Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 17.-19.5.2019

edited May 2019 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 17.-19.5.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Leirivastaavana Kimmo Virtanen.
Tagged:

Comments

 • Planescape-kampanja tulee mukaan, ja pelipäivästä riippuen tarjolla on eri tarinoita Loputtomasta Portaikosta
 • edited May 2019
  Leirille tulee luultavasti Sons of Sanguinius.

  Lisäksi otan mukaan skenaarion nimeltä Teenage Monk Tortles. Waterdeepin viemäreissä asuu neljä teini-ikäistä kensei-tortlea, jotka pitävät kaupungin rikollisjärjestöjä kohteinaan. Tähän kaupungin vahti suhtautuu kaksijakoisesti; toisaalta on hienoa, että rikollisia pistetään nippuun, mutta toisaalta tuollaista vigilantemeininkiä ei suvaita. D&D 5e one-shot, 4 (5) pelaajaa, valmiit hahmot.
 • Leirille mukaan tulee:

  Instruments of Power and Revenge
  (Dune)

  Ecazin operaatio lähestyy taitekohtaansa. Viidakkoleirillä koulutettu heimomilitian kaaderiosasto teroittelee jo veitsiää Taivaskuninkaan syrjäyttämiseksi ja suunnitelmia salakuljettajien fregattien kaappaamiseksi hiotaan. D'Murjzinin suvun paikalla olleet juonet on selvitetty ja aloite on siirtymässä Varotalle, mutta taivaanrannassa odottaa uusi uhka. Onko Keisarillisella hovilla todella Ecazissa intressejä joita ei ole otettu riittävästi huomioon? Miten käy taistelussa salakuljetusaluksista? Pääseekö Varotan huone Ecazin huumekauppaan kiinni?


  One Step Away from the Deep
  (MechWarrior)

  Jokainen itsenäinen piraattikomppania tarvitsee ainakin yhden oman pudotusaluksen, joten Bad Moon  Company on päättänyt sijoittaa kaikki viimeisimmän keikan voiton ja merkittävän osan kassareservistä uhkayritykseen. Koko komppania on ostanut kuljetuksen Peratalladan hylätylle kaivossiirtokunnalle, jossa pienet paikallisten yhteisöt elävät satoja vuosia sitten hylättyjä raunioita purkamalla ja myymällä löytöjään toisista maailmoista tuleville romunkerääjille ja mainareille. Selviääkö komppania neljä kuukautta kunnes seuraava pudotusalus tulee heidät hakemaan? Asuuko syvissä kaivostunneleissa todella albiinokannibaaleja? Onnistuuko romunkerääjien pudotusaluksen kaappaaminen?
 • Kesärinteen ranta on nyt tarkastussukellettu ja uiminen on mahdollista. Laiturilta hyppääminen on kuitenkin ehdottomasti kielletty, sillä vettä ei ole kuin noin metrin verran laiturin nokan etupuolella.
 • Ohjelmassa "Traveller:Bootstrap"-kampanjan finaali. Tervetuloa mukaan kaikki vanhat pelaajat, jos ei itse peliin niin projektin päätösjuhliin.

  Kampanjan kesto on peliajassa neljä vuotta, mutta reaaliajassa siihen on mennyt suunnilleen kahdeksan vuotta. Pelaajia on ollut kaikenkaikkiaan noin 15, vierailijat mukaanlukien.
 • Tulossa leirille perjantaina. Onko kenelläkään autossa tilaa, jossain Helsinki-Kerava akselilla. Pääsen töistä klo 16.30, eli Keravalla olisin aikaisintaan 17.20.

 • Luide said:
  Tulossa leirille perjantaina. Onko kenelläkään autossa tilaa, jossain Helsinki-Kerava akselilla. Pääsen töistä klo 16.30, eli Keravalla olisin aikaisintaan 17.20.
  Olen autolla liikenteessä Kerava - leiri välillä perjantaina. Pistä viestiä jos ei lähempää kuin Kervosta löydy kyytiä.
 • Planescape-kampanjassa sekalainen seikkailijoiden seurue kävi ensin tutustumassa ilman elementtaalitasolla olevaan väitetysti suurien taitelijoiden asuttamaan kaupunkiin ja siellä olleeseen Unohdetun Yön Oraakkeliin. Myöhemmin oraakkelin sanomien pohjalta lähdettiinkin tutustumaan Limbon ihmemaahan ja miettimään onko tislattua kaaosta hyvä syöttää todellisen kaaoksen olennolle vai ei...
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!