Pikkujoululeirin korvikkeeksi on tarjolla etäleiri!

Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta. Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 16.-18.11.2018

edited November 2018 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 16.-18.11.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00. 

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!
Tagged:

Comments

 • Mulmaster-kampanja on jo maaliviivalla, enää kaksi jaksoa jäljellä, joten mahdollisuudet kampanjan päätökseen ovat olemassa! Mukaan tulee siis:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksoilla nimeltä The Sword of Selfaril ja Black Heart of Vengeance. D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.
 • Sivuhuutona tähänkin ketjuun

  Leirivastaava haussa - https://www.kurry.fi/voorumi/discussion/comment/51339/#Comment_51339
 • Sopivan terve olo taas palannut että uskallan jo luvata Changelingille jatkoa. Perjantaina oon paikalla, mutta lauantai vois olla pelipäivä.
 • Tanja said:
  Sopivan terve olo taas palannut että uskallan jo luvata Changelingille jatkoa. Perjantaina oon paikalla, mutta lauantai vois olla pelipäivä.
  Tämä kiinnostaa. Olen tulossa leirille perjantaista alkaen, mutta saas nähdä tuleeko pelejä mukaan sen kummemmin.
 • edited November 2018
  Marraskuun leirin leirivastaavana toimii Kari Salonen.
 • edited November 2018
  Perjantaina Pahan Maan Kultin aikeet estettiin Phlanistien keskuudessa ja lauantaina Cloakien johtajan palkkaamana yli sata vuotta sitten sielunkiveen vangittu Selfaril Uomudolphin vapautettiin vankilastaan ja saatettiin Mulmaster Beholder Corpsin saattamana kaksintaisteluun High Blade Jaseen Drakehornia vastaan. Homma eskaloitui grande meleeksi, jossa Banen palvojat manasivat devileitä paikalle ja zhentit ja beholderit taistelivat Banen palvojia vastaan samalla kun seikkailijat joutuivat taisteluun mukaan. Lopussa Selfaril löi Jaseenin ja Selfarilista tuli Mulmasterin uusi High Blade ja Banen temppelin kannatuspohja mureni olemattomiin. Mulmasterin tulevaisuudessa nähdään vähemmän alistamista (etenkin zhenttien polkemista maahan) ja ehkä enemmän avoimuutta. RIP Drondar Tallcastle, joka oli lojaali loppuun asti High Blade Jaseen Drakehornia kohtaan. Yrittäessään salamurhata heikossa kunnossa olevaa Selfarilia, hän joutui Cloakien johtajan vangitsemaksi ja Drondaria ei enää koskaan tämän jälkeen nähty.

  Mulmaster-kampanja on saatu päätökseen, kiitos kaikille 18:lle pelaajalle, jotka osallistuivat kampanjaan!

  Joululeirillä tapaamme (ehkä) uuden kampanjan (Rage of Demons) muodossa Hillsfarissa. Jos luulitte, että Mulmaster oli xenofobinen paikka, olitte väärässä! Hillsfarin kaupungin sisään ei epäihmisillä ole mitään asiaa!
 • Lauantaina suunnattiin taas Bahamalle ja keijujen pariin. Tällä kertaa keijut joutuivat pelastamaan meren kansan kaupungin ympäristötuholta ja taistelemaan rujoja fomoriaanijättejä vastaan kaapatussa häyrylaivassa. Erikoismaininta GM:n väsäämistä hand-outeista. Käsin piirrettyjä ja maalattuja karttoja oli skenassa ainakin tarpeeksi, ettei jäänyt epäselvää mistään. Erityisesti maalattu merenpohjakartta oli aika parhautta.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!