e
  Tämä kiinnostaa kovasti, mutta en tiedä pääsenkö leirille perjantaina. Voisiko pelin buukata lauantaille?
 • Kaikkein eniten tuo riippuu pelaajista, pelipäivästä riippuen pelataan joko lyhyempi tai pidempi tarina.
 • edited February 2019
  Joudun lähtemään perjantaina leiriltä puolen yön aikaan ja tulen leirille lauantaina klo 16-17 muista menoista johtuen, joten jos vähintään kolme pelaajaa löytyy, johdan seuraavan pelin lauantaina:

  RAGE OF DEMONS
  Seikkailut Hillsfarissa jatkuvat jaksolla Bane of the Tradeways. D&D 5th Edition, osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.
 • edited February 2019
  Lisäksi mukaan tulee perjantaille peli (jos on pelaajia):

  KOBOLDS IN THE NIGHT
  Waterdeepin kaupungin viemäreissä asustaa koboldiklaani, joka pysyy piilossa ja ei häiritse muita. He pitävät viemärit kunnossa ja vastaavasti kaupungin Masked Lordit jättävät heidät rauhaan. Aina välillä öisin koboldit hiippailevat kaupungin kaduille etsimään aarteita, eli ihmisten hylkäämiä tavaroita. Southern Wardissa sijaitsee asumaton aateliskaupunkitalo, jota klaanin tiedustelijat ovat kytänneet jo monta yötä. On tullut aika vapauttaa talo käyttöesineistä. D&D 5th Edition one-shot, valmishahmot, 3-6+ pelaajaa.
 • Olen tulossa lauantaina. Jos joku on autoilemassa leirille, voisin hypätä kyytiin jostain matkan varrelta.
 • Loppusiivouksen yhteydessä pukuhuoneesta löytyi tummansininen XXXL koon Cap hornin paita. Jos joku tunnistaa omakseen, niin paidan voi noutaa Keravalta tai se voidaan tuoda esim. seuraavalle leirille.
 • edited February 2019
  Planescape -kampanjalla on nyt (työn alla) olevat wikisivut: https://www.kurry.fi/viki/index.php/Planescape_(Dungeons_%26_Dragons_5th_edition)
Sign In or Register to comment.