Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

PERUTTU! Leiri, Kesärinne 16.-18.10.2020

edited October 2020 in Yhdistysasiat

Lokakuun leiri on peruttu kiihtyvän koronatilanteen johdosta perustuen terveysviranomaisten suosituksiin.


Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 16.-18.10.2020 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, pois lukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

  • Vaikka leiri järjestettäisiinkin niin vallitsevassa tilanteessa jätän tällä kertaa leirin väliin
  • Leirin kohtalosta tiedotetaan loppuviikon kuluessa. Huomioitavana on mm. HUS:n suositus.

    Koronakoordinaatioryhmä päätti suositella vahvasti erityisen varovaisuuden ja pidättyväisyyden noudattamisesta yksityistilaisuuksien järjestämisessä. Merkittävä osa koronaviruksen leviämistilanteista on liittynyt yksityistilaisuuksiin tai vapaa-ajan viettoon yksityisissä tiloissa. Vahva suositus koskee esimerkiksi yksityisjuhlien ja vapaa-ajanviettoon tai opiskeluun liittyvien tilaisuuksien järjestämistä.

  • Yhdistyksen hallitus on päättänyt noudattaa terveysviranomaisten suosituksia yksityistilaisuuksien järjestämiseen liittyen, eli lokakuun leiri on peruttu. Tulevien leirien osalta koronatilannetta seurataan ja tilanteesta tiedotetaan erikseen.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!