Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 14.-16.2.2020

edited February 2020 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 14.-16.2.2020 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, pois lukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Tälle leirille tulossa jatkoa Changeling-kamppikseen Ken venettämme keikuttaa. Pelikerran työnimenä "Rosvot, varkaat, ryövärit". Tiedätte keitä tarkoitan. ;)
 • Valitettavasti tämä leiri on päälekkäin Disobey-tapahtuman kanssa ja jää siten väliin. Eli ei planescape-dnd:tä tällä leirillä.
 • Tanja said:
  Tälle leirille tulossa jatkoa Changeling-kamppikseen Ken venettämme keikuttaa. Pelikerran työnimenä "Rosvot, varkaat, ryövärit". Tiedätte keitä tarkoitan. ;)
  Kieltäydyn ymmärtämästä.
 • Näillä näkymin olen tulossa leirille. Mukana lyhyt CP2020-seikkailu valmishahmoilla, Vaarojen Saari ja hyvällä tuurilla Traveller: Reach War.
 • Tulen leirille vähintäänkin lauantaiksi. Mukaan tulee Crino Gate (The Expanse) ja ehkä jotain Cyberpunkkia. Tarkennetaan jahka näen mitä ehdin kirjoitella valmiiksi.
 • Cyberpunk on homman nimi.
 • Mukaan tulee uuden Alien RPG:n cinematic skenaario nimeltä CHARIOT OF THE GODS. 3-5 pelaajaa, valmishahmot. Voin johtaa sekä pe että la jos saan pelaajia.
 • Cyberpunk kiinnostelee aina, kuten myös Alien!
 • pppppp
  edited February 2020
  Paikalla vain pe illan (lähden la joskus ennen puoltapäivää). Tavoite pelata tämän vuoden joka leirillä vähintään yksi sessio Cyberpunkkia voi olla nyt vaarassa...
 • Posti kusi suunnitelmat niin tulossa leirille pe ja la.
 • ppp said:
  Paikalla vain pe illan (lähden la joskus ennen puoltapäivää). Tavoite pelata tämän vuoden joka leirillä vähintään yksi sessio Cyberpunkkia voi olla nyt vaarassa...
  Karin tavoite oli pelata / pelauttaa pelkästään Cyberpunkkia koko vuoden joka leirillä, joten siitä voi olla apua...
 • polaria said:
  ppp said:
  Paikalla vain pe illan (lähden la joskus ennen puoltapäivää). Tavoite pelata tämän vuoden joka leirillä vähintään yksi sessio Cyberpunkkia voi olla nyt vaarassa...
  Karin tavoite oli pelata / pelauttaa pelkästään Cyberpunkkia koko vuoden joka leirillä, joten siitä voi olla apua...
  Astetta kovempi tavoite, toivottavasti Cyberpunkkia on siis tarjolla perjantaille.
 • Jos saan kyydin ja lantioni on yhteiskykyinen niin vedän jos pelaajia on huumori tulhua skenun nimk on Öllölän tuijjotajat. 
 • Tulossa lauantaina vain. Kiinnostais Cyberpunk, Alien tai mitä sit löytyykin :smile:
 • Olipahan huima Alien-seikkailu Kentillä lauantaina, tosi leffamainen meininki! Ja wtf valmisskena suunniteltu kestävän 4h, pelattiin melkein 12h eikä ees nähty kaikkea?
 • Hämmentävä Keijupelikerta. En tiedä pystynkö täysin edes kuvaamaan sitä. Mutta joka tapauksessa Magnus teki parhaansa, jotta teknisesti ottaen viattomat hipit saadaan pysymään putkassa ja teknisesti ottaen syylliset vapaalla. Siis oli toki tärkeää tietä kuka on syyllinen. Samoin myös Suzy ja Larry onnistuvat hankkiutumaan tilanteeseen, jossa heidän peräänsä tulee Miamin paikallinen mafia, mutta sitten neuvottelevat (!) diilin mafian kanssa samaan aikaan kun Magnus ja Holly (!) päätyvät tappeluun saman mafian kanssa...

  Joka tapauksessa naurettiin keijujen kommelluksille melkein koko ajan. Kiitokset pelinjohtajalle ja pelaajille!
 • Kiitos hauskasta Keijupelistä myös näin pelinjohtajan puolesta! Vaikka sidhejen sopeutumishaasteet teettivät töitä, ihmiset näyttivät nurjan puolensa ja keskenäänkin metodeista oltiin montaa mieltä, lopulta keijut tukivat toisiaan tiukoissa tilanteissa.
 • edited February 2020
  GrandMoff said:
  Olipahan huima Alien-seikkailu Kentillä lauantaina, tosi leffamainen meininki! Ja wtf valmisskena suunniteltu kestävän 4h, pelattiin melkein 12h eikä ees nähty kaikkea?
  Ymmärsinkö oikein, että joku hahmo kävi vähän niinkuin kaivamassa verta nenästä lapiolla?

  Tanja said:
  Kiitos hauskasta Keijupelistä myös näin pelinjohtajan puolesta! Vaikka sidhejen sopeutumishaasteet teettivät töitä, ihmiset näyttivät nurjan puolensa ja keskenäänkin metodeista oltiin montaa mieltä, lopulta keijut tukivat toisiaan tiukoissa tilanteissa.
  Hämmästyttävän sulavasti kaikkien keijujen suunnitelmat ja suunnittelemattomuudet yhdistyivät kokonaisuudeksi, jossa mikään ei toiminut, mutta kaikki järjestyi kuitenkin. :D


 • edited February 2020
  Enpä saa näköjään enää quoteja laitettua, joten manuaalisesti sitten.

  Moff: "Olipahan huima Alien-seikkailu Kentillä lauantaina, tosi leffamainen meininki! Ja wtf valmisskena suunniteltu kestävän 4h, pelattiin melkein 12h eikä ees nähty kaikkea?"

  Jep, aika mukava elokuvamainen seikkailu. Kysyin Fria Liganin Facebook-sivustolla asiasta ja myös siellä peliaika on ollut 8-12 tunnissa 3-4 eri pelikertana, joten neljän tunnin peliaika on ihan hatusta vedetty.

  Polaria: "Ymmärsinkö oikein, että joku hahmo kävi vähän niinkuin kaivamassa verta nenästä lapiolla?"

  Vähän joo, tosin Mk.50 haarniskoidun avaruuspuvun saappaalla.

Sign In or Register to comment.