Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 11.-13.10.2019

edited October 2019 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 11.-13.10.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • edited October 2019
  Lauantaina päästään ihmettelemään että mikä ihmeen jumalhautomo se harbinger house onkaan ja mitä siellä tapahtuu. D&D 5e, planescape-kampanja, uudet hahmot mahdollisia. https://www.kurry.fi/viki/index.php/Planescape_(Dungeons_%26_Dragons_5th_edition)

  Perjantaille ehkä jonkinlainen kertakäyttöskenaario valmishahmoilla mukaan varalta, jos vain aika ja nappa riittää

 • Mukaan tulee:

  Kimeeri (Outbreak Deep Space)

  Vanha kampanja, lähestyy loppua. Temaattisesti Itä-uudenmaan Poliisi törmää kosmiseen kauhuun (may contain traces of Cthulhu)

  Crino Gate (Expanse)
  Tuore kampanja, jossa siirtokunta ottaa vastaa ensiaskeleitaan haastavassa peilimaailmassa. Temaattisesti siirokunnan rakentamista ja siihen liittyviä käytännön haasteita Expansen maailmassa. 
 • Mukaan Vaarojen Saari ja 3:16. Kyyti perjantaina tarpeen.
 • Mukaan jälleen Star Trekiä. TNG-ajassa mennään.
 • Kiitoksia jälleen kerran kaikille pelaajille leirin peleistä. Kampanjan karriwiki artikkelia on jälleen päivitetty ja kampanjaa koskevaan ketjuun täällä foorumilla on hahmoteltu mitä seuraavan kuukauden aikana tapahtuu ja mikä on siirtokunnan tila seuraavan seikkailun alussa.
 • Planescapen wikiin on lisätty pätkä kuvausta Suuresta Sulatosta. Seuraavalla leirillä nähdään sitten riittääkö kantti baatoriin vai etsitäänkö jostain muualta "tärkeää tekemistä"
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!