Leiri, Kesärinne 29.03.-02.04.2018

edited February 19 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 29.03.-02.04.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa torstaina klo 17.00 ja loppuu maanantaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 20 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Omalta puoleltani pääsiäisleirillä on hieman muista peleistä ja pelaajatilanteesta riippuen tarjolla alustavasti scifiä (Trinity tai Mass Effect) ja roistotarinoita teollisen vallankumouksen alaisessa fantasiayhteisössä (Blades in the Dark).
 • ^Mass Effect tai Blade in the Dark, I'm in like Flint!
 • edited March 12
  Meikäläiseltä tulee mukaan leirille seuraavat:

  INSTRUMENTS OF POWER AND REVENGE
  [Dune]

  Varotan huoneen epävirallinen kauppavaltuusto on joutunut törkeän murhayrityksen kohteeksi käytyään tutustumassa epäeettiseen huumekauppaan, jota käydään kestämättömän kehityksen periaatteilla. Kuka on murhan takana ja miksi? Liittyykö tapahtuma muinaiseen sukuvihaan, keisarilliseen politiikkaan vai johonkin muuhun? Miten viidakosta pääsee pois? Ja alkajaiseksi, keitä on nämä täynnä elacca-mehua olevat kurkunleikkaajat?

  Kampanja jatkuu, vanhat hahmot. Tarpeen mukaan tilaa voidaan tehdä vieraileville tähdille.


  RED COMMUNION
  [Call of Cthulhu]

  Vuosi 1972. Joukko vasemmistolaisia vallankumouksellisia on paennut Saksan viranomaisia ja omia ongelmiaan kaukana vuoristometsässä sijairsevalle Gramscin kartanolle perustettuun kommuuniin keräämään voimiaan ja pohtimaan vallankumouksen olemusta.

  Uusi peli, 4-6 pelajaa, valmishahmot. Nopaton järjestelmä, jossa toiminnan ratkaiseen kunkin hahmon luonne, tausta, motivaatio ja olennaiset vallakumoustaidot.
 • Instruments ja Communion kiinnostavat!
 • Instruments ja Communion kiinnostavat.
 • Instruments ja Communion kiinnostavat!
 • Mukaan leirille tulee Implausible Deniability tehtäväsarja uuteen klassiseen paranoiaan ja todennäköisesti myös neuvostoliittolainen laser-tankki.
 • Ohjelmassa Traveller: Bootstrap ja Kirottu päiväkirja aka. Dwarven Denver. Bootstrapiin priorisoidaan vanhoja pelaajia, päiväkirjaryhmään pääsee kuka vaan.
Sign In or Register to comment.