Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 13.-15.3.2020

edited March 2020 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 13.-15.3.2020 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, pois lukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Leirille tulee mukaan dnd 5e planescape-kampanja ainankin lauantaille sopivan tarinan kanssa. Kampanja on episodimuotoinen johon ovat uudet pelaajat tervetulleita.
 • Mukaan tulee Alien RPG: HOPE'S LAST DAY. Cinemaattinen skenaario, 3-5 pelaajaa, valmishahmot joiden eloonjäämismahdollisuudet heikohkot. Nyt se on oikeasti neljän tunnin skenaario.

  Jos on haluja, mukana on myös Alien RPG:n CHARIOT OF THE GODS, mutta se täytyy pelata kahden päivän aikana tyyliin perjantaina neljä tuntia ja lauantaina kahdeksan tuntia.
 • Tulossa leirille. Crino Gate (The Expanse) tulee mukaan ja varalle vielä joku muu peli.
 • Eilen Alienin Hope's Last Dayssa kaikki hahmot kuolivat. TPK, RIP.
 • Perjantaina Cyberpunkissa ryhmä lähti perimään velkojaan edesmenneen aikaisemman työnantajansa tovereilta, törmäsi ihmissusijengiläisiin ja päätyi lopulta Av1gn0niin, jossa Kyberantipaavi asuu. Serverifarmin metsästys jäi seuraavaan pelikertaan.

  Lauantaina Crinon siirtokunta joutui perustavanlaatuisten kysymysten äärelle, kun pelastusalus Nain Blanche tuli selvittämään miksi Maximillian Gigante ei ollut palannut tutkimusretkeltään ja tappelusta alkanut onnettomien tapahtumien sarja johti yhden siirtokuntalaisen kuolemaan, hankalaan panttivankitilanteeseen ja poliittisesti latautuneeseen oikeudenkäyntiin.

  Kiitokset pelaajille!
 • Lauantaina ryhmä seikkailijoita pääty hakemaan tiedustelumateriaalia Gray Waste:ssa sijaitsevalta demonien ja devilien välisen verisodan taistelukentältä
 • Wikiin on nyt lisätty (väitetysti) paikkansapitävä katsaus pirujen ja demoneiden väliseen verisotaan: https://www.kurry.fi/viki/index.php/Blood_war_(Planescape)

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!