Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pikkujoululeiri, 9.-11.12.2022

Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 9.-11.12.2022 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.
Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leirillä järjestetään perinteinen pikkujouluateria lauantaina 10.12. klo 18:00 alkaen. Pikkujoulutapahtumasta lähetetään erillinen kutsu jäsenille.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Siis kuuluuko leirimaksuun pikkujouluruoka?
 • Pikkujouluruuasta on erillinen maksu.
 • Kutsu yhdistyksen joulujuhlaan

  Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n pikkujouluja vietetään lauantaina 10.12.2022 Kesärinteen leirikeskuksessa kello 18.00 alkaen perinteisen jouluaterian muodossa illalliskortin lunastaneille.

  Sitova ilmoittautuminen aterialle on tehtävä viimeistään tiistaina 6.12.2022 sähköpostitse osoitteeseen salonekari(a)gmail.com. Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.

  Illalliskortin hinta on 20 euroa, ja se on maksettava yhdistyksen tilille FI11 5132 0520 0428 62 keskiviikkoon 7.12.2022 mennessä (muista laittaa maksun viitetekstiksi oma nimesi). MobilePaylla ei voi illalliskorttia maksaa.

  Huom! Leirimaksua ei peritä niiltä, jotka ovat lunastaneet illalliskortin, mutta eivät osallistu muuhun toimintaan leirillä. Jouluaterialle voi osallistua myös yhdistyksen ulkopuoliset henkilöt illalliskortin lunastamalla, eli kutsua voi jakaa myös tämän jakelun ulkopuolelle.

  Jouluisin terveisin
  Hallitus
  Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!