Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 13.-15.9.2019

edited September 2019 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 13.-15.9.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Leirivastaavana toimii Kari Salonen.
Tagged:

Comments

 • Leirille tulee mukan Planescape-setti, ja tällä kertaa on mukana jotain perjantaillekin sopivaa materiaalia, kunhan päästään aloittamaan kohtuu ajoissa ei tehdä uusia hahmoja, lauantaille sitten pääsee uudetkin mukaan.
 • Ja hetken jo ajattelin että leiri olisi kohta ja olisi mennyt muun toiminnan kanssa päälekkäin, mutta syyskuussahan tämä vasta...
 • Yritän tulla leirille jo perjantaina, ellei messuviikolta kertyvä banaliteetti uuvuta. Olen ainakin parhaani mukaan unelmoinut biminiläisten keijujen iloksi kaikkea uudesta sidhe-kuvituksesta hovisäännöstöön!  ;) o:)
 • edited September 2019
  Tanja said:
  ...
  Olen ainakin parhaani mukaan unelmoinut biminiläisten keijujen iloksi kaikkea uudesta sidhe-kuvituksesta hovisäännöstöön!  ;) o:)
  Hovisäännöstö?!

  Tiedän ainakin yhden keijun jolla voi olla lievää vakavampia ongelmia ymmärtää minkäänlaisia hovisäännöstöjä... >:)
 • Tulossa leirille, jos joku sattuu olemaan Keravan rautatieasemalla viiden-kuuden maissa (tarkka aika kyytiä tarjoavan aikataulun mukaan) niin voisin tulla samalla kyydillä.
 • Hyrylä tuolla aika-ikkunalla onnistuu, eos miten hyvin keravalta pääsee hyrylään busseilla, jos ei keravan suunnalta löydy ketään.

  ps. Voit miettiä hahmosi nostoa tasolta 3 tasolle 4 dd:n osalta, koska välissä on hieman seikkailtu...
 • Ei kannata säätää, otan taksin Keravalta jos menee vaikeaksi 
 • Yritän tulla leirille jo perjantaina, ellei messuviikolta kertyvä banaliteetti uuvuta. Olen ainakin parhaani mukaan unelmoinut biminiläisten keijujen iloksi kaikkea uudesta sidhe-kuvituksesta hovisäännöstöön!  ;) o:)
  Oli ihan mielenkiintoinen pelikerta kun pääsi seuraamaan eri keijujen reaktioita sidheihin. Kuvat olivat myös hienot.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!