Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 19.-21.10.2018

Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 19.-21.10.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00. 

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Mulmaster-kampanja on kääntynyt jo loppusuoraa kohti, enää kolme jaksoa jäljellä! Mukaan tulee siis:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksoilla nimeltä The Sword of Selfaril ja The Howling Void (8 tunnin skena mikä pelataan lauantaina vain jos perjantaina pelataan The Sword of Selfaril). D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.
 • Viime leirillä alkanut changeling-kampanja jatkuu. Edessä on paitsi paluumatka Haitin kukkulan kuninkaan hovista, myös valtava urakka freeholdin kunnostamisen muodossa. Onneksi matkassa on apua monessa muodossa!
  Lisää pelistä keskusteluketjussa.
 • Tanja said:
  Viime leirillä alkanut changeling-kampanja jatkuu. Edessä on paitsi paluumatka Haitin kukkulan kuninkaan hovista, myös valtava urakka freeholdin kunnostamisen muodossa. Onneksi matkassa on apua monessa muodossa!
  Lisää pelistä keskusteluketjussa.
  Tämähän tietysti kiinnostaa.

  Itse otan leirille mukaan:

  INSTRUMENTS OF POWER AND REVENGE (Dune)

  ONE STEP AWAY FROM THE DEEP (Mechwarrior)
 • Ohjelmassa Traveller: Bootsrap. Kampanjan loppu lähenee ja projektin aika käy vähiin.
 • Kenkkis said:
  Ohjelmassa Traveller: Bootsrap. Kampanjan loppu lähenee ja projektin aika käy vähiin.
  Sovitaanko jo etukäteen pelataanko perjantaina vai lauantaina? Minulle käy perjantai paremmin, koska toinen Mulmaster mitä ajattelin johtaa, on kahdeksan tunnin mittainen skena ja sitä ei voi johtaa perjantaina kun ei ehdi mitenkään. Mulmasteria on jäljellä kaksi neljän tunnin skenaa (joista toinen on kampanjan finaali) ja yksi kahdeksan tunnin skenaario. Marraskuun leirillä ei oikein voi johtaa perjantaina kampanjan finaalia ja lauantaina retroaktiivisesti skenaa, joka tapahtuu ennen finaalin tapahtumia.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!