Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pääsiäisleiri, Kesärinne 14.-18.4.2022

Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 14.-18.4.2022 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa torstaina klo 17.00 ja loppuu maanantaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa jos leirillä on 1-2 päivää ja 30 euroa jos leirillä on 3 päivää tai enemmän, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Keijupelin jatkamiselle esitän nyt varovaista vihreää valoa. Onko mitään muita pelejä suunnitteilla?
 • Tanja said:
  Keijupelin jatkamiselle esitän nyt varovaista vihreää valoa. Onko mitään muita pelejä suunnitteilla?

  Discordin puolella näytti olevan jotain pelikuvioita kehitteillä.

 • edited April 2022
  Kiva!! Mikä päivä olisit tulossa vetämään tätä? Mun pitäis ilmoitella Kenkkilälle kanssa sopivista pelipäivistä niin yritän saada soviteltua nää niin että eivät ole päällekkäin. 
 • Ajattelin että perjantai-sunnuntai -välille sijoittuisi, vähän muista peleistä riippuen.
 • Olipas kovasti täysipainoinen leiri. Torstai-iltana rockhopper Jovianin miehistö palasi myymään ensimmäisen salvage-keikkansa saaliin, sukelsi syvemmälle Hornblowerin mysteerisen kohtalon pohdintaan, tutustui Mainline Wulturen miehistöön ja sai uuden kuljetuskeikan Ganymedeen suuntaan.

  Perjantaina ohjelmassa oli Vampirea, jossa hahmonluonti vei yllttävän pitkän aikaa, mutta pelaamaan päästi sen verran, että Helsingin poliittisen pelin ensimmäiset laukaukset ammuttiin ja kampanja lähti käyntiin. Jatkoa odotetaan.

  Lauantain kokoontuivat Biminin keijut kilpailemaan uneksujien suosiosta ja istumaan hovia. Syvällistä pohdintaa keijuudesta, oikeasta, väärästä ja uneksijoiden vapaudesta.

  Sunnuntaina pelivuorossa taas Warhammer, jossa tavattiin vihjeitä laajasta ihmiskaupparingistä, pyhimyslapselta saatiin ennustuksia ja lopulta ratkaisuja haettiin kaupungin öisillä kaduilla verikoston nimissä.

  Kiitokset kaikille pelaajille ja pelinjohtajille!   
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!