Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 16.-18.11.2018

edited November 11 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 16.-18.11.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00. 

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!
Tagged:

Comments

 • Mulmaster-kampanja on jo maaliviivalla, enää kaksi jaksoa jäljellä, joten mahdollisuudet kampanjan päätökseen ovat olemassa! Mukaan tulee siis:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksoilla nimeltä The Sword of Selfaril ja Black Heart of Vengeance. D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.
 • Sivuhuutona tähänkin ketjuun

  Leirivastaava haussa - https://www.kurry.fi/voorumi/discussion/comment/51339/#Comment_51339
 • Sopivan terve olo taas palannut että uskallan jo luvata Changelingille jatkoa. Perjantaina oon paikalla, mutta lauantai vois olla pelipäivä.
 • Tanja said:
  Sopivan terve olo taas palannut että uskallan jo luvata Changelingille jatkoa. Perjantaina oon paikalla, mutta lauantai vois olla pelipäivä.
  Tämä kiinnostaa. Olen tulossa leirille perjantaista alkaen, mutta saas nähdä tuleeko pelejä mukaan sen kummemmin.
 • edited November 15
  Marraskuun leirin leirivastaavana toimii Kari Salonen.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!