Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 11.-13.9.2020

edited September 2020 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 11.-13.9.2020 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, pois lukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Leirivastaavana toimii Kari Salonen.

Comments

  • Tulossa leirille. Mukaan tulee ainakin Expanse: Crino Gate ja mahdollisesti jotain muuta jos ehdin pistää kasaan.
  • Tulossa, mutta en tuo mitään peliä mukanani
  • Mestoilla oletettavasti joskus seiskan kieppeillä.
  • edited September 2020
    Leirillä oli aistittavissa selvästi se, että GM:t ovat pelaajia herkempiä kulkutautien vaikutuksille. Siinä missä vuosina ekr (ennen koronaa) pelejä oli enemmän kuin ehdittiin pelata, niin nyt tilanne on enemmänkin se, että pelejä on vähemmän kuin peliaikaa olisi ollut.

    Tästä huolimatta saatiin ainakin Expanse pyörähtämään taas lauantaina ja Crinon vastarintaliike saavutti tällä kertaa myös voittoja Pur'N'Kleeniä ja sen Kuolemanpartioita vastaan vaikka "viimeinen taisto" jäikin vielä vastaa haaveilun tasolle. Kiitokset pelaajille!
  • Perjantaina nuoriso tykitteli Roninjagossa seikkailun Overkill Operation lähdöstä maaliin, jonka lopputuloksena hahmot äkkirikastuivat hyvän diilin ansiosta. Lauantaina joukko vahvistui vielä Peisan sololla, koodinimi Cold Love. Skenaarioina pelattiin läpi Wall Take Down, Three Times sekä Lady In Red. Alkupääoma ja ja yhteiskassan alku projektille "van and minigun with upgrades" pääsi hyvään vauhtiin!
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!