Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 15.-17.3.2019

edited March 2019 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 15.-17.3.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00. Leirivastaavana toimii Antti Ryökkynen

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Ellei jotain täysin yllättävää tapahdu niin mukaan tulee jatkoa Planescape -kampanjaan https://www.kurry.fi/viki/index.php/Planescape_(Dungeons_&_Dragons_5th_edition)
 • Tulossa leirille, näillä näkymin vain perjantai - lauantai
 • Luide said:
  Tulossa leirille, näillä näkymin vain perjantai - lauantai
  Tärkeintä, että pääset edes päiväksi.
 • Luide said:
  Tulossa leirille, näillä näkymin vain perjantai - lauantai
  Jos käy niin että perjantaina päädytään pelaamaan tuota Planescape-d&d:tä niin siihen kannattaa miettiä lvl2 hahmoa valmiiksi.

  Mukaan tulee luultavasti kaksi eri skenaariota, joista toinen soveltuu perjantaille ja toinen lauantaille.
 • Näillä näkymin pääsen perjantaiksi, mutta lauantaina vasta illaksi.
 • SONS OF SANGUINIUS
  Mukaan tulee uusi kampanja: Sons of Sanguinius. Baalin hävityksestä ei ole pitkä aika. Massivinen tyranidien ja kaaoksen joukkojen hyökkäys Blood Angeleiden kotijärjestelmään ajassa 999.M41 miltei pyyhki Blood Angelit ja heidän successor chapterinsa pois universumin kartalta. Melkein. Roboute Guillimanin johtama Indomitus Crusade yhdessä Primaris Space Marineiden kanssa saapui ja pelasti pinteeseen joutuneet Sanguiniuksen pojat viime hetkellä. Vihollinen on lyöty ja jälleenrakentaminen voi alkaa, mutta sitä ennen on hyvin paljon tehtävää.

  Kampanja käyttää modifioitua Deathwatchin järjestelmää. Blood Angeleiden lisäksi Baalin tähtijärjestelmä on täynnä Baalin puolustukseen osallistuneita successor chaptereita. Pelattavia chaptereita ovat Blood Angeleiden lisäksi Angels Encarmine, Angels Sanguine, Angels Vermillion, Blood Drinkers ja Flesh Tearers. Hahmot tehdään ennen peliä ja tehtäväluonteisesta kampanjasta johtuen koko pelaajaryhmä voi vaihtua tehtävien välissä, joten kampanjan edetessä uusia ja vanhoja pelaajia otetaan vastaan.
 • Leirille mukaan tulossa:

  INSTRUMENTS OF POWER AND REVENGE (Dune)
  • Suk-lääkärien luokkakokous Somna Alicornon sumupuuretriitissä käynnistyy. Onko kokoukseen osallistumassa muitakin vieraita, kuin vain ennalta kutsutut? Luonnon keskelle rakennettu luksusretriitti, johon Imperiumin lääkärien parhaimmisto kokoontuu verestämään opiskeluaikaisia muistojaan. Vakoojia, vastavakoojia, palveluskuntaa, turvamiehiä ja salamurhaajia. Mystinen vieras, joka saapuu retriittiin tuhannen miehen saattueen kanssa...

  ONE STEP AWAY FROM THE DEEP (Mechwarrior)
  • Seuraavaksi keikaksi tarjoan seosmetalliharkkojen ryöstämistä kaivosyritykseltä Chandanissa. Tuhkapilviä ja pölyinen, kylmä maantie jota pitkin valtavat kolmiperävaunuiset Land-Train rekat kiitävät kohti laskeutumisalustaa, jossa harkot on tarkoitus lastata pudotusalukseen. Rekkojen päällä istuskelee miehiä kypärät ja suojalsit päässä ja rynnäkkökiväärit sylissä ja niiden rinnalla ajaa panssaroituja, isorenkaisia ajoneuvoja joiden asetornit kääntyilevät hakien maaleja...
 • edited March 2019
  Ääni Dune: Instruments of Power and Revengelle!

  Lämmin nyökkäys One Step Away from the Deepille!

  Mk. 8 Errantin (...ellei sitten Mk. 10 Tacticuksen?) peukku Sons of Sanguiniukselle!
 • Onko joku paikalla jo 1700 tienoilla? Itselläni venähtänee hiukan tulo ja olis kiva saada ovia auki ennen klo:1800.
 • anry1600 said:
  Onko joku paikalla jo 1700 tienoilla? Itselläni venähtänee hiukan tulo ja olis kiva saada ovia auki ennen klo:1800.
  Vahva ehkä. Yleensä olen ollut paikalla lähempänä viittä, kuin kuutta.
 • Hitto olis maistunut kyllä D&D ja Sons of Sanguinius, mutta tänä viikonloppuna paremmalla puoliskolla puolestaan pakollista menoa, gotta take one for the team.
 • Kaikki mainostetut pelit kiinnostavat. Olisin tulossa jo perjnataina, mutta kyytiä vailla.
 • Rami_L said:
  Ääni Dune: Instruments of Power and Revengelle!
  ENNAKKOVAROITUS: Tämä peli voisi toteutua lauantaina.
 • polaria said:
  Rami_L said:
  Ääni Dune: Instruments of Power and Revengelle!
  ENNAKKOVAROITUS: Tämä peli voisi toteutua lauantaina.

  Kuulostaa erinomaiselta! Lauantain iltapäivästä kuluu hetki muiden asioiden parissa, mutta ennättänen leirille n. klo 18.30 mennessä ja liityn mielelläni mukaan Dyynin sisarmaailman tapahtumiin!
 • Onko kukaan sattumalta menossa leirille huomenna perjantaina akselilta Pasila--Kerava ja autossa tilaa yhdelle + kasalle roinaa?
 • Menossa perjantaina, mutta aikataulu täysin auki. Työkiirettä, joten aikataulua tasoa "kuha kerkeää"
 • Olen lähdössä Keravalta perjantaina autolla todennäköisesti melko aikaisin, eli noin 16:00 maissa.
 • Voin järjestää itseni Keravan asemalle huomenna klo 16, tosin kaupassa en ehdi käydä ennen sitä.
 • Lauantain Dune kiinnostaa. Otan mukaan scifi-sotaropen 3:16 jota vaikka voidaan pelata Dunea odotellessa.
 • En halua enää ikinä lentää warpissa Stormravenilla ilman gellar fieldin suojaa vaikka usko Sanguiniuksen rukouksiin onkin vahva.
 • Perjantai ilta alkoi Keijujen Miamin matkalla, jonka aikana lainattiin roppakaupalla tavaraa ja annettiin katteettomia lupauksia. Lauantaina taas sukellettiin Dyynissä syvälle sosiaalisiin kiemuroihin O'Ranjabeen salamurhaajaklaanin illallisilla ja Suk-lääkäreiden luokkakokouksessa.

  Kiitoksia pelaajille ja pelinjohtajille!
 • ppp said:
  En halua enää ikinä lentää warpissa Stormravenilla ilman gellar fieldin suojaa vaikka usko Sanguiniuksen rukouksiin onkin vahva.

  Usko oli riittävän kattava. Sanguinius suojeli poikiaan.
 • depili said:
  Ellei jotain täysin yllättävää tapahdu niin mukaan tulee jatkoa Planescape -kampanjaan
  Planescape on harvinaista herkkua, joten oli mukavaa olla mukana palauttamassa kääpiötä oikeaan tuonpuoleiseen! Kiitos Luolamestarille ja joukollemme!
 • polaria said:
  Lauantaina taas sukellettiin Dyynissä syvälle sosiaalisiin kiemuroihin O'Ranjabeen salamurhaajaklaanin illallisilla ja Suk-lääkäreiden luokkakokouksessa.
  Olipa muuten jälleen Erinomainen pelikerta! 5/5!

  Kiitos pelinjohdolle ja kanssapelaajille!
Sign In or Register to comment.