Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 17.-19.9.2021

Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 17.-19.9.2021 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 16.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, pois lukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Luvassa ainakin Monster of The Week -mysteeriseikkailu. Optionaalisesta hahmovalikoimasta yksi varattu:
  1. The Chosen
  2. The Crooked
  3. The Divine
  4. The Expert
  5. The Flake
  6. The Initiate
  7. The Monstrous
  8. The Mundane
  9. The Professional  LEEVI
  10. The Spell-slinger
  11. The Spooky
  12. The Wronged


 • pppppp
  edited September 2021
  Nevermind!
 • Pelattu: Dark Heresyä. Avaruusaluksessa oli PETTUREITA. 
 • edited September 2021
  No olihan se ihan leirin näköinen leiri, vaikka väki olikin vielä vähissä. Twilight 2000 uusi edikka ainakin todisti olevansa ihan toimiva kampe. Siinä oli ihan Twilightin tunne ja kone kääntyi riittävän nopsasti myös leiripeleihin.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!