Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Myydään/ostetaan/vaihdetaan/annetaan

edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Pistin tänne tällaisen threadin jos jollakin on jotain kamaa mistä haluaa päästä eroon, hankkia, vaihtaa, antaa, tms.

Itsellä olisi 2 metrinen muovikuusi mistä voisin luopua jos jotakin kiinnostaa. Ilmaiseksi lähtee. Onhan sillä ikää, mutta toimii kuitenkin. Mukaan metallinen joulukuusen jalka. Halvempaa joulukuusta et voi löytää.
«13456

Comments

 • Mitäpä luulet, noin kaupan alan ammattilaisena, olisko toi ilmoitus pari viikkoa myöhässä sesongista?
 • ^ Olen ammattini puolesta hankinnassa, en myynnissä. I know jack shit about sellin'.

 • on 1325209737:


  ^ Olen ammattini puolesta hankinnassa, en myynnissä. I know jack shit about sellin'.


  Eikös hankinnatkin ajoiteta yleensä mahdollisimman lähelle ennen sesonkia?... Eli, olisko toi ilmoitus silti pari viikkoa myöhässä sesongista?
 • Eiköhän noissa "Kentti hoitaa" hommissa hankintoja suunnitella ensi joulua varten, joten siinä mielessä Kentti on ehkä "oikeaan aikaan" liikenteessä.

  Tosin, muovikuusi? Sen kanssa ollaan kyllä parikymmentä vuotta myöhässä... :)

 • on 1325250076:


  Eiköhän noissa "Kentti hoitaa" hommissa hankintoja suunnitella ensi joulua varten, joten siinä mielessä Kentti on ehkä "oikeaan aikaan" liikenteessä.

  Tosin, muovikuusi? Sen kanssa ollaan kyllä parikymmentä vuotta myöhässä... :)


  Joo, tässä aletaan töissä tekemään jo ensi vuoden syksyä ja joulua. Ja saattaa tuo muovikuusi olla toistakymmentä vuotta vanhakin... ::)

  Mutta meillä ainakin kotosalla ostellaan esim. skidien haalareita ja kenkiä off-season, silloin kun halvalla saa, esim. nyt saa hyviä välikausihaalareita -50% -70% jne. Luultavasti isompaa kokoa tarvitaan vasta ensi syksyllä, mutta on järjetöntä olla ostamatta nyt kun saa kipeänkovat tarjoukset ja säästää yhteensä satasia.

  Ja toi muovikuusi tosiaan lentää roskikseen, siksi sitä yritin ilmaiseksi antaa jollekin jos kiinnostusta olisi. Se on kuitenkin ihan kondiksessa ja käyttökelpoinen vekotin. Välillä ollaan käytetty sitä niin, että on ollut pelkkä latvaosa käytössä. Täydessä mitassa kuusi on n. avaruusmariinin pituinen, eli 2,1 m.

  Ja jouluhan päättyy virallisesti vasta loppiaisena.  :P
 • Kentin pitää järjestää niin, että joku voi varastaa kuusen. Sillä tavalla se oikea joulumieli tulloo.
 • Olisi myytävänä Matsuin n. 6 vuotta vanha astianpesukone hintaan 50 euroa jos jotakuta kiinnostaa. 60 cm leveä laite ja mukaan tulee hieman kärsinyt vuotosuoja myös. Täysin toimiva peli-epeli.

  http://www.huuto.net/kohteet/matsui-ms3wn--astianpesukone-6-vuotta-vanha-taysin-toimiva/226412277

  Niin ja jos joku haluaa, löytyisi 2,4 metriä halkaisijaltaan oleva trampoliini missä ei ole erillistä suojaverkkoa eikä ole kyllä edes jousien suojiakaan. Itse matto on ehjä ja frame kondiksessa, joten toimii edelleen kuten pitää.
 • Anopilla olisi tarpeettomana oheinen Sotkasta ostettu Balett-hyllystö. Lähtisi 150 eurolla. Sotka myy edelleen tätä hyllystöä, ovh uudelle vastaavalle 1299 euroa.

  http://www.huuto.net/kohteet/hyllysto-balett-pyokki-sotkan/228580076

  4424c7205eed78d81433337d7feab-medium.jpg
 • ^ BTW, tuo yllä oleva hyllystö lähtee 30 eurolla jos jotakuta kiinnostaa.

  http://www.huuto.net/kohteet/hyllysto-balett-pyokki-sotkan/230793429

  Sen sijaan, alla oleva hyllykokonaisuus mun kotoa lähtee ilmaiseksi jos jotakuta kiinnostaa. Tässä jossain vaiheessa hävitän sen pois, joten jos kiinnostaa, ilmoittele.

  yI9NN.jpg
 • Olisiko kenelläkään myydä halvalla / antaa mikroaaltouunia ja 60cm astianpesukonetta?
 • Ja jos jotain kiinnostaa, olisi vajaan kesän käytössä ollut 427 cm halkaisijaltaan oleva trampoliini suojaverkkoineen ja rappusineen myynnissä halavalla.

 • on 1354641851:


  Ja jos jotain kiinnostaa, olisi vajaan kesän käytössä ollut 427 cm halkaisijaltaan oleva trampoliini suojaverkkoineen ja rappusineen myynnissä halavalla.


  Rupesko vituttamaan?
 • Myytävänä vuoden vanha Samsung Galaxy S2 -luuri. Takuuta jäljellä tämän vuoden marraskuun loppupuolelle asti. 200 eurolla lähtisi.

 • on 1359408918:


  Myytävänä vuoden vanha Samsung Galaxy S2 -luuri. Takuuta jäljellä tämän vuoden marraskuun loppupuolelle asti. 200 eurolla lähtisi.


  Moi, en tiedä älypuhelimista mitään. Onks toi hyvä?

  Huuto.netissä näytti kaikki huudot tälle puhelimelle olevan alle kahdensadan (kallein luuri huuto.netissä oli just 200e lähtöhinnalla, ja siinä ei siis lainkaan huutoja).

 • on 1359581125:


  on 1359408918:


  Myytävänä vuoden vanha Samsung Galaxy S2 -luuri. Takuuta jäljellä tämän vuoden marraskuun loppupuolelle asti. 200 eurolla lähtisi.


  Moi, en tiedä älypuhelimista mitään. Onks toi hyvä?

  Huuto.netissä näytti kaikki huudot tälle puhelimelle olevan alle kahdensadan (kallein luuri huuto.netissä oli just 200e lähtöhinnalla, ja siinä ei siis lainkaan huutoja).


  Kyllä se on hyvä (Böckeriltäkin löytyy tuo sama luuri). Ostin Samsung Galaxy S3:n, siksi tuo S2 on nyt vapaana. Verrattuna S3:een, näyttö ei ole niin tarkka ja on pienempi (monelle S3:n näyttö on jo liian iso). Muuten käytettävyydessä en ole havainnut eroa, en huomaa, että S3 olisi silmiinpistävästi nopeampi käyttää kuin S2.

  Katselin Huuto.netissä toteutuneita kauppoja S2:sta tältä kuulta, yksi myytiin 160 eurolla (oli naarmuinen näyttö), yksi 170 euroa (kuluneisuutta) (monessa alle 200 euron puhelimessa ei ollut enää takuuta jäljellä kuin muutama kuukausi).  Muuten hintahaitari on näköjään 180-220 euroa. Oma luuri on naarmuton eikä näytä kuluneelta, syynä tietenkin kun olen laittanut näyttöön suojakalvon sekä käyttänyt aina silikonista suojakuorta mitkä tulevat kaupassa mukana, of (inter)course. Puhelin on väriltään musta kuin saatanan sydän.

  http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?tits=samsung+galaxy+s2&ccat=506&status=C&stype=A&classification=0&sellstyle=K&order=C&start=0&num=50

  http://www.samsung.com/fi/consumer/mobile/mobilephones/smartphones/GT-I9100LKANEE

  Uutena näyttäisi maksavan halvimmillaan n. 340 euroa.

  http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-s2-930907/review

  Väitän, että Samsung Galaxy S2 on ehkäpä tällä hetkellä hinta/laatusuhteeltaan yksi parhaista älyluureista markkinoilla, ainakin yksi parhaista Androideista.
 • Jos et ole vielä saanut myytyä luuria, niin ota leirille mukaan niin tingataan lisää siellä. Tosin Samsung kyllä pikkasen hirvittää, ja päivän vanha Nokian 820 Lumiakin olisi meikälle tarjolla kolmeen ja puoleen sataan.

 • on 1360189003:


  Jos et ole vielä saanut myytyä luuria, niin ota leirille mukaan niin tingataan lisää siellä. Tosin Samsung kyllä pikkasen hirvittää, ja päivän vanha Nokian 820 Lumiakin olisi meikälle tarjolla kolmeen ja puoleen sataan.


  Joo, en ole vielä laittanut myyntiin. Otan leirille mukaan niin voit kokeilla siellä. Ja tingataan vaan hinta sopivaksi jos olet vielä käpistelyn jälkeen kiinnostunut. IMO, tuo S2 on parempi luuri kuin Lumia 820 (Lumia 920 olisi jo parempi kuin S2) ainakin siinä käytössä mihin itse kämmentietokonetta/puhelinta käytän. Ja 150+ euroa on aika paljon halvempi.

  Tässä hieman S2 vs. Lumia 820 parivertailuja. Kummassakin hyvät ja huonot puolensa.

  http://geekaphone.com/compare/Nokia-Lumia-820-vs-Samsung-Galaxy-S-II

  http://versusio.com/en/samsung-galaxy-s2-vs-nokia-lumia-820

  http://smartphones.findthebest.com/compare/129-373/Samsung-Galaxy-S2-vs-Nokia-Lumia-820
 • ^ Hmmm...noiden arvioiden mukaan Noksu olisi itseasiassa meikän tarpeisiin sopivampi sitä lukuunottamatta, että siinä ei ole Abode Flashiä (joka on toki iso juttu).

  Eli netinselaamiseen puhumisen lisäksi olin älypuhelinta ajatellut, ja Noksussa on 4G, nopeampi download/upload, nopeampi prosessori ja pidempään kestävä akku. Ja toi akku on meikälle aika tärkeä juttu, en siedä sitä, että puhelinta saa olla kokoajan lataamassa, ja esim. nykyisen puhelimeni valitsin tasan kahdella perusteella: mahdollisimman kestävä akku + fyysisesti mahdollisimman kestävä puhelin ilman mitään sen kummempia tilpehöörejä.

  Samsungin radioilla, isommalla tallennustilalla ja isommalla määrällä appseja en luultavasti tule tekemään yhtään mitään, kun en ole musaa puhelimella kuuntelemassa tai sitä puhelimeen lataamassa, eikä hirveästi kiinnosta mitkään poliisivalovälkytys-appsit. Parempi näyttö on tietty hyvä juttu, ja kun en ole älypuhelimiin tottunut, niin en osaa sanoa juuta tai jaata kuinka merkittävä juttu tuo Samsungin kevyempi paino ja pienempi koko on (voisi melkein kuvitella, että netinselaamiseen isompi puhelin = isompi näyttö = parempi).
 • ^^  Ja tupla hmmm! Mistähän tuon ekan postaamasi vertailulinkin Noksun ylivertaisen akun tiedot on revitty? Päätin vielä vertailla esim. Gigantin sivuilla olevia tietoja laitteista, ja niiden mukaan Samsungilla olisi itseasiassa jopa (marginaalisesti) parempi akku. Myös laitevalmistajien omien sivujen mukaan akut ovat melkolailla samalla viivalla (ja siis Samsung pikkasen parempi):

  Nokian omat sivut:

  Puheaika: 15,4 tuntia (GSM) / 8,1 tuntia (3G)
  Valmiustilan aika: 360 tuntia (GSM) / 360 tuntia (3G)

  Samsungin omat sivut:

  Puheaika 18,2 tuntia: (GSM) 8,4 tuntia (3G)
  Valmiustilan aika: 710 tuntia (GSM) / 610 tuntia (3G)

  Olisiko tuossa joku virhe, että testi vertaa Noksun GSM puheaikaa Galaxyn 3G puheaikaan?
 • Annetaan: HP LaserJet 1300 mv-lasertulostin, mukana finaalissa oleva värikasetti, uusi maksaa noin 100e merkkiosana. Vaihdan värilaseriin.
Sign In or Register to comment.