Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 15.-17.10.2021

edited October 2021 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 15.-17.10.2021 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, pois lukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Changeling-kampanjani voisi jatkua tällä leirillä.
 • Tanja said:
  Changeling-kampanjani voisi jatkua tällä leirillä.
  Nyt on kova tarjous.
 • Changeling kyllä kiinnostelee pitkästä aikaa. Näillä näkymin pakkaan itse Twilightin mukaan.
 • :) Mahtavaa! Hyvän vastaanoton kunniaksi jakoon lyhyt soittolista, jossa yksi hahmo huomioidaan heti alkuun ;)

 • Jatkuuko kari sama Twilight setti kuin viime leirillä?
 • Joo, saman jatkoa suunnittelin.
 • Periaatteessa Expanse on pelikelpoinen, mutta taitaa olla jo reilusti peliä tarjolla muutenkin.
 • Onko Twilight lauantaina?
 • Changeling pe ja Twilight la olis kyllä aika 5/5 leiri. Expanse maistuisi tietysti myös. Pitkästä aikaa vähän valinnan vaikeutta.
 • Tarkoitus osallistua leirille, mitään peliä en lupaa tuoda mukanani. Pari viikkoa sitten jouduin lopettamaan Manda-kissani hermostollisten ongelmien takia ja ensi maanantaina on kissavanhus-Ilmaleipurin viimeinen matka joka on ollut tuloillaan tässä jo hyvän tovin.
 • Perjantai-Changeling on ok pelinjohdon puolesta.
 • Werewolf said:
  Changeling pe ja Twilight la olis kyllä aika 5/5 leiri. Expanse maistuisi tietysti myös. Pitkästä aikaa vähän valinnan vaikeutta.
  Pystyn elämään tämän suunnitelman kanssa ja esitän täydennyksenä sitä, että jos sopivana hetkenä muiden pelien alkamista odotellessa käytäisiin Expansen viime pelikerrasta "roikkumaan" jäänyt keskustelu pois, niin on paremmat eväät jatkaa Expasea sitten kun jatkamaan päästään. 
 • edited October 2021
  Mukaan tulee oneshot, joka pelataan perjantaina jos pelaajia löytyy. 3-6 pelaajaa, valmishahmot.

  ALIEN: LEGACY OF THE DRAGON

  Vuosia sitten käytössä poistettu laitos on laitettu myyntiin Weyland-Yutanin toimesta.

  Lyijysulattamo Fiorina 'Fury' 161:ssä levisi virallisten raporttien mukaan tappava, erittäin tarttuva koleraepidemia, joka tappoi kaikki paitsi yhden henkilöstöstä ja vangeista. Tapauksen jälkeen henkiinjäänyt - vanki nimeltä Morse - on osoittanut W-Y:n väitteet vääriksi kirjassaan nimeltä Avaruuspeto. Morse kirjoitti, että jokin vihamielinen eliömuoto - jota joskus kutsutaan Lohikäärmeeksi - oli vastuussa kuolemista. Kirja on kielletty kaikissa W-Y:n siirtokunnissa, mutta kirjan voi yhä jostain saada. Vaikka useimmat näkevät teoksen erilaisena näkökulmana, kirjan ympärille on muodostunut salakavala kultti, joka uskoo, että kirja kertoo Lopun Aikojen tulosta.

  Te olette USCSS Otagon kyydissä oleva Seegsonin lähettämä tarkastusryhmä, jonka kohteena on Fiorina 161 -laitoksen evaluointi. Tutkimusryhmän mukana on Weyland-Yutanin edustaja, pieni turvaryhmä, sekä muutama Working Joe -androidi.

  Kolmen viikon matka Seegsonin omistamalta Pevek-avaruusasemalta on ollut hiljainen ja rutiininomainen. Moni teistä toivoo, että sama trendi jatkuu itse kohteessa.

  Olette juuri heräämässä hyperunesta valmiina toteuttamaan viikon mittaisen arvioinnin ja sen jälkeen valmiina palaamaan kotiin...
 • Joudunpa kuitenkin jättämään tämän leirin väliin, tuli oletettavasti syötyä jotain sopimatonta. :( Harmi, olisi päässyt halloween-tunnelmoimaan changelingin myötä. :# 
 • Jaa. Se taitaa sitten olla Expanse perjantaina.
 • edited October 2021
  Perjantaina Expansessa pohdiskeltiin Ariadne-kollektiivin aikaisempia syntejä, Crinon oikeusjärjestelmän olemusta ja torjuttiin Lua Saturnin kommandojen hyökkäystä. Seuraavalla pelikerralla voidaan kirjaimellisesti "cut to the chase" heti alussa.

  Lauantaina tutustuttiin Puolan maaseudun asukkaisiin, taisteltiin metsärosvoja vastaan ja tutustuttiin itse kunkin hahmon moraalikäsityksiin. 

  Jälleen kerran kiitokset pelaajille ja pelinjohtajille!
 • Lauantaina myös ihmeteltiin Leevin DnD:ssä valkoisen lohikäärmeen vaikutusta maalaisarkeen
 • Perjantaina palattiin Fiorina 161 -laitokseen ja evaluointiryhmälle kävi hieman ohraisesti: TPK. Kiitos pelin takia kärsineille.
Sign In or Register to comment.