Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kesäleiri, Kesärinne 29.7.-4.8.2019

edited August 2019 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 29.7.-4.8.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa maanantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa jos leirillä on 1-2 päivää, 30 euroa jos leirillä on 3-4 päivää ja 45 euroa jos leirillä on 5 päivää tai enemmän, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Leirivastaavana toimii Kimmo Virtanen 
Tagged:

Comments

 • edited July 2019
  Tulen leirille ja otan mukaan:

  Kimeeri (Outbreak Deep Space)
  Vanha kampanja, lähestyy loppua. Temaattisesti Itä-uudenmaan Poliisi törmää kosmiseen kauhuun (may contain traces of Cthulhu)

  Instruments of Power and Revenge (The Dune)
  Vanha kampanja, lähestyy loppua. Temaattisesti valta, vastuu, persoonallisuus, ihmisyys ja niiden rajat Dyynin maailmassa.

  Southern Reach (Southern Reach)
  Jatkuva "pick-up" -kampanja, jossa pääsääntöisesti joka pelikerralla uudet hahmot. Temaattisesti tutkimusretkikuntia vaihtoehtotodellisuudessa Stalker ja Annihilation -henkeen.

  Crino Gate (Expanse)
  Uusi kampanja, johon toivotaan pidemmäksi aikaa sitoutuvia ja aktiivisia pelaajia. Temaattisesti siirokunnan rakentamista ja siihen liittyviä käytännön haasteita Expansen maailmassa. Lisää erillisessä ketjussa (https://www.kurry.fi/voorumi/discussion/2381/crino-gate-expanse)


 • edited July 2019
  Leirillä perjantaihin saakka. Mukaan:
  • Vaarojen saari
  • 3:16
  • Demokraattinen päätöksentekoprosessi
  • Star Trek - Away Team
  • Kirottu päiväkirja eli Dwarven Delve

 • Tulossa leirille, mutta milloin ja kuinka pitkäksi aikaa vielä täysin auki.
 • edited July 2019
  Leirillä tiistaista alkaen. Otan mukaan kaksi peliä:

  Ken venettämme keikuttaa (vanha peli, vanhat hahmot)
  Kuulennon juhla on alkamassa.

  Kuuman kesän harhaa (uusi peli)
  Kesä 2025 on Suomessa helteinen, ja viileät kesätyöt jäätelönmyyntiä myöten ovat loppuneet. Vaan eipä hätää! 3-5 onnekasta nuorta on valittu osallistujiksi 9 päivän kesäleirille Duunilaan, leirille joka auttaa työllistymään! Ongelminanne on siis vain lämmöstä villiintynyt akne! Ja kuuman sään aiheuttamat harhanäyt – mistä muusta ihmisten yllä väräjävät sarvet ja hännät johtuisivat?

  Hahmot ovat 13-16-vuotiaita Etelä-Suomen alueelta. He ovat parhaan tietonsa mukaan ihmisiä, mutta osa on ottanut ensimmäiset askeleensa unitanssissa, keijusielun heräämisessä. Pelataan Changeling: the Dreaming -peliä 20th anniversary edition -painoksella, höystettynä suomalaisilla myyteillä.


 • polaria said:
  Instruments of Power and Revenge (The Dune)
  Vanha kampanja, lähestyy loppua. Temaattisesti valta, vastuu, persoonallisuus, ihmisyys ja niiden rajat Dyynin maailmassa.

  Erinomaista!
 • Olen tulossa kesäleirille alustavasti ajalle ti-pe.

  Tarjolla on omasta puolestani hieman muista peleistä riippuen jatkoa niin Vampire: The Masquerade 5th Edition -tarinaan Veins of Toronto, kuin lisää "Muistoissa hyvä sää"-muisteloita Tales from the Loopin tahdeissa. Lisätietoja tarinoista on tulossa vielä lähempänä leiriä.
 • Rami_L said:
  Olen tulossa kesäleirille alustavasti ajalle ti-pe.

  Tarjolla on omasta puolestani hieman muista peleistä riippuen jatkoa niin Vampire: The Masquerade 5th Edition -tarinaan Veins of Toronto, kuin lisää "Muistoissa hyvä sää"-muisteloita Tales from the Loopin tahdeissa. Lisätietoja tarinoista on tulossa vielä lähempänä leiriä.
  Vampiren jatkaminen kiinnostelee.
 • Mukaan tulossa:

  FINDERS KEEPERS. Eeppinen minikampanja Forgotten Realmsissa, missä pelataan tason 20 hahmoja. Kerrankin pääsee maistamaan miltä voima tuntuu! Pelillä on kestoa sen verran, että siinä vierähtää pari päivää tai kolme iltaa, mutta kesäleiri on onneksi pitkä. D&D 5e, hahmot tehdään ennen pelin alkua, joten siinäkin vierähtää tovi.

  STAR TREK: THESE ARE THE VOYAGES. Useita tehtäviä joko ikonisilla TNG- tai TOS-miehistöillä tai vaihtoehtoisesti pelaajat tekevät omat hahmot ja aluksen ennen tehtävien alkua. Star Trek Adventures, tehtävissä menee noin ilta per tehtävä.

  SELLSWORDS. Sota pohjoisessa Damaran ja Narfellin välillä on käynnissä. Damaran pohjoisosat ovat ilman kuninkaan suojelusta. Hahmot ovat palkkasotilaita, jotka ovat ottaneet tämän seikan huomioon yrittäessään lyödä tilanteen rahaksi. D&D 5e, hahmot tehdään ensin. Tätä pelattiin Märkiössä, mutta voin johtaa tämän porukalle, joka ei ollut mukana edellisellä kerralla. Peliin menee joko koko päivä tai sitten pari iltaa.

 • Tulossa paikalle Ma - Pe 
 • FINDERS KEEPERS. Eeppinen minikampanja Forgotten Realmsissa, missä pelataan tason 20 hahmoja. Kerrankin pääsee maistamaan miltä voima tuntuu! Pelillä on kestoa sen verran, että siinä vierähtää pari päivää tai kolme iltaa, mutta kesäleiri on onneksi pitkä. D&D 5e, hahmot tehdään ennen pelin alkua, joten siinäkin vierähtää tovi.

  Tämä lörstäily kiinnostelee kovin.
 • Just takas mökiltä, tuun ehkä huomenna mestoille ja sit loppuviikko game on!
 • edited July 2019
  Hei!

  Olen saapumassa lähempänä torstaita 1.8., alkuiltapäivästä. Tuolloin omalta puoleltani on tarjolla muista peleistä riippuen ja jos vapaita sekä kiinnostuneita pelaajia löytyy seuraavia pelitarinoita:

  Veins of Toronto: "Everyone Is An Altar" [Vampire: The Masquerade, 5th Edition]
  Veins of Toronto: "Everyone Is An Altar"
  Tarina Vampire: The Masqueraden 5. laitoksen maailmassa

  Pelaajia: 2 - 5 täysi-ikäistä pelaajaa, etuoikeus edelliselle pelikerralle osallistuneilla

  Peliaika: Joko to 1.8., tai pe 2.8.2019

  Kesto: Noin 6,5 - 7,5 h, minkä lisäksi halutut pelitauot ja tarvittaessa hahmonluonti ennen pelikertaa (n. 2,5 h)

  Muut huomiot:
  - Tarina on suoraa (tai tarvittaessa epäsuoraa) jatkoa huhtikuussa käynnistetylle V5-kronikalle, missä seurataan verenimijöiden uusia elämiä kanadalaisen suurkaupungin uumenissa

  - Edeltävällä pelikerralla mukana olleilla pelaajilla (hahmoinaan: Baptiste Arsene, Gordon Chan / James Kim, Desire, Jack Eskridge, Martin Roskop) on etuoikeus tähän tarinaan osallistumiselle omien tilanteidensa salliessa

  - Tarinalla on ehdoton K-18 ikäraja käsiteltyjen teemojen, aihealueiden ja tapahtumien johdosta

  - Tarinassa käytetään mukautettua Vampire: The Masqueraden 5. laitosta, minkä säännöt ovat muuttuneet monilta osin edeltäviin laitoksiin verrattuna

  - Vampire: The Masqueraden maailmankuvan ja Toronton kaupungin tuntemus ovat eduksi, mutteivat ole edellytyksenä tarinaan osallistumiselle


  "Many Happy Returns" [Advanced Dungeons & Dragons 2nd Edition, Dragonlance Campaign Setting]
  Eletään aikaa ennen Suurta Mullistusta.

  Näinä päivinä haltioiden välinen kiistely on tauonnut, kansakuntia liikehtii halki lähes yhtenäisen mantereen, Istar kohottaa päätään nousevana kaupunkimahtina.

  Kevään koittaessa jo hieman varttunut seikkailijoiden joukkio päättää yllättää vanhan, jo vakiintuneen jäsenensä järjestämällä tälle yllätysjuhlat. Hyvä ajatus johtaa tekoihin ja nyt edessä on keskeisten valtakuntien läpi vievä road trip.

  Tervetuloa mukaan!


  "Many Happy Returns"
  Tarina Dragonlancen maailmassa

  Pelaajia: 3 - 5 täysi-ikäistä pelaajaa

  Peliaika: Joko to 1.8., tai pe 2.8.

  Kesto: Noin 8 - 9,5 h, sisältäen hahmonluonnin, minkä lisäksi halutut pelitauot

  Muut huomiot:
  - Dragonlancen Suurta Mullistusta edeltävän (engl. pre-Cataclysm) maailman tuntemus on eduksi, muttei esteenä tarinaan osallistumiselle

  - Pelijärjestelmänä käytetään AD&D:n 2. laitosta, Dragonlance: Tales of the Lance Boxed Setin lisäsäännöillä ja joillakin sääntömuunnoksilla

  - Hahmot luodaan pelikerran aluksi ja viedään n. 5. tasolle hieman hahmoluokasta riippuen. Roduissa ja hahmoluokissa on joitain rajoituksia kerrottavan tarinan ja siinä kuvatun aikakauden vuoksi.


  Lopuksi, kiinnostuneita pelaajia pyydetään kohteliaimmin tuomaan mukanaan tarvitsemansa muistiinpanovälineet ja joko nopat...

  - Vampire: The Masquerade: 8+ kpl D10 ja 5 kpl muista erottuvaa D10:tä
  - Advanced Dungeons & Dragons 2nd Edition: Perusnoppakirjo (d4 - d20)

  ... tai pelijärjestelmiin soveltuvat elektroniset noppageneraattorit.

  Kiitos!

 • Leirin pelit alkoivat osaltani Kultilla, jossa Mississippi Bureau of Investigations tutkijat jatkavat silmiä poistavien joukkomurhaajien metsästystä. Tutkimusten edetessä alkoi näyttää siltä, että ainakin toiseen tekoon syyllisenä on armeijan veteraaneista koottu, hyvin järjestäytyneesti toimiva iskuryhmä.

  Keskiviikkona keijut järjestivät rantajuhlia Biminille ja pääsivät ihmettelemään ihmisten laskeutumista kuuhun ja Sidhen laskeutumista rantajuhliin. Koettiin draamaa kilpailevien laulajattarien välillä ja juhlien sabotaasista selvittiin. Auttajahain henki ui kaiken yllä.

  Torstaina vampyyrit simuloivat perhe-elämää Torontossa ja tutustuivat eettisesti epäilyttävään ihmiskauppaan. Vietettiin sapattipäivällisiä, metsästettiin kukin tavallaan ja lopussa saatiin yllättävä yhteys muihin kaltaisiin.

  Perjantaina aloitin Crino Gate Expanse-kampanjan, jossa siirtokunnan ensimmäinen laskeutuminen on onnistuneesti suoritettu ja uuden kodin tutkiminen on aloitettu. Biokemiallisesti Crino paljastu peilimaailmaksi, josta on seurauksena sekä paljon hyvää, että erinäisiä haasteita tulevan kannalta. Tästä on hyvä jatkaa. 

  Leirin lopuksi lauantaina rautakautisen Rapolan parhaita miehiä koottiin turjalaisten verotusretkelle Keuruulle. Selviteltiin kadonneen rajamerkin kohtaloa, törmättiin etiäisiin ja henkiin, noiduttiin ja tapeltiin vainolaisten kanssa. Verotusretkeltä saatiin kaksi poroa ja tiukasti turpiin.

  Kiitokset kaikille pelinjohtajille ja pelaajille!
 • "Many Happy Returns" -AD&D road tripissä nähtiin kyllä ykkösluokan metodinäyttelemistä, kun Kentti pelasi kenttiä!
 • Kiitos tunnelmaltaan iloisesta pelileirin startista tiistaina Vaarojen saarella, sekä keskiviikkoisesta keijujen kokoontumisesta Biminillä ja lopulta perjantain kesätyöleiri Duunilan outojen sattumusten selvittelystä keijukokelaiden kanssa!
 • Kaksi nurgle-joukkueella voitettua Blood Bowl peliä toi Gift of Nurglen rajun vatsataudin muodossa. Toivottavasti muut leiriläiset ovat välttyneet vastaavalta.
 • Ensinnäkin, kiitokset myös omasta puolestani torontolaisille verenimijöille, joihin tällä kertaa lukeutuivat

  - Baptiste Arsene
  - Desire
  - Jack Eskridge
  - Martin Roskop

  epäelämiensä haltuunottamisesta, oman keskinäisen yhteisönsä muodostamisesta ja valinnastaan kohdata uutta, mutta kovin samankaltaista!

  P.S. Kronikan Vikisivua on päivitetty tarinan myötä.


  Toiseksi, paljon kiitoksia Suurta Mullistusta edeltävän sankarijoukon ...

  Mishakalin prefekti Moriod Segorro, Valkoisten kaapujen velho Tithian Gall, Neidarin klaanin Vordi Weatherworn, Wyrmsbanen kantaja Ildus Girion ja Toodlepop Tanglefeather - niin kentti, kuin kentti olla voi

  ... keskeisten valtakuntien läpi vievästä matkasta!

  Sen aikana vuorovaikutusta ja kulttuurivaihtoa suoritettiin mekaniikkapohjaisten maahisten, lakimyönteisten eksyneiden nuorten ja vihanhallinnassa epäonnistuneiden sarvipäiden kanssa.

  Plussan puolelle jäätiin (pl. Vordi, hetkellisesti), jos nuoren lohikäärmettären pelastaminen, vanhan vähäkääpiökaverin ilahduttaminen ja äänettömän sian omistajuus plussiksi lasketaan.
 • GrandMoff said:
  "Many Happy Returns" -AD&D road tripissä nähtiin kyllä ykkösluokan metodinäyttelemistä, kun Kentti pelasi kenttiä!
  Todellakin!
 • Rami_L said:
  äänettömän sian omistajuus
  Siitä tulee vielä hyvä stealth sika!
 • Plussan puolelle jäätiin (pl. Vordi, hetkellisesti), jos nuoren lohikäärmettären pelastaminen, vanhan vähäkääpiökaverin ilahduttaminen ja äänettömän sian omistajuus plussiksi lasketaan.
  Mutta miksi nuori lohikäärmetär sai itsensä sarvipäiden vangiksi? Miksi ei vain muuttunut lohikäärmeeksi ja lentänyt pois? Tätä jäämme miettimään.
 • Kentti said:
  Plussan puolelle jäätiin (pl. Vordi, hetkellisesti), jos nuoren lohikäärmettären pelastaminen, vanhan vähäkääpiökaverin ilahduttaminen ja äänettömän sian omistajuus plussiksi lasketaan.
  Mutta miksi nuori lohikäärmetär sai itsensä sarvipäiden vangiksi? Miksi ei vain muuttunut lohikäärmeeksi ja lentänyt pois? Tätä jäämme miettimään.
  Ehkä lohikäärmettären fantasiana oli leikkiä avutonta ja tulla salskeiden sankareiden pelastamaksi?
 • edited August 2019
  Ehkä lohikäärmettären fantasiana oli leikkiä avutonta ja tulla salskeiden sankareiden pelastamaksi?
  Jonkinlaiseen pelastusfetisismiin päädyin itsekin päättelyissäni.
 • Tämä Harlekiini-kirjoja ja Temptation Continent Ansalonia yhdistävä teoria on ihan mahdollinen. Toisaalta, Minotaurien ammattivalinnat ovat yllättävän laajat (High Sorcerer -> 14, Holy Orders -> 10), mikä olisi saattanut selittää jotain mysteeristä.

  Vaan, mennään ilman muuta Harlekiineilla ja Temppareilla!
 • ppp said:

  Siitä tulee vielä hyvä stealth sika!

  Tulee, tulee! :)

  Mille linjalle lähdetään?

  Jeremy Libeman, Amy Henry & Dawn Animal Agency,
  "Verdura 18k Gold Double Wrap Curb-Link necklace, $52,500":  vai

  Karolina Gmiterek, "Pearls Before Swine":  ... ellei jotain Ihan Muuta?
Sign In or Register to comment.