Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 15. - 17.11.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Lisätietoa leiristä yhdistysasiat-alueella.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 15.-17.11.2019

edited October 15 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 15.-17.11.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Leirille tulee mukaan Planescape d&d, pelattavaa on varmaankin sekä perjantaiksi että lauantaiksi sopivia tarinoita.
 • Mukaan leirille tulee:

  Crino Gate - Season 1, Part 4: Seasonal Storms

  Käynnissä oleva Expanse siirtokuntakampanja. Crinon kevät on tulossa ja ensimmäisten kunnon kevätmyrskyjen odotetaan saapuvan lahdelle. Rakennusprojektit siirtokunnan omavaraisuuden saavuttamiseksi etenevät ja siirtokunnan hallinto on vasta rakenteilla.  

  Instruments of Power and Revenge - Second Chapter, Part 3: Sky King 

  D'Murjzinin huoneen salajuonet on paljastettu ja Varotan huoneen suunnitelma kristallisoidun semutan salakaupan monopolin saavuttamiseksi etenee. Seuraavaksi edessä on Taivaskuninkaan tehtaiden ja soturiheimon valloittaminen. 
 • edited November 3
  Mikäli D&D:hen on tulossa uusia hahmoja perjantaiksi niin suosittelen pelaajia lämpimästi miettimään etukäteen tason 4 hahmon niin pelin aloitus ei mene liian myöhäiseksi.

  Lauantaina on sitten paremmin aikaa katsoa mahdollisia uusia hahmoja leirilläkin.
 • Leirillä alkaa ”Honorius-trilogia”, kolmelle vuosisadalle jakautuva pseudohistoriallnen seikkailusarja jossa käytettävä taikuus on esitelty 30v-juhlapentassa. Ensimmäinen osa sijoittuu vuoteen 1434, jolloin hahmot palaavat Hussiittiristiretkeltä kotikyläänsä Etelä-Saksaan. Pelijärjestelmänä toimii Lamentations of the Flame Princess.

  Mukana lisäksi Vaarojen Saari. 
 • edited November 14
  Hei!

  Olen tulossa leirille näillä näkymin huomenna perjantaina 15.11. Puoleltani tarjolla on jatkoa edellisillä leireillä aloitettuun Veins of Toronto -tarinaan. Pelitarina voi hyvin jatkua jos paikalla on 4 - 5 kiinnostunutta ja aiemmille kerroille osallistunutta pelaajaa.

  Ohessa lisätietoja tarinasta.

  Veins of Toronto: "Predators; Aren't We All?" [Vampire: The Masquerade]
  Veins of Toronto: "Predators; Aren't We All?"
  Tarina Vampire: The Masqueraden 5. laitoksen maailmassa

  Pelaajia: 3 - 5 täysi-ikäistä pelaajaa, etuoikeus edelliselle pelikerralle osallistuneilla

  Peliaika: Joko pe 15.11. n. klo 18.30 alkaen, tai la 16.11.2019, n. klo 14.00 alkaen

  Kesto: Noin 7,5 h, minkä lisäksi halutut pelitauot ja tarvittaessa hahmotietojen täydennys (Gordon Chan/James Kim, kestoltaan n. 45-60 min) ennen pelikertaa

  Muut huomiot:
  - Tarina on suoraa jatkoa huhtikuussa käynnistetylle ja elokuussa jatketulle V5-kronikalle, missä seurataan verenimijöitä kanadalaisen suurkaupungin uumenissa ja sen liepeillä

  - Aiemmilla pelikerroilla mukana olleilla pelaajilla (hahmot: Baptiste Arsene, Gordon Chan/James Kim, Desire, Jack Eskridge, Martin Roskop) on etuoikeus tähän tarinaan osallistumiselle omien tilanteidensa salliessa. Lisäksi, tarina toteutuu vain, jos sen ajankohta sopii kyllin monelle pelaajalle. Muussa tapauksessa se siirtyy tuleville leireille.

  - Tarinalla on ehdoton K-18 -ikäraja siinä käsiteltyjen teemojen, aihealueiden ja tapahtumien johdosta

  - Tarinassa käytetään mukautettua Vampire: The Masqueraden 5. laitosta, minkä säännöt ovat muuttuneet monilta osin edeltäviin laitoksiin verrattuna

  - Vampire: The Masqueraden maailmankuvan ja Toronton kaupungin tuntemus ovat eduksi, mutteivat ole edellytyksenä tarinaan osallistumiselle

  Lopuksi, kiinnostuneita pelaajia pyydetään kohteliaimmin tuomaan mukanaan tarvitsemansa muistiinpanovälineet ja joko nopat...

  - Vampire: The Masquerade 5th Edition: 8+ kpl D10 ja 5 kpl muista erottuvaa D10:tä

  ... tai pelijärjestelmään soveltuvan elektronisen noppageneraattorin.

  Kiitos!
 • polaria said:

  Instruments of Power and Revenge - Second Chapter, Part 3: Sky King 

  Kannatetaan! CHOAMkin kannattaa!
 • Mukaan tulossa Marvel-seikkailu Snakepit, jossa eeppistä menoa Hong Kongissa.
 • 5/5 leiri.
 • edited 7:03AM
  Perjantaina Expanse: Crino Gate jatkui myrskyävissä merkeissä. Siirtokunnan oma, melko volatiili ja ei vielä koko siirtokuntaa kattavassa käytössä oleva, valuutta perustettiin ja pian tämän jälkeen Rakennustyöläisten liitto alkoi keräämään vanhoja vedensuodatinvelkojaan ("Onks sulla papuu? Jos, ei niin me viedään sun vedet kaniin, kunnes on...") ja samoihin aikoihin siirtokunnan historian ensimmäinen kevätmyrsky (SSHWS category Tropical Strom, maximum wind speed 23 m/s) iski niemimaalle. Kevätmyrskyn rankkasaateiden ansiosta kaikki ankkuroimaton maa-aines Kylän alueella huuhtoutui jyrkänteeltä alas järveen ja sinne katosi myös Oszkár Kárpáti, jonka epäillään liukastuneen jyrkänteeltä alas myrskyn jälkivaiheessa.

  Lauantaina Vampire: Veins of Toronto sukelsi pää edellä ihmiskaupan maailmaan hankkien mainetta, vaikutusvaltaa ja vihamiehiä. Joskus Jack Cool naamioituu ja kulkee tavallisten ihmisten joukossa, kuin kuka tahansa meistä. Toisinaan Desire adoptoi kovia kokeneen ihmiskaupan uhrin suojatikseen. Ja kun Pastori Jack ryhtyy toimeen tosissaan alkaa GM:kin hapuilemaan X-korttia. Nopat päättivät selvästi näyttää mitä seitsemän onnistumista näyttää... Arsen kohdalla se tarkoitti ainutlaatuisen harvinaisen, yksi-miljoonasta, melankoolisen veren löytämistä Toronton puistotyöntekijöiden joukosta, Desiren osalta taas parittaja Maxin siirtymistä Desiren talliin. Children of Brujah ride on! 
 • ppp said:
  5/5 leiri.
  KYLLÄ. nyt kärsitään leiri krapulaa mutta voi hitto oli hienoa ja hyviä pelejä. D&dstä kyberpunk fudikseen ja vempireista c'thuluun. 
 • Oli kyl kova leiri, helevetin hyviä pelejä ja tanakkaa sankarointia!

  Perjantaina vampyyriparonin tuho oli selviö, sillä olihan Honoriuksen kirja luettu, arkkienkeli Mikael pistetty ruotuun ja Jumala puolellamme. Deus vult!

  Lauantaina näytettiin, miten Citadel of Strategic Militancyn kasvattien johtama pienikin palkkasoturijoukko pistää dunkkuun vaikka moninkertaista ylivoimaa, lihaa (man flesh!) säästämättä ja laadusta tinkimättä.
 • Oli kyllä tossa Honorius-pelissä Kimbeltä niin oikea-aikaisesti sijoitettu natural 20 heitto kuin olla vaan voi kun arkkienkeli Mikaelin summonin jälkeen piti heittää bindia ja pakottaa astraalifraktaalina pyörivä pyhyys sellaiseen muotoon jota ihmismielikin kestää. Hetken aikaa meinaan kerkesi ryhmällä sanityt karista kun monttu auki ilon kyyneleet valuen porukka möllötti pure unfiltered holy poweria raakana.
Sign In or Register to comment.