Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Myydään/ostetaan/vaihdetaan/annetaan

edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Pistin tänne tällaisen threadin jos jollakin on jotain kamaa mistä haluaa päästä eroon, hankkia, vaihtaa, antaa, tms.

Itsellä olisi 2 metrinen muovikuusi mistä voisin luopua jos jotakin kiinnostaa. Ilmaiseksi lähtee. Onhan sillä ikää, mutta toimii kuitenkin. Mukaan metallinen joulukuusen jalka. Halvempaa joulukuusta et voi löytää.
«1

Comments

 • Mitäpä luulet, noin kaupan alan ammattilaisena, olisko toi ilmoitus pari viikkoa myöhässä sesongista?
 • ^ Olen ammattini puolesta hankinnassa, en myynnissä. I know jack shit about sellin'.

 • on 1325209737:


  ^ Olen ammattini puolesta hankinnassa, en myynnissä. I know jack shit about sellin'.


  Eikös hankinnatkin ajoiteta yleensä mahdollisimman lähelle ennen sesonkia?... Eli, olisko toi ilmoitus silti pari viikkoa myöhässä sesongista?
 • The user and all related content has been deleted.

 • on 1325250076:


  Eiköhän noissa "Kentti hoitaa" hommissa hankintoja suunnitella ensi joulua varten, joten siinä mielessä Kentti on ehkä "oikeaan aikaan" liikenteessä.

  Tosin, muovikuusi? Sen kanssa ollaan kyllä parikymmentä vuotta myöhässä... :)


  Joo, tässä aletaan töissä tekemään jo ensi vuoden syksyä ja joulua. Ja saattaa tuo muovikuusi olla toistakymmentä vuotta vanhakin... ::)

  Mutta meillä ainakin kotosalla ostellaan esim. skidien haalareita ja kenkiä off-season, silloin kun halvalla saa, esim. nyt saa hyviä välikausihaalareita -50% -70% jne. Luultavasti isompaa kokoa tarvitaan vasta ensi syksyllä, mutta on järjetöntä olla ostamatta nyt kun saa kipeänkovat tarjoukset ja säästää yhteensä satasia.

  Ja toi muovikuusi tosiaan lentää roskikseen, siksi sitä yritin ilmaiseksi antaa jollekin jos kiinnostusta olisi. Se on kuitenkin ihan kondiksessa ja käyttökelpoinen vekotin. Välillä ollaan käytetty sitä niin, että on ollut pelkkä latvaosa käytössä. Täydessä mitassa kuusi on n. avaruusmariinin pituinen, eli 2,1 m.

  Ja jouluhan päättyy virallisesti vasta loppiaisena.  :P
 • Kentin pitää järjestää niin, että joku voi varastaa kuusen. Sillä tavalla se oikea joulumieli tulloo.
 • Olisi myytävänä Matsuin n. 6 vuotta vanha astianpesukone hintaan 50 euroa jos jotakuta kiinnostaa. 60 cm leveä laite ja mukaan tulee hieman kärsinyt vuotosuoja myös. Täysin toimiva peli-epeli.

  http://www.huuto.net/kohteet/matsui-ms3wn--astianpesukone-6-vuotta-vanha-taysin-toimiva/226412277

  Niin ja jos joku haluaa, löytyisi 2,4 metriä halkaisijaltaan oleva trampoliini missä ei ole erillistä suojaverkkoa eikä ole kyllä edes jousien suojiakaan. Itse matto on ehjä ja frame kondiksessa, joten toimii edelleen kuten pitää.
 • Anopilla olisi tarpeettomana oheinen Sotkasta ostettu Balett-hyllystö. Lähtisi 150 eurolla. Sotka myy edelleen tätä hyllystöä, ovh uudelle vastaavalle 1299 euroa.

  http://www.huuto.net/kohteet/hyllysto-balett-pyokki-sotkan/228580076

  4424c7205eed78d81433337d7feab-medium.jpg
 • ^ BTW, tuo yllä oleva hyllystö lähtee 30 eurolla jos jotakuta kiinnostaa.

  http://www.huuto.net/kohteet/hyllysto-balett-pyokki-sotkan/230793429

  Sen sijaan, alla oleva hyllykokonaisuus mun kotoa lähtee ilmaiseksi jos jotakuta kiinnostaa. Tässä jossain vaiheessa hävitän sen pois, joten jos kiinnostaa, ilmoittele.

  yI9NN.jpg
 • Olisiko kenelläkään myydä halvalla / antaa mikroaaltouunia ja 60cm astianpesukonetta?
 • Ja jos jotain kiinnostaa, olisi vajaan kesän käytössä ollut 427 cm halkaisijaltaan oleva trampoliini suojaverkkoineen ja rappusineen myynnissä halavalla.

 • on 1354641851:


  Ja jos jotain kiinnostaa, olisi vajaan kesän käytössä ollut 427 cm halkaisijaltaan oleva trampoliini suojaverkkoineen ja rappusineen myynnissä halavalla.


  Rupesko vituttamaan?
 • Myytävänä vuoden vanha Samsung Galaxy S2 -luuri. Takuuta jäljellä tämän vuoden marraskuun loppupuolelle asti. 200 eurolla lähtisi.

 • on 1359408918:


  Myytävänä vuoden vanha Samsung Galaxy S2 -luuri. Takuuta jäljellä tämän vuoden marraskuun loppupuolelle asti. 200 eurolla lähtisi.


  Moi, en tiedä älypuhelimista mitään. Onks toi hyvä?

  Huuto.netissä näytti kaikki huudot tälle puhelimelle olevan alle kahdensadan (kallein luuri huuto.netissä oli just 200e lähtöhinnalla, ja siinä ei siis lainkaan huutoja).

 • on 1359581125:


  on 1359408918:


  Myytävänä vuoden vanha Samsung Galaxy S2 -luuri. Takuuta jäljellä tämän vuoden marraskuun loppupuolelle asti. 200 eurolla lähtisi.


  Moi, en tiedä älypuhelimista mitään. Onks toi hyvä?

  Huuto.netissä näytti kaikki huudot tälle puhelimelle olevan alle kahdensadan (kallein luuri huuto.netissä oli just 200e lähtöhinnalla, ja siinä ei siis lainkaan huutoja).


  Kyllä se on hyvä (Böckeriltäkin löytyy tuo sama luuri). Ostin Samsung Galaxy S3:n, siksi tuo S2 on nyt vapaana. Verrattuna S3:een, näyttö ei ole niin tarkka ja on pienempi (monelle S3:n näyttö on jo liian iso). Muuten käytettävyydessä en ole havainnut eroa, en huomaa, että S3 olisi silmiinpistävästi nopeampi käyttää kuin S2.

  Katselin Huuto.netissä toteutuneita kauppoja S2:sta tältä kuulta, yksi myytiin 160 eurolla (oli naarmuinen näyttö), yksi 170 euroa (kuluneisuutta) (monessa alle 200 euron puhelimessa ei ollut enää takuuta jäljellä kuin muutama kuukausi).  Muuten hintahaitari on näköjään 180-220 euroa. Oma luuri on naarmuton eikä näytä kuluneelta, syynä tietenkin kun olen laittanut näyttöön suojakalvon sekä käyttänyt aina silikonista suojakuorta mitkä tulevat kaupassa mukana, of (inter)course. Puhelin on väriltään musta kuin saatanan sydän.

  http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?tits=samsung+galaxy+s2&ccat=506&status=C&stype=A&classification=0&sellstyle=K&order=C&start=0&num=50

  http://www.samsung.com/fi/consumer/mobile/mobilephones/smartphones/GT-I9100LKANEE

  Uutena näyttäisi maksavan halvimmillaan n. 340 euroa.

  http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-s2-930907/review

  Väitän, että Samsung Galaxy S2 on ehkäpä tällä hetkellä hinta/laatusuhteeltaan yksi parhaista älyluureista markkinoilla, ainakin yksi parhaista Androideista.
 • Jos et ole vielä saanut myytyä luuria, niin ota leirille mukaan niin tingataan lisää siellä. Tosin Samsung kyllä pikkasen hirvittää, ja päivän vanha Nokian 820 Lumiakin olisi meikälle tarjolla kolmeen ja puoleen sataan.

 • on 1360189003:


  Jos et ole vielä saanut myytyä luuria, niin ota leirille mukaan niin tingataan lisää siellä. Tosin Samsung kyllä pikkasen hirvittää, ja päivän vanha Nokian 820 Lumiakin olisi meikälle tarjolla kolmeen ja puoleen sataan.


  Joo, en ole vielä laittanut myyntiin. Otan leirille mukaan niin voit kokeilla siellä. Ja tingataan vaan hinta sopivaksi jos olet vielä käpistelyn jälkeen kiinnostunut. IMO, tuo S2 on parempi luuri kuin Lumia 820 (Lumia 920 olisi jo parempi kuin S2) ainakin siinä käytössä mihin itse kämmentietokonetta/puhelinta käytän. Ja 150+ euroa on aika paljon halvempi.

  Tässä hieman S2 vs. Lumia 820 parivertailuja. Kummassakin hyvät ja huonot puolensa.

  http://geekaphone.com/compare/Nokia-Lumia-820-vs-Samsung-Galaxy-S-II

  http://versusio.com/en/samsung-galaxy-s2-vs-nokia-lumia-820

  http://smartphones.findthebest.com/compare/129-373/Samsung-Galaxy-S2-vs-Nokia-Lumia-820
 • ^ Hmmm...noiden arvioiden mukaan Noksu olisi itseasiassa meikän tarpeisiin sopivampi sitä lukuunottamatta, että siinä ei ole Abode Flashiä (joka on toki iso juttu).

  Eli netinselaamiseen puhumisen lisäksi olin älypuhelinta ajatellut, ja Noksussa on 4G, nopeampi download/upload, nopeampi prosessori ja pidempään kestävä akku. Ja toi akku on meikälle aika tärkeä juttu, en siedä sitä, että puhelinta saa olla kokoajan lataamassa, ja esim. nykyisen puhelimeni valitsin tasan kahdella perusteella: mahdollisimman kestävä akku + fyysisesti mahdollisimman kestävä puhelin ilman mitään sen kummempia tilpehöörejä.

  Samsungin radioilla, isommalla tallennustilalla ja isommalla määrällä appseja en luultavasti tule tekemään yhtään mitään, kun en ole musaa puhelimella kuuntelemassa tai sitä puhelimeen lataamassa, eikä hirveästi kiinnosta mitkään poliisivalovälkytys-appsit. Parempi näyttö on tietty hyvä juttu, ja kun en ole älypuhelimiin tottunut, niin en osaa sanoa juuta tai jaata kuinka merkittävä juttu tuo Samsungin kevyempi paino ja pienempi koko on (voisi melkein kuvitella, että netinselaamiseen isompi puhelin = isompi näyttö = parempi).
 • ^^  Ja tupla hmmm! Mistähän tuon ekan postaamasi vertailulinkin Noksun ylivertaisen akun tiedot on revitty? Päätin vielä vertailla esim. Gigantin sivuilla olevia tietoja laitteista, ja niiden mukaan Samsungilla olisi itseasiassa jopa (marginaalisesti) parempi akku. Myös laitevalmistajien omien sivujen mukaan akut ovat melkolailla samalla viivalla (ja siis Samsung pikkasen parempi):

  Nokian omat sivut:

  Puheaika: 15,4 tuntia (GSM) / 8,1 tuntia (3G)
  Valmiustilan aika: 360 tuntia (GSM) / 360 tuntia (3G)

  Samsungin omat sivut:

  Puheaika 18,2 tuntia: (GSM) 8,4 tuntia (3G)
  Valmiustilan aika: 710 tuntia (GSM) / 610 tuntia (3G)

  Olisiko tuossa joku virhe, että testi vertaa Noksun GSM puheaikaa Galaxyn 3G puheaikaan?
 • Annetaan: HP LaserJet 1300 mv-lasertulostin, mukana finaalissa oleva värikasetti, uusi maksaa noin 100e merkkiosana. Vaihdan värilaseriin.

 • on 1360273050:


  Eli netinselaamiseen puhumisen lisäksi olin älypuhelinta ajatellut, ja Noksussa on 4G, nopeampi download/upload, nopeampi prosessori ja pidempään kestävä akku. Ja toi akku on meikälle aika tärkeä juttu, en siedä sitä, että puhelinta saa olla kokoajan lataamassa, ja esim. nykyisen puhelimeni valitsin tasan kahdella perusteella: mahdollisimman kestävä akku + fyysisesti mahdollisimman kestävä puhelin ilman mitään sen kummempia tilpehöörejä.


  Samsungissa käytän nettiselaimena Operaa, ainakin itse olen huomannut, että on paras selain. Noksun ongelmana on nettiselain, mikä on suoraan sanottuna paska. En tosin tiedä minkälaisia parempia selaimia saa Noksuun appseina. Akkukesto on nykypäivän älypuhelimissa melkein sama kaikissa. Joka päivä täytyy ladata akku täyteen. Siksipä yleensä pistän kännykän latautumaan yöksi niin on aamulla taas täysi latinki. Sama koskee taatusti Lumia 820:aa.

  Mitä tulee 4G:hen, itse en hankkisi 4G-liittymää vielä, sen peitto on todella huono tällä hetkellä Suomessa (plus kalliimpi). Edes Galaxy S3:ssa ei ole 4G:tä. Itsellä on full-rate 3G ja se yleensä antaa jotain 4-8 megan välillä, joka riittää oikein mainiosti nettiselailuun. Pystyy katsomaan Youtube-pätkiä hyvällä kuvanlaadulla jne.

  Ratkaisu akkukestoon on hankkia tehoakku. Duunikaveri hankki omaan Galaxy S2:een tehoakun ja väittää, että nyt riittää kun lataa joka toinen päivä eikä tarvitse huolehtia, että kesken päivän loppuu akusta juissi. Hinta n. 26-36 euroa.

  http://www.nettikama.fi/samsung-galaxy-s-ii-3500mah-tehoakku.html

  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/40114/dchdv/Samsung-tehoakku-Samsung-Galaxy-S-II-i9100-musta

  http://www.luurinettikauppa.com/samsung-galaxy-tehoakku-ebk1a2-black-p-3747.html

  on 1360273050:


  Samsungin radioilla, isommalla tallennustilalla ja isommalla määrällä appseja en luultavasti tule tekemään yhtään mitään, kun en ole musaa puhelimella kuuntelemassa tai sitä puhelimeen lataamassa, eikä hirveästi kiinnosta mitkään poliisivalovälkytys-appsit. Parempi näyttö on tietty hyvä juttu, ja kun en ole älypuhelimiin tottunut, niin en osaa sanoa juuta tai jaata kuinka merkittävä juttu tuo Samsungin kevyempi paino ja pienempi koko on (voisi melkein kuvitella, että netinselaamiseen isompi puhelin = isompi näyttö = parempi).


  Siis S2 on ohuempi, näyttö on yhtä iso kuin Lumia 820:ssa. Voisin listata tähän mitä appseja kannattaa hankkia Samsungiin, tai ainakin mitä itse olen nähnyt hyödyllisenä. Nyt olisi vaikeaa olla ilman appseja, esim. jos kulkee yleisillä Andropas on ihan ehdoton. Adobe Readerilla on mukava lueskelle pdf-kirjoja junassa jne.

  - Adobe Flash
  - Adobe Reader
  - Andropas (eli siis Reittiopas)
  - Dice Bag (roll those dice!)
  - Junat kartalla
  - Lookout Security & Antivirus (näitä on monia hyviä appseja, itse käytän tätä, myös Noksuun kannattaa hankkia virustorjunta)
  - Maps
  - Navfree: Ilmainen GPS (navigointi)
  - Opera Mobile (paras nettiselain, muita hyviä on Dolphin Browser, Firefox, Skyfire, Chrome, Opera Mini)
  - Swiss Army Knife
  - Taskulamppu - Tiny Flashlight (ollut oikeasti kätevä monesti kun on tarvinnut fikkaria pimeässä)
  - Viber - Free Calls & Messages (käytän skidien kanssa tätä paljon, eli voi puhua ja tekstata netin kautta ilmaiseksi)
  - Where's My Droid (jos kännykkäsi häviää, tällä sen voi löytää, vaikka tietokoneen nettiselaimen kautta)
  - Winamp (koska se todellakin ruoskii laaman persettä)
  - YouTube
  - ZEDGE (piljoona erilaista soittoääntä jne.)
 • Elikkäs kaupat tuli (laita tilinro meikälle jos et vielä ole niin tehnyt).

  Noista liittymistä kun puhuttiin (ja lähinnä Saunalahden Reilusta), niin tuo Megareilu tuntuisi melkeinpä houkuttelevammalta (ellei siinä ole joku koira haudattuna):

  Reilu: 300min/100SMS/2MG = 14.80e / 300min/100SMS/21MG = 18.80e
  Megareilu: (tosin vain ensimmäiset 12kk, mutta ei ole määräaikainen): 5000min/5000SMS/2MG = 14.90e / 5000min/5000SMS/21MG = 19.90e

  Eli 0.10e / 1.10e lisäpanostuksella saisi 4700min lisää puheaikaa ja 4900 tekstaria. Tosin jos nykyisellään jo se 300min ja 100SMS riittää aivan hyvin (meikällä laskujen mukaan yleensä puhetta kuukaudessa noin 200min ja tekstareita noin 50kpl), niin miksi maksaa edes sitä kymmentä senttiä ekstraa jostain tuhansista lisäminuuteista ja viesteistä? Lisäksi tuo Megareilun hinta on voimassa vain 12kk.
 • ^ Eli tuo 14,90 € / kk on vuoden voimassa, jonka jälkeen hinta on 24,84 € / kk. Sen lisäksi nettiyhteys on vain 2 megainen, eli ei maksimi 3G. Sen sijaan Megareilu 3G kuulostaa jo hyvältä, taidan itsekin vaihtaa siihen. Täytyy vielä kysyä Elisan myymälästä onko siihen koiraa haudattuna, mutta ei näyttäisi olevan. Lukee vielä erikseen "Liittymäsopimus ei ole määräaikainen". Eli 19,90 € / kk vuoden ajan, jonka jälkeen 29,70 € / kk. Vuoden päästä voi sitten vaihtaa takaisin Reiluun mikä minulla on tällä hetkellä.
 • Kävin vaihtamassa nykyisen Soneran liittymän tuohon Megareilu 3G:hen. Viikon kuluttua pitäisi alkaa pelittää. Soneralta tuli samantien viesti, että soita tänne, meillä on sulle rahanarvoista tietoa!

  Jaksaisko sitä soittaa, jotenkin en usko, että tarjoavat parempaa diiliä kuin tuo 5000min/5000SMS/rajoittamaton täysinopeuksinen 3G hintaan 19.90e (Sonera ei käsittääkseni edes tunne käsitettä rajoittamaton netinkäyttö, vaan aina on joku katto, vaikka sitten 50Gt/kk)...

 • on 1360600647:


  Kävin vaihtamassa nykyisen Soneran liittymän tuohon Megareilu 3G:hen. Viikon kuluttua pitäisi alkaa pelittää. Soneralta tuli samantien viesti, että soita tänne, meillä on sulle rahanarvoista tietoa!

  Jaksaisko sitä soittaa, jotenkin en usko, että tarjoavat parempaa diiliä kuin tuo 5000min/5000SMS/rajoittamaton täysinopeuksinen 3G hintaan 19.90e (Sonera ei käsittääkseni edes tunne käsitettä rajoittamaton netinkäyttö, vaan aina on joku katto, vaikka sitten 50Gt/kk)...


  Kävin itsekin tänään vaihtamassa oman liittymän tuohon. Koska olen jo Sauniksen asiakas, mulla vaihtuu Megareilu 3G:hen ensi yönä. Täytynee katsoa vuoden päästä mikä liittymä silloin on paras. Nyt ei sitten pahemmin tarvitse miettiä kauanko puhelimessa turisee tai montako tekstaria paukuttaa menemään.
 • Oisko kellään nurkissa lojumassa ADSL modeemia mitä ei tarvi?

  Vaihdoin elisan kaapelin soneran adsl:ään vuosi sitten ja nyt on ruvenny pätkimään melkein joka päivä, ainoa apu mitä soneran tekninentuki osaa sanoo että "oletko koittanut käynnistää koneen/modeemin uudestaan" ja että "olisiko teillä jotain kaveria tai ystävää jolla voisitte käydä testaamassa modeemia". Ei huvittais maksaa asentajalle 100 euroa siitä että se tulee pällistelemään modeemia joskus sillon kun sitä huvittaa ja toteaa että joo ei oo meijän latteissa vikaa, tossa lasku.

  Ongelma on se että se ei pätki kokoaika vaan pätkäsee 0-10 kertaa päivässä puoleksi minutiksi ja sit toimii taas ihan normaalisti.

  Puhelinpistorasina ja modeemin välisen johdon jo vaihdoin mutta ei auttanut. Modeemin ja koneen välinen johto se ei ole koska meni kahdesta koneesta samalla aikaa netti kun kerran testattiin.
 • Mulla on yksi käyttämätön modeemi tuolla lojumassa. Oli Welhon ADSL-modeemi ja tuli obsoleteksi kun vaihdoin jokunen vuosi sitten Elisa Viihteeseen.
 • kenkkis lupas jo mut kiitos tarjouksesta kentti

 • on 1361111510:


  kenkkis lupas jo mut kiitos tarjouksesta kentti


  Ok, kerro jos ei wörki. Mun modeemissa on myös wlan.
 • Hermo menee tän vanhan pöntön kanssa. Osaako joku kertoa esim. noista verkkokauppa.comin halpiskoneista (alle 400e), että onko joku toisia parempi tai selkeästi huonompi?

  Käytän siis konetta lähinnä netin selaamiseen, ja satunnaisesti käytän myös fotaria, eli kovin kummoisia vaatimuksia ei koneelle ole asetettuna.

  Toinen vaihtoehto on, että osta itsellesi nyt uusi huippukone jota olet himoinnut kuukausia, ja anna vanha koneesi minulle! Mun tän hetkinen kone on varmaan tehoiltaan samaa luokkaa kuin se kone, jota käytit kolme konetta sitten (tää on siis vuodelta 2007).
 • ^ Olen harkitsemassa myös peruskonetta pojalle, sellaista millä pystyy myös pelaamaan nykypelejä hieman pienemmällä resoluutiolla. Tätä olen katsonut, olisi hyvä peruskone. Siitä oleva AMD:n prossuun sisältyvä Radeon HD 6530D -näytönohjain ei ole mikään raketti, mutta itse asiassa ihan kelvollinen peruspelaamiseen. 4 gigaa muistia riittää hyvin, 1 teran kovo riittää hyvin. Tässä koneessa ei ole wifiä, mutta sinulla ei muistaakseni ollut wifiä kotosalla. Ei mikään huono kone 450 eurolla.

  http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=923399&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19651&compartmentId=20152&categoryId=31151

  http://community.futuremark.com/hardware/gpu/AMD+Radeon+HD+6530D/review

  The Elder Scrolls: Skyrim PC Radeon HD 6530D
 • Katselin noita alle 400 euron pöytäkoneita mitä Verkkokaupassa on ja ne on peruskäyttöön ihan ok. Niissä tosin on aika hidas prosessori ja 500 gigan kovo (tosin 7200 rpm, mikä on ihan jees). Eikä niillä pelata.
 • En pelaa koneella kuin pasianssia, eli pelikäyttöön ei ole pytty muutenkaan tulossa.
 • Onko kentti muuten niitä suojakuoria näkynyt? Nyt kun liittymän sain, niin luuri kulkee taskussa aikalailla kokoajan mukana, ja jotkut kuoret tuolle olisi hyvä saada (ja piti kuulua hintaan, hint hint!) kulutukselta suojaamaan.
 • Älä osta a:lla alkavaa atk:ta jos arvostat hiuksiasi.

 • on 1361813061:


  Älä osta a:lla alkavaa atk:ta jos arvostat hiuksiasi.

  Pitää paikkansa Acerin tapauksessa, mutta esimerkiksi Asukselta saa ihan hyvää tavaraa, esim. Zenbook ja Transformer. Myös Asuksen emolevyt oli ainakin vielä 5 v sitten laadukkaita.

  Jos ei pelikäyttöä (tässä vaiheessa) edes harkitse, niin HP:n Pro 3500 näytti aika hyvältä hinta-laatusuhteen kannalta. Onsite takuu on tosin vaan 12kk, mutta toisaalta jo se, että takuu on ylipäätään onsite tarkoittaa yleensä että laite on laadukkaampi.

  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/28863/djnbc/HP-Pro-3500-MT-Core-i3-3220-4-GB-500-GB-Windows-7-Profession#tab-product-description

  Tehoa saa kyllä enemmän niistä kuluttajapuolen vehkeistä samalla hinnalla.
 • ^ Verkkokauppa.comissa on tämä tarjous voimassa: "Osta tämä tietokone 4.2.-31.3.13 välisenä aikana, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi 15413. Vain kuluttaja-asiakkaille. Lue lisää: http://www.verkkokauppa.com/fi/kolmevuotta."
 • ^^ Onko tuo ratkaisevasti (ja millä tavalla) parempi kuin yli neljäsosan halvempi HP Compaq CQ2906eo? Edelleen kone tulossa lähinnä netin selaamiseen, satunnaiseen kuvankäsittelyyn + kännykän tietojen synkronointiin (nykyisellä nuhapumpulla Kies ei suostu edes inahtamaan).

 • on 1361830165:


  ^^ Onko tuo ratkaisevasti (ja millä tavalla) parempi kuin yli neljäsosan halvempi HP Compaq CQ2906eo? Edelleen kone tulossa lähinnä netin selaamiseen, satunnaiseen kuvankäsittelyyn + kännykän tietojen synkronointiin (nykyisellä nuhapumpulla Kies ei suostu edes inahtamaan).


  Prosessori. Älä hanki mitään 1.4 gigahertsistä prosessoria. Sun kännykässä on yhtä tehokas prossu, kertoo jo paljon. Hidas prosessori aiheuttaa jo peruskäytössä hitautta, ei hyvä.

 • on 1361823714:


  on 1361813061:


  Älä osta a:lla alkavaa atk:ta jos arvostat hiuksiasi.

  Pitää paikkansa Acerin tapauksessa, mutta esimerkiksi Asukselta saa ihan hyvää tavaraa, esim. Zenbook ja Transformer. Myös Asuksen emolevyt oli ainakin vielä 5 v sitten laadukkaita.


  AMD:n kivet on varsin kuraa, ja niiden näyttiksille ei ole vieläkään toimivia ajureita, saatika sellaisia joista CERT ei varoittaisi. Ja tossa viikonloppuna tuli taas kateltua asuksen "pro IPS" näyttöjä joissa oli pahin valkovuoto mitä oon koskaan nähnyt, sekä vanhat hyvät trinitron-raidat, joskin tiheämmin ;)

 • on 1361831770:


  on 1361830165:


  ^^ Onko tuo ratkaisevasti (ja millä tavalla) parempi kuin yli neljäsosan halvempi HP Compaq CQ2906eo? Edelleen kone tulossa lähinnä netin selaamiseen, satunnaiseen kuvankäsittelyyn + kännykän tietojen synkronointiin (nykyisellä nuhapumpulla Kies ei suostu edes inahtamaan).


  Prosessori. Älä hanki mitään 1.4 gigahertsistä prosessoria. Sun kännykässä on yhtä tehokas prossu, kertoo jo paljon. Hidas prosessori aiheuttaa jo peruskäytössä hitautta, ei hyvä.


  Nyt ei vaan olis millään laittaa viittä hunttia koneeseen.  >:(

 • on 1361813061:


  Älä osta a:lla alkavaa atk:ta jos arvostat hiuksiasi.


  Eli Acer, ASUS ja Apple on siis kaikki kakkaa?
 • Acer, Asus, Abit, a-link, asrock, amd... Stevet on ihan hyviä ;)
 • Dear lord. Ne on kaikki ihan hyviä, kaikki toimii
 • Kentin kanssa kun tuossa speksailtiin, niin tällainen pikkasen yli 400e tuli vastaan:

  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/12359/dhqmr/Packard-Bell-iMedia-S2870-Intel-Pentium-G645-4-GB-1-TB-DVD-R#tab-product-specs

  Onko tässä muuta oleellista eroa tuohon Luiden suosittelemaan, paitsi Luiden suosittelemassa prossu 3.3Ghz ja tässä 2.9Ghz ja hintaa 60 euroa vähemmän?

  Lisäksi molemmissa lukee tälleen:

  "Sisältää valitun Microsoft Office 2010 -ohjelmistopaketin ennaltaladatun kuvan. Hanki Office 2010 -tuoteavainkortti tai -levy ladataksesi ennalta ohjelmiston PC:lle"

  Ennaltaladattu kuva? Tuoteavainkortti? Ladatakseni ennalta PC:lle? W00t?
 • Tuossa Luiden HP:ssa on paljon tehokkaampi prosessori, mutta pienempi 500 gigainen kovo (tosin nopeampi 7200 rpm). PB:ssä on hitaampi prossu ja tuplasti isompi 1 teran kovo (5400 rpm). Ei oikein muuta eroa ole. Surffikäytössä ei väliä kumpi prosessori.

  http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-3220+%40+3.30GHz

  http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Pentium+G645+%40+2.90GHz

 • on 1361889262:


  Lisäksi molemmissa lukee tälleen:

  "Sisältää valitun Microsoft Office 2010 -ohjelmistopaketin ennaltaladatun kuvan. Hanki Office 2010 -tuoteavainkortti tai -levy ladataksesi ennalta ohjelmiston PC:lle"

  Ennaltaladattu kuva? Tuoteavainkortti? Ladatakseni ennalta PC:lle? W00t?


  Paskaa käännöstekstiä... Aika peruskuvio ilmeisesti nykyään , käytännössä löytyy esiasennettuna mutta joudut hankkiin maksullisen lisenssin jos haluat käyttää.
 • Haluaako joku ostaa täysin avaamattoman Grand Theft Auto IV:n PS3:lle? 25 euroa.
 • Annaetaan jollekkin Kurryläiselle hyvään/pahaan kotiin:
  Levysoitin, malli AKAI AP-D2, väri hopean harmaa
  Levysoitin toimii hyvin ja annan sen pois kun ostin uuden. Äänirasian olen siihen kerran vaihtanut, mutta siitä on jo aikaa.
  Voin tuoda sen leirille tai sitten sen voi hakea minun luota, mikäli joku tämän ilmaiseksi haluaa.

  Edit: Meni jo.
 • Kenelläkään myydä tai antaa 60cm leveä astianpesukone? Tarvetta olisi. Lisäksi jos löytyy kaapelidigibokseja, yksi kovollinen ja pari tavallista, olis kiinnostusta ostaa.
 • Sattuisko kellään kurrylaisella olla nurkissa vanhaa tietokoneen monitoria? Oma hajos viikonloppuna ja näistä keravan kaupoista ei löytyny tarpeeksi pientä mun tietokonepöydän kohtaan mihin näyttö pitäs mahtua kun laajakulma näytöt on nykyään niin standardia. Leveyttä sais olla maksimissaan vain 49cm.
 • Ainankin Matinkylän kierrätyskeskuksessa on määrissä 4:3 kuvasuhteen näyttöjä.

 • on 1376338338:


  Sattuisko kellään kurrylaisella olla nurkissa vanhaa tietokoneen monitoria? Oma hajos viikonloppuna ja näistä keravan kaupoista ei löytyny tarpeeksi pientä mun tietokonepöydän kohtaan mihin näyttö pitäs mahtua kun laajakulma näytöt on nykyään niin standardia. Leveyttä sais olla maksimissaan vain 49cm.


  Keravalla on Fidan lähetyskirppis, siellä olen nähnyt monitoreja.

 • on 1376393356:


  on 1376338338:


  Sattuisko kellään kurrylaisella olla nurkissa vanhaa tietokoneen monitoria? Oma hajos viikonloppuna ja näistä keravan kaupoista ei löytyny tarpeeksi pientä mun tietokonepöydän kohtaan mihin näyttö pitäs mahtua kun laajakulma näytöt on nykyään niin standardia. Leveyttä sais olla maksimissaan vain 49cm.


  Keravalla on Fidan lähetyskirppis, siellä olen nähnyt monitoreja.


  Kentille kiitos. Näyttö haettu.

 • on 1376402376:


  on 1376393356:


  on 1376338338:


  Sattuisko kellään kurrylaisella olla nurkissa vanhaa tietokoneen monitoria? Oma hajos viikonloppuna ja näistä keravan kaupoista ei löytyny tarpeeksi pientä mun tietokonepöydän kohtaan mihin näyttö pitäs mahtua kun laajakulma näytöt on nykyään niin standardia. Leveyttä sais olla maksimissaan vain 49cm.


  Keravalla on Fidan lähetyskirppis, siellä olen nähnyt monitoreja.


  Kentille kiitos. Näyttö haettu.


  Menit ja rahoitit jeesuksen tuputtamista maailmalle, miltä nyt tuntuu?

 • on 1376416923:


  on 1376402376:


  on 1376393356:


  on 1376338338:


  Sattuisko kellään kurrylaisella olla nurkissa vanhaa tietokoneen monitoria? Oma hajos viikonloppuna ja näistä keravan kaupoista ei löytyny tarpeeksi pientä mun tietokonepöydän kohtaan mihin näyttö pitäs mahtua kun laajakulma näytöt on nykyään niin standardia. Leveyttä sais olla maksimissaan vain 49cm.


  Keravalla on Fidan lähetyskirppis, siellä olen nähnyt monitoreja.


  Kentille kiitos. Näyttö haettu.


  Menit ja rahoitit jeesuksen tuputtamista maailmalle, miltä nyt tuntuu?


  mua ei kiinnosta kunhan pääsen pelaamaan himassa (raskaan?) työpäivän jälkeen

 • on 1376422005:


  on 1376416923:


  on 1376402376:


  on 1376393356:


  on 1376338338:


  Sattuisko kellään kurrylaisella olla nurkissa vanhaa tietokoneen monitoria? Oma hajos viikonloppuna ja näistä keravan kaupoista ei löytyny tarpeeksi pientä mun tietokonepöydän kohtaan mihin näyttö pitäs mahtua kun laajakulma näytöt on nykyään niin standardia. Leveyttä sais olla maksimissaan vain 49cm.


  Keravalla on Fidan lähetyskirppis, siellä olen nähnyt monitoreja.


  Kentille kiitos. Näyttö haettu.


  Menit ja rahoitit jeesuksen tuputtamista maailmalle, miltä nyt tuntuu?


  mua ei kiinnosta kunhan pääsen pelaamaan himassa (raskaan?) työpäivän jälkeen


  Pilkka osuu omaan nilkkaan ovikellon soidessa juuri kun olet päihittämässä loppubossia.

 • on 1376426001:


  on 1376422005:


  on 1376416923:


  on 1376402376:


  on 1376393356:


  on 1376338338:


  Sattuisko kellään kurrylaisella olla nurkissa vanhaa tietokoneen monitoria? Oma hajos viikonloppuna ja näistä keravan kaupoista ei löytyny tarpeeksi pientä mun tietokonepöydän kohtaan mihin näyttö pitäs mahtua kun laajakulma näytöt on nykyään niin standardia. Leveyttä sais olla maksimissaan vain 49cm.


  Keravalla on Fidan lähetyskirppis, siellä olen nähnyt monitoreja.


  Kentille kiitos. Näyttö haettu.


  Menit ja rahoitit jeesuksen tuputtamista maailmalle, miltä nyt tuntuu?


  mua ei kiinnosta kunhan pääsen pelaamaan himassa (raskaan?) työpäivän jälkeen


  Pilkka osuu omaan nilkkaan ovikellon soidessa juuri kun olet päihittämässä loppubossia.


  Vain mormonit ja jehovat käyvät pimpottelemassa ovikelloja ja he eivät ole kristittyjä.

 • on 1376430659:


  on 1376426001:


  on 1376422005:


  on 1376416923:


  Menit ja rahoitit jeesuksen tuputtamista maailmalle, miltä nyt tuntuu?


  mua ei kiinnosta kunhan pääsen pelaamaan himassa (raskaan?) työpäivän jälkeen


  Pilkka osuu omaan nilkkaan ovikellon soidessa juuri kun olet päihittämässä loppubossia.


  Vain mormonit ja jehovat käyvät pimpottelemassa ovikelloja ja he eivät ole kristittyjä.


  Sitäpaitsi ihminen on vahvasti avun tavoittamattomissa muutenkin jos pelaa peliä jossa vielä 201x-luvulla on loppubosseja.

 • on 1376458963:

  Sitäpaitsi ihminen on vahvasti avun tavoittamattomissa muutenkin jos pelaa peliä jossa vielä 201x-luvulla on loppubosseja.


  Totta, itsehän pelaan lähinnä Sopwith II:sta, ja siinä ei ole loppubosseja.

  sopwith_4.png
 • Hah!  ;D
 • Olisi myynnissä Star Trek DVD:itä jos jotakuta kiinnostaa. Original Seriesissä suomitekstit, muissa ei suomitekstejä.

  The Original Series,  3. kautta, 30 €
  The Next Generaion, 7. kautta, 60 €
  Deep Space Nine,    7. kautta, 60 €
  Voyager,                  5. kautta, 40 €

  Edit: Aliasta löytyisi koko sarja DVD:nä, eli 5. kautta, 30 €
 • Kiinnostaisiko ketään ostaa alkuperäinen Hotel -lautapeli vuodelta -88? Ainoat osat mitkä puuttuvat, ovat yhden hotellin lyhtypylväät, mitkä eivät vaikuta pelaamiseen mitenkään.

  DSC_0573.JPG
 • Milla hinnalla myyt ja minkä kokoinen laatikko on?
 • Laatikko on 50,5 cm leveä, 32 cm pitkä ja 5 cm korkea. Laatikon yläosan kulmat ovat irti toisistaan, muuten koko boksi on ok. Hintapyyntö 70 euroa, josta voidaan lähteä neuvottelemaan. Täysin ehjä ja lyhtypylväillä varustettu peli on nykyään n. 100 euron arvoinen.

  Kuvat minun ottamia ko. yksilöstä.

  lCWkZ5t.jpg

  Lpe0stz.jpg

  GpamcIg.jpg
 • Olrait, mietinkin onko tämä joku keräilyharvinaisuus, muistan vaan että lähitalojen kaiffarin kanssa tätä kakarana pelattiin ja tykkäsin. Ei ole ehkä tarve lähteä nyt keräilemään vanhoja lautapelejä, kun on noita muitakin rahaa syöviä keräilykohteita.
 • Sitten on myös myytävänä Monopoli-peli 70-luvulta, mistä puuttuu yksi yhteismaa-kortti sekä jonkun verran seteleitä, mutta setelit saa kyllä helposti skannattua ja printattua väreissä. Ovat kuitenkin ihan peruspaperia.
 • CD-levyjä olisi myytävänä jos jotakuta kiinnostaa. Hinnat 0,50 e tai 1 e.

  Adiemus III: Dances of Time, 1 e
  Apollo 440: Millennium Fever, 1 e
  Best of Dutch Trance Volume 01 (kokoelma), 1 e
  Best of Irish (kokoelma), 1 e
  Braveheart Soundtrack, 1 e
  Carl Orff: Carmina Burana, 1 e
  Celtic Insipration (kokoelma), 0,50 e
  Celtic Spirit: Celtic Dreams, 0,50 e
  Crash Test Dummies: The Ghosts That Haunt Me, 1 e
  Culture Beat: Inside Out, 0,50 e
  Era: Era, 1 e
  Full Metal Jacket Soundtrack, 1 e
  Future Dance (kokoelma), 0,50 e
  Godzilla: The Album (Soundtrack), 1 e
  Harry Potter and the Philosopher's Stone Soundtrack, 1 e
  Kemopetrol: Slowed Down, 1 e
  Mark van Dale with Enrico: Water Verve, EP, 0,50 e
  Moby: I Like to Score, 1 e
  Platoon Soundtrack, 1 e
  Puff Daddy & The Family: No Way Out, 1 e
  Rukajärven Tie Soundtrack, 1 e
  Run-D.M.C. vs. Jason Nevins: It's Like That, EP, 0,50 e
  Sarah Masen: The Holding, 0,50 e
  Sibelius: Finlandia and a Whole Tapestry of Europe, 1 e
  Solid Base: The Take Off, 0,50 e
  Soundi CD '96 (kokoelma), 0,20 e
  South Park: Bigger, Longer & Uncut Soundtrack, 1 e
  Ultrabeat: Beyond the Stars, 1 e
 • Kiinnostaisiko ketään ostaa halvalla isoa läjää Dragon-lehtiä?

 • on 1405266219:


  Kiinnostaisiko ketään ostaa halvalla isoa läjää Dragon-lehtiä?


  Onko niissä valmisseikkailuja vai muuta tauhkaa?

 • on 1405266219:


  Kiinnostaisiko ketään ostaa halvalla isoa läjää Dragon-lehtiä?


  Mitkä numerot?

 • on 1405287417:


  on 1405266219:


  Kiinnostaisiko ketään ostaa halvalla isoa läjää Dragon-lehtiä?


  Onko niissä valmisseikkailuja vai muuta tauhkaa?


  Dragoneissa on muuta tauhkaa ja Dungeoneissa skenoja.

 • on 1405332862:


  on 1405266219:


  Kiinnostaisiko ketään ostaa halvalla isoa läjää Dragon-lehtiä?


  Mitkä numerot?


  251-359.
 • Tarvitseeko kukaan Elisan ADSL2+-modeemia? Pitäisi toimia minkä liittymän kanssa tahansa jos on vaikka modeemi mennyt paskaksi tms.

 • on 1406364290:


  Tarvitseeko kukaan Elisan ADSL2+-modeemia? Pitäisi toimia minkä liittymän kanssa tahansa jos on vaikka modeemi mennyt paskaksi tms.


  hmm.. jos on tosiaan täysin ylimääräinen niin periaatteessa voisin kokeilla jos toimis sutjakammin kuin toi mun vanha (Ihralta saatu) telehell.

 • on 1406404765:


  on 1406364290:


  Tarvitseeko kukaan Elisan ADSL2+-modeemia? Pitäisi toimia minkä liittymän kanssa tahansa jos on vaikka modeemi mennyt paskaksi tms.


  hmm.. jos on tosiaan täysin ylimääräinen niin periaatteessa voisin kokeilla jos toimis sutjakammin kuin toi mun vanha (Ihralta saatu) telehell.


  Tossahan on kultaa käyttää modeemia vain siltaavassa tilassa ja laittaa erikseen perään langaton tukiasema / kytkin. Tuppaa keittämään yli noi modeemit varsinkin torrenttien kanssa.
 • ADSL-modeemejen suhteen raati suosittaa tätä: http://www.data-systems.fi/tuotteet/tuote/tp-link-adsl2-2-modeemi-1-porttinen-10-100mbps-15353/kategoria/verkkotuotteet-modeemit-3g-modeemit-adsl-1475/

  Kyseinen vehje tosin ei sitten tee mitään muuta kuin siltaa yhteyttä yhteen 100mbps verkkoporttiin, mutta todistetusti toimii kuin junan vessa. Lisäpisteinä modeemissa on pohjassa tarrassa hallintasivun oletusosoite ja tunnus niin ei tarvitse edes moisia googlata koskaan :)
 • Myydään kirjoja jos jotakuta kiinnostaa.

  10452394_678676898878560_5659081179287129777_n.jpg?oh=1855042767a2a0a60aca1921de8e0d56&oe=545C58D8&__gda__=1416903172_2e7dfcd8e33474e15d1154e3941a1e27
  Star Trek: Action!
  Pocket Books, 1998. Sidottu, 277 sivua. Koko: 28 x 24 cm. Takakannen lehdessä pieni repeämä ylhäällä, muuten uudenveroisessa kunnossa. Hp. 2 €.

  That's how many minutes have been committed to film during the thirty year -- and counting -- history of Star Trek. Since its inception as a groundbreaking show, through its current incarnations on television and as a series of motion pictures, more than 395 hours of Star Trek have been filmed. If you watch it all consecutively, you'd be glued to your television set around the clock for more than 16 days.

  Have you ever wondered what it takes to create just one sequence of scenes that can last as little as a minute or two? Minutes may not seem like a lot out of thirty years' worth of science fiction magic, but for the thousands of men and women both in front of and behind the cameras, each and every one of those minutes has been a labor of love, blood, sweat, and tears, all created without a net.
 • Toi tolkienin maailma kiinnostaa. Onnistuuko ens leirillä kaupat?
 • Jos en jo omistaisi, niin ostaisin kummatkin David Dayt, vink vink.

 • on 1408816274:


  Toi tolkienin maailma kiinnostaa. Onnistuuko ens leirillä kaupat?


  Voin ottaa leirille jos ei ole sitä ennen mennyt kaupaksi. Kirjat myös myynnissä muualla.

 • on 1408816796:


  Jos en jo omistaisi, niin ostaisin kummatkin David Dayt, vink vink.


  Mulla ne ovat lojuneet hyllyssä vuosia eikä niihin ole koskettu, joten selkeä indikaatio siitä, että ne pitää myydä. =D

 • on 1408817284:


  on 1408816274:


  Toi tolkienin maailma kiinnostaa. Onnistuuko ens leirillä kaupat?


  Voin ottaa leirille jos ei ole sitä ennen mennyt kaupaksi. Kirjat myös myynnissä muualla.


  Näköjään huuto.netiin tuli ensimmäinen huuto ja olen pakotettu myymään kirjan. Sen saa vielä omakseen osallistumalla huutoon.

  https://www.huuto.net/kohteet/tolkien-tarujen-taustaa/327239807

 • on 1408817284:


  on 1408816274:


  Toi tolkienin maailma kiinnostaa. Onnistuuko ens leirillä kaupat?


  Voin ottaa leirille jos ei ole sitä ennen mennyt kaupaksi. Kirjat myös myynnissä muualla.


  Ok.
 • Myyn sekalaisen läjän roolipelitauhkaa.

  510H45xCcbL._AA160_.jpg
  AD&D 2nd Edition: Forgotten Realms - The Great Khan Game (boardgame) 65 e

  http://www.waynesbooks.com/Dragonlance5thAge.html
  Fifth Age Boxed Set, kaikki lisäosat 200 e
 • Pistin huuto.nettiin nuo kaikki mitä on myynnissä. Sieltä voi katsella jos jokin kiinnostaa. Pistä vaikka viestiä jos haluat jotain niin otan huudon pois.

  http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/187386
 • Vanha telkkari päästi taikasavut ulos. En tiedä noista nykytelkkareista juuri mitään, niin jos joku osaisi osoittaa oikeaan suuntaan niin ihan jees olisi.

  Juuri 32" isompi ei taida tohon telkkarille varattuun paikkaan mahtua, isohko katselukulma plussaa, stereoihin ei tossa kohtaa saa telkkaa fiksusti yhdistettyä niin jos ei olisi ihan tosi paskat äänet niin se olisi plussaa, 3D teknologiaa vihaamme huolella, emmekä usko tarvitsevamme nettiominaisuuksia. Hintaa sais olla joku 300 - 400 euroa.
 • ^ Jos sulla oli ennen kuvaputkitöllö, flat-screeneissä frame on sen verran kapeampi, että yleensä paikka mihin 32" mahtui, nykyään siihen mahtuu 40" flat-screen. Katso noista specseistä mitat niin tiedät mikä sun töllön paikkaan mahtuu.

  Ja kannattaa satsata Full-HD -telkkariin. Asut muistaakseni kaapelitaloudessa, joten pääset katselemaan HD-kanavia. En tiedä katsotko leffoja blurayna, mutta jos katsot, tarvitset Full-HD:n jos haluat nauttia täydestä resoluutiosta. Not to mention PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One jos sulla on joku pelikonsoli. Ja kaikki HDMI-kaapelilla kiinni.

  Jos 32", esim. tämä: http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/televisiot/ue-32eh5005-32-full-hd-led-tv-1569870--malli

  Jos 39"-40", esim. tämä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/44640/dsdfq/ProCaster-LE-39F405-39-Full-HD-LED-televisio-100-Hz-USB-PVR

  tai tämä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/44645/dsdfv/ProCaster-LE-40F405W-40-Full-HD-LED-televisio-200-Hz-USB-PVR

  tai tämä: https://www.mustaporssi.fi/tuotteet/tuote/144830

  Ja huuto.net ja tori.fi on täynnä käytettyjä töllöjä halvalla.

  Kaikissa telkkareissa on suhteellisen kökkö ääni, joten itse olen ratkaissut asian Soundbarilla. Mulla on sekä olohuoneessa että makkarissa soundbarit, koska sillä ääni on vain parempi. Alla esimerkkejä:

  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/6315/drrcj/LG-NB2020-Soundbar-aanijarjestelma
  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/5177/fcqtk/LG-NB2540-Soundbar2-1-Soundbar-kaiutinjarjestelma
  http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/yas-201-surround-audiojarjestelma-langattomalla-subwoofer-yhteydella-3510393--malli?nosto=searchpage-nosto-1

 • on 1418181109:

  Jos sulla oli ennen kuvaputkitöllö, flat-screeneissä frame on sen verran kapeampi, että yleensä paikka mihin 32" mahtui, nykyään siihen mahtuu 40" flat-screen.


  Tämä huomattiin itsekin. Tänään ollaan telkkaria lähdössä hakemaan, ja tätä oltiin harkittu (vaikka siinä onkin noita SMART-juttujakin, joita ei niin tarvita):

  http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/televisiot/UE40H5204XXE/samsung-40-smart-led-tv-ue40h5204xxe

  Vaikutti maallikon silmään suht hyvältä diililtä toi 399e ja menee just hintahaarukkaan, niin aateltiin, että ei kai niistä älynettihommeleista haittaakaan ole.

  Jos kerkeät Kentti tämän vielä lukea ennenkuin lähdetään telkkuostoksille, niin onko mielestäsi huonompi, yhtä hyvä vai kenties jopa parempi spekseiltään (ja hinta/laatu-suhteeltaan) kuin nuo linkkaamasi?

 • on 1418213310:


  Tämä huomattiin itsekin. Tänään ollaan telkkaria lähdössä hakemaan, ja tätä oltiin harkittu (vaikka siinä onkin noita SMART-juttujakin, joita ei niin tarvita):

  http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/televisiot/UE40H5204XXE/samsung-40-smart-led-tv-ue40h5204xxe

  Vaikutti maallikon silmään suht hyvältä diililtä toi 399e ja menee just hintahaarukkaan, niin aateltiin, että ei kai niistä älynettihommeleista haittaakaan ole.

  Jos kerkeät Kentti tämän vielä lukea ennenkuin lähdetään telkkuostoksille, niin onko mielestäsi huonompi, yhtä hyvä vai kenties jopa parempi spekseiltään (ja hinta/laatu-suhteeltaan) kuin nuo linkkaamasi?


  Parempi tuo on kuin mitä linkkasin, joten tuo Gigantin myymä telkkari vaikuttaa todella hyvältä. Itsellä on kaikki nuo älyhommelit töllössä ja tykkään kyllä kun voi katsoa YouTubea ja Netflixiä suoraan telkusta. Joten ostakaa Gigantin myymä, se on bueno.
 • Jätettiinpä sitten ostamatta, kun kävi ilmi, ettei tuossa tarjouksessa olevassa Samsungissa ole mahdollista tallentaa edes ulkoiselle kovolle (tallennus onnistuu vain jos hankkii erillisen digiboksin, wtf?). Eli eipä ole vieläkään telkkaria. Mitä katteltiin noita telkkuja, niin Pro Casterissa (vain yksi oli Verkkokaupassa esillä) oli tuhottoman huono kuvanlaatu, Samsung näytti kyllä hyvältä. Mahdollisesti hommataan sitten vaan kalliimpi Samsung kun nyt tästä yllätyksestä vähän toivutaan.
 • The user and all related content has been deleted.
 • ^ Tuo lähti melkein mukaan, huntin kalliimpi hinta ja se, ettei mahdu nykyiselle TV-standillemme pisti vielä harkitsemaan. Mutta voi hyvin olla, että tuohon loppujenlopuksi päädytään (tai joku vähän halvempi Samsung, mutta vaikutti siltä, että ne missä ei ole 3D:tä ja sitä kautta puolet vähemmän hertzejä oli vain joku 40 euroa halvempia, niin sama kai se on maksaa se 40 euroa noista ominaisuuksista).
 • ^ Jep, on mullakin 3D telkussa, mutta eipä sitä ole tullut juurikaan käytettyä. Netflixin dokkarit full-hd 3D:nä ovat kyllä ihan makeita katsottavia. Ja joissakin bluray-leffoissa 2D:n skaalaus 3D:ksi on onnistunut aika hyvin.
 • Voi olla, ettei saada kyllä sitten edes mitään noita smart ominaisuuksiakaan toimimaan, kun talossa on 10 megan yhteys, ja ainakin se Samsung joka jätettiin ostamatta ei toimi 10mg tai sitä pienemmillä yhteyksillä (siis manuskan mukaan).
 • "Juuh vois jotain 300 - 400 euroa laittaa tohon uuteen telkkariin"...tällä hetkellä siis kiikarissa toi 499e telkkari, soundbar VÄHINTÄÄN 100 euroa, ulkoinen kovo toinen mokoma, uusi TV-taso Ikeasta kolmas mokoma...yhteensä 800e.  :-\

 • on 1418244534:


  "Juuh vois jotain 300 - 400 euroa laittaa tohon uuteen telkkariin"...tällä hetkellä siis kiikarissa toi 499e telkkari, soundbar VÄHINTÄÄN 100 euroa, ulkoinen kovo toinen mokoma, uusi TV-taso Ikeasta kolmas mokoma...yhteensä 800e.  :-\


  Nälkä kasvaa syödessä. =D
 • ppp, sulla on Soneran valokuitu. 14,90 e / kk maksaa 50 mb netti ja 19,90 e / kk 100 mb. Sitten riittää potku.
 • Vaihtuu vuodenvaihteessa DNA:lle.

 • on 1418244534:


  "Juuh vois jotain 300 - 400 euroa laittaa tohon uuteen telkkariin"...tällä hetkellä siis kiikarissa toi 499e telkkari, soundbar VÄHINTÄÄN 100 euroa, ulkoinen kovo toinen mokoma, uusi TV-taso Ikeasta kolmas mokoma...yhteensä 800e.  :-\


  Mulla on olohuoneessa soundbarina tämä: http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/yas-201-surround-audiojarjestelma-langattomalla-subwoofer-yhteydella-3510393--malli?nosto=searchpage-nosto-1

  Arvostelu: http://www.whathifi.com/yamaha/yas-201/review

  Se on aika hyvä, mutta makuuhuoneessa oleva Pioneer on melkeinpä parempi, vaikka onkin ilman erillistä subbaria (siihen on sisäänrakennettu pari subwooferia). http://cdon.fi/kodin_elektroniikka/pioneer/pioneer-sbx-300-p26666555?utm_source=hintaseuranta&utm_medium=cpc&utm_term=Pioneer+SBX-300&utm_content=26666555&utm_campaign=hintaseuranta_click_home-electronics_HomeSpeaker_SpeakersAndAccessories

  Arvostelu Pioneerista: http://www.trustedreviews.com/pioneer-sbx-300-review-review-operation-sound-quality-and-verdict-page-2#tr-review-summary

  Näistä Yamaha on kevyt ja hieman heppoisen oloinen kun taas Pioneer tuntuu laadukkaamalta ja on jo painonsakin suhteen aika vaikuttava.

  Tule koekuuntelemaan ennen leiriä. =D
Sign In or Register to comment.